MultiDigitalNetwork Nisan & Mayıs Ödemeleri

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Benim açık kanalımın dashboardına giriş yapamıyorun bağlantı kaldırıldı yazıyor Bu stem denen uyduruk partnere kaç defa mail attım dönüş yapmadılar Ama kanalın partner bağlantısını kaldırmak istediğimde red ediyorlar Tahminimce içerde bırıken 4 ayın paraları çok yüklü bunlarda parayı vermemeke için bahane üretıyorlar (inşallah verırlerde yanılırım ) aslında bunların ödeme yapmaması suç bunları googleye nasıl şikayet edebılırız Hepimiz onlarca mail atarsak googleye bildirelim bu adamlar ödeme yapmayarak yasal suç işliyorlar Son olarakda nereye mail atabılırız bilen arkadaşlar yazarsa sevınırım

Aslında aklıma bir fikir geldi. Bunlar topluca Türkiye ödemelerini hub olanlara banka transferi yapsa. Hub'da bize enparada nasılsa kesinti sorunu olmuyor, en para üzerinden miktarları aktarsa. :) Madem bunlar ödemeyi beceremiyor. Bizim hublar daha iyi öder bence.

[MENTION=9095]Arshavin[/MENTION] onu biz de teklif ettik hocam ama kabul etmiyorlar.Ödemelerin tamamen otomatik olmasını istiyorlarmış.Yasal olarak da biraz odeme yapamayacaklarını öne sürdüler.Ben her ay size nasıl göndereyim diyor yani.Bi de bu youtube'un son sub-network güncellemesi de elimizi kolumuzu bagladı bu konuda.

edit.

Son düzenleme:
Benim açık kanalımın dashboardına giriş yapamıyorun bağlantı kaldırıldı yazıyor Bu stem denen uyduruk partnere kaç defa mail attım dönüş yapmadılar Ama kanalın partner bağlantısını kaldırmak istediğimde red ediyorlar Tahminimce içerde bırıken 4 ayın paraları çok yüklü bunlarda parayı vermemeke için bahane üretıyorlar (inşallah verırlerde yanılırım ) aslında bunların ödeme yapmaması suç bunları googleye nasıl şikayet edebılırız Hepimiz onlarca mail atarsak googleye bildirelim bu adamlar ödeme yapmayarak yasal suç işliyorlar Son olarakda nereye mail atabılırız bilen arkadaşlar yazarsa sevınırım

Kanalınız bizim hubumuza bağlıysa skype dan kanalınızın bilgisini verin ilgilenelim...

Bunun dışında bizim hubumuza bağlı olmayan forum üyelerinin diğer genel stem digital konularına yazmasını rica ediyorum.

hocam alım yapıyor musunuz şu an [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

..

yapıyorum ama yapmak da istemiyorum...
ödemeler geç olsa da yapılacaktır ama bu sadece kişisel düşüncem.
iki kanalım vardı günlük 50k yı aşağı düşmüyorlar, çöp kanal olsa uğraştırmm sizi de, bu kanalları kullanalım hocam

Bana gelen mailde 30 temmuza kadar odeyeceklerini soylemislerdi ama İki gün de haftasonu diye odemezler muhtemelen.

Son düzenleme:
hocam kafayımı yediniz bu partnere kanal sokulurmu paranızmı çok

anlamıyor musunuz ? kanalı benim hubumda bulunmayanlar gitsin kendi hubunda yada genel stem konularına yazsın diyorum...ben gerekli uyarıyı yaptım.yeni kanalda sorun olacağını hissedersem yabancı paypal yazarım ona da...

Son düzenleme:
öncelikle kanalım sizin hubunuzda
kanalı alırken kapanana ödeme var dediniz ortada ödeme falan yok bu sizi sorununuz stemin ödeme yapmaması benim umrumda değil ben sizinle konuşmuştum. buraya karalama yapmak içinde yazmıyorum sadece arkadaşında mağdur olmasını istemiyorum.
iyi geceler.

Tatmin edici yazılar alamıyoruz sizden daral bey... Herkes NET bi açıklama bekliyor , partnerle aranızdaki konuşmaları istiyor .. Yazık günah onca emeğe ..

Tatmin edici yazılar alamıyoruz sizden daral bey... Herkes NET bi açıklama bekliyor , partnerle aranızdaki konuşmaları istiyor .. Yazık günah onca emeğe ..

Her aldığımız cevabı yazıyorum...ille de ingilizcesini mi yazmak lazım.
Bu arada hala payoneer ini girmeyenler var.biz üstümüze düşeni yapıp bilgilerimizi güncelleyelim lütfen.sonra bunları bahane etmelerine fırsat vermeyelim.
Adam doğru diyor hala payoneer ini girmeyenler var.
- listen guys we are working
- I am tired of you all asking about it
- you have to wait
- people still haven’t even updated their info
- if we could sent it already we woul
- you WILL GET YOUR PAYMENTS
- once we sort it out you will get payments faster for the future
- please stop guys, please
- next week most likely
- its hard to give a date
- exactly
- cause I am working with a company
- certain things need to be sorted

Son düzenleme:
Her aldığımız cevabı yazıyorum...ille de ingilizcesini mi yazmak lazım.

Biz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz.Herkes emin olsun buna.
Ben de yazayım son aldıgım cevabı ;
- Listen
- wait on your money with payoneer
- and stop bothering me ok
- or will just remove your network

Skype grubundan fazla baskı yaptıgım iddiasıyla cıkarıldım. Hiçbirşey yapmıyorsunuz diyen arkadaşlara cevaben!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri