Acoustic
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.ytozel.com
Hahahaha vallahi gözlerimden yaş geldi 2. videoda
Çok süper yahu 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi bütün Muslera'cıları üstüme çekiyorum biliyorum fakat bence komik bir video değildi. Diğer vine'lara çok gülüyorum ama bundan birşey anlamadım 4-5 kere izledim, ses çok az geliyor, önceden hazırlanılmış olduğu çok belli, çok yapmacık olduğu belli oluyor, kamera açısı kötü ayrıca neresi komik açıkçası pek anlayamadım.
2. videoda Üstad sende savunma teknikleri hünerleri varmış kanal yapsan bayağı abone kasarsın yaniO nasıl savunmadır öyle, boksla alakan var mı üstadım
![]()
Şimdi bütün Muslera'cıları üstüme çekiyorum biliyorum fakat bence komik bir video değildi. Diğer vine'lara çok gülüyorum ama bundan birşey anlamadım 4-5 kere izledim, ses çok az geliyor, önceden hazırlanılmış olduğu çok belli, çok yapmacık olduğu belli oluyor, kamera açısı kötü ayrıca neresi komik açıkçası pek anlayamadım.
açıkcası bende gülmedim ama amaç komedi olmadıgına göre sorun da yok bence.bu ara youtube herkesi özgün içerige yönlendiriyor zorla da olsa.ortaya çıkan videolardan kimisi iyi kimisi kötü.bide zevk meselesi boyutu var işin tabi.bu video seni,beni güldürmedi ama aramızda çok begenenler daha dogrusu komik bulanlar var baksana.
not : bu tarz mesajlarına ardına sen daha iyisini yapta görelim tarzı mesajlar gelir genelde.o konuya girilmezse sevinirim![]()
Bizim onla 1 vine videomuz varda atamıyorum yt a
yaş kısıtlamasına girer
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hatırladın?
Ya arkadas cay demledim davasina beni uykusuz biraktin iyimi.2 saatdir bir saga bir sola donuyorum uyuyamadim senin cayin yuzunden.Simdide burda beni cekistiriyorsun yuh abi.
Ya arkadas cay demledim davasina beni uykusuz biraktin iyimi.2 saatdir bir saga bir sola donuyorum uyuyamadim senin cayin yuzunden.Simdide burda beni cekistiriyorsun yuh abi.
Ya onu bunu bosverde ben nasil uyucam Mehmet ? Dun sabah 11 de kalktim saat oldu 11 uyuyamiyorum..![]()
Hacı abi gel ninni söyliyim diycemde kazık kadar adamlarız yakışmaz
Ya bırak frm u git uzan enazından vicut dinlensin!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.