Muslera06'nin En Yeni Bombasi (Bu gece veya Yarin) Patliyor

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] 'yi Networks Yardımcısı Yap Serkan Abi Partnerlik Hakkında Geniş Bilgiye Sahip

tövbe est. imana geldim resmen üstüme gelmeyin ey müminler :)

tanrılaşıyor derken mecazi anlamda büyüyor anlamında kullandım ha şa :D

Arkadaslar Network Dunya'nin en buyuk Yt Networklerinden birinden alindi. Resmi islerin hallolmasini bekliyoruz. Sizler kadar bizlerde heyecanliyiz. Serkan elinden geldigince hizli halletmeye calisiyor islemleri .

Yanliz sunu soyleyebilirim. Simdiye kadar yurtdisindan aldiginiz partnerliklerin verdigi sartlardan (her anlamda cok daha iyi ) cok daha iyi sartlar ile karsiniza cikacak Serkan. Detaylari kendisi yazacaktir.

Hocam açıkcası partnerlik hakkında tam bilgim olmadığından ve çok fazla izlenim alamadığımdan pek araştırma da yapmadım. Serkan üstad izleniminiz yoksa partnerliği düşünmeyin demişti. Fakat Serkan üstad varsa suyun başında partnerlik hakkında tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isteriz :)

Mesela normal 5-10k izlemeli kanal partner olabilir mi? Telifli kanalla başvurulabilir mi? genel manada nasıl bir yol izlenmeli partnerlik için?

Bekliyoruz hayırlısı olsun ama benim düşüncem bunun çok kanal her kanaldan az izlenim şeklinde çalışanlara faydası olmıyacağı yönünde.Detaylar gelince öğrenicez artık :D

Heycandan Elim ağam Titriyor Bekliyoruz

Ama Bügün Hazır Olur Değilimi?

Heycandan Elim ağam Titriyor Bekliyoruz

Ama Bügün Hazır Olur Değilimi?

Bunun icin ugrasiyoruz Haylaz :) Tabiki cok da acele etmek istemiyoruz. Turkiye'de bir ilk ve hakkiyla yapmak icin , herkese istedigini verebilmek icin sartlari daha da zorlamak adina bir yandan Yetkili yerler ile de gorusmeler suruyor.

Arkadaslar Network Dunya'nin en buyuk Yt Networklerinden birinden alindi. Resmi islerin hallolmasini bekliyoruz. Sizler kadar bizlerde heyecanliyiz. Serkan elinden geldigince hizli halletmeye calisiyor islemleri .

Yanliz sunu soyleyebilirim. Simdiye kadar yurtdisindan aldiginiz partnerliklerin verdigi sartlardan (her anlamda cok daha iyi ) cok daha iyi sartlar ile karsiniza cikacak Serkan. Detaylari kendisi yazacaktir.

UU beybi heyecanlandım valla pin de geldi :D

06 Network :D :D :D network ismi Nedir?

---------- Mesaj saat 14:43:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:30:06 civarında gönderildi. ----------

06 Network :D :D :D network ismi Nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri