Mustafa Kara denen şahıstan sahte telif

Ben bu işlerde yeniyim ama şunu anlamıyorum youtube her önüne gelene telif atmasına nasıl izin veriyor. Bunun yerine telif atan kişiye önce sen ispatla gerçek videonun sahibi senmisin diye kural getirse sahte telifçiler mecburen iki üç sefer düşünmek zorunda kalacak.
İlk telifi atandan değilde telifi yiyenden ispatla diyor. Sahtecilerde buna güvenerek basıyor telifi..

Çılgın Dersane Kampta filmine nasıl telif yollamış peki bu mustafa kara ? Araştırdım bu kanalla alakası yok ama telif yollamış ? : ))

Evet Faruk Aksoy ve Ayşe Germen yapımcısı ama telifi atan Mustafa kara herhalde onuda satın almış.Çılgın Dersane Kampta gibi büyük bir filmi.(:

Muğla’da bağımsız sinemacılar tarafından çekilen ve merakla beklenen ‘Kamp’ filmi, Mart ayında izleyici ile buluşuyor. Mustafa Kara’nın yönettiği ve bir ajans fotoğrafçısının başına gelen olayların anlatıldığı film dram, gerilim ve aksiyon sahneleri ile bir yaşam hikayesini anlatıyor. Kamp isimli filmde ‘Dondurmam Gaymak’ ile adını duyuran ve birçok dizi filmde oynayan Muğlalı Gülnihal Demir’de rol aldı. | Gönderen: Avangart
kaynak link eklemedim ama filmi izlediğim için bliyorum bu adamın filmini yüklediyseniz size telif atması normal değilmi hocam

Muğla’da bağımsız sinemacılar tarafından çekilen ve merakla beklenen ‘Kamp’ filmi, Mart ayında izleyici ile buluşuyor. Mustafa Kara’nın yönettiği ve bir ajans fotoğrafçısının başına gelen olayların anlatıldığı film dram, gerilim ve aksiyon sahneleri ile bir yaşam hikayesini anlatıyor. Kamp isimli filmde ‘Dondurmam Gaymak’ ile adını duyuran ve birçok dizi filmde oynayan Muğlalı Gülnihal Demir’de rol aldı. | Gönderen: Avangart
kaynak link eklemedim ama filmi izlediğim için bliyorum bu adamın filmini yüklediyseniz size telif atması normal değilmi hocam

Burda mesele o kişi mi telif atıyor.Anlamıyorsunuz galiba adamlar gerçek isimleri kullanabiliyor.O zaman burda orjinal diyorsunuz madem bana burda link atarak orjinal diyerek bu iş olmaz.Telefon numarası fax v.s bu numaralar lazım.

Burda mesele o kişi mi telif atıyor.Anlamıyorsunuz galiba adamlar gerçek isimleri kullanabiliyor.O zaman burda orjinal diyorsunuz madem bana burda link atarak orjinal diyerek bu iş olmaz.Telefon numarası fax v.s bu numaralar lazım.

çılgın dershane filmine niye telif attı kardeşim onun yapımcısı şirketi mustafa karaya ait değil buna ne diyeceksin kamp filmi değil sadece diğer filmlere atıyor yapımcıları başka

Sana telif attığı video 'Mustafa Kara' nın youtube hesabında varmı yokmu?

Hocam gerçek malesef. Ben sana yüzde yüz gerçek olduğunu söylüyorum. Adamın facebook hesabına bak arkadaşları ile konuşmalarına bak filmde oynayan kişiler adamın zaten facebook hesabında ekli ve sürekli birbirleri ile konuşma halindeler.

Sinirlisin kızgınsın sakinleşince tekrardan araştır adamı sende gerçek olduğunu anlayacaksın. Burda suçu olmayan insanların ekmek teknelerini yakmayalım....

Hocam gerçek malesef. Ben sana yüzde yüz gerçek olduğunu söylüyorum. Adamın facebook hesabına bak arkadaşları ile konuşmalarına bak filmde oynayan kişiler adamın zaten facebook hesabında ekli ve sürekli birbirleri ile konuşma halindeler.

Sinirlisin kızgınsın sakinleşince tekrardan araştır adamı sende gerçek olduğunu anlayacaksın. Burda suçu olmayan insanların ekmek teknelerini yakmayalım....

Hocam çılgın dershane filmine niye telif attı.Bunu açıklayın bana arkadaş yazmış.Mustafa Kara çılgın dershane filmine telif attı.

Arkadaşlar tamam mustafa kara kanalı orjinal buna hem fikirim.Neden çılgın dershane filmine telif attı.Bunu bilmek istiyorum

Bu kanal Mustafa Karanın kanalı buna tamam diyorum.http://www.youtube.com/channel/UCd9fqDmn5NNqjhF7x1HB-KQ katılıyorum.Çünkü adamın facebook sayfasına girdim.Orda https://www.facebook.com/blackis48?fref=ts tebessüm 2014 diye bir film paylaşmış http://www.youtube.com/watch?v=VpLfwEE9Jgk&feature=youtu.be o filmin kanalına http://www.youtube.com/channel/UCd9fqDmn5NNqjhF7x1HB-KQ bu kanal

Burda önemli olan orjinal kişilerin isimlerini kullanıp milleten sahte telif atması.

Ikinizinde telif yedigi mail adresleri ayni mi? O farkli filme telif atti diyen arkadas herhangi bi ekran goruntusu koymamis zaten.

Mustafa Kara denen ********** sahte telif yedim.Bu kanal kapanmaları v.s yetmiyormuş gibi bunun gibi yaaaaaa delirecem arkadaş.Ne yapayım millete sahte telif mi atayım heee vicdansız adam senin Allah belanı versin yaaa bee adamm

hocam benim telif yediğim mail bu

Arkadaşlar tamam mustafa kara kanalı orjinal buna hem fikirim.Neden çılgın dershane filmine telif attı.Bunu bilmek istiyorum

filmin hak sahibi televizyon, sinema, izle ve öde ya da iptv, internet lisans haklarını ayrı ayrı olarak istediği kadar kişiye verir ve uygun görürse de vekalet yoluyla hak takibini belirli kişilere bırakabilir. hak sahibi benim yakın arkadaşım olabilir, oyuncusu olabilirim. resmen ya da söz yoluyla bu tür bir vekalet almış da olabilirim. Yani demek istediğim 1 yıllık youtube ile 10 yıllık tv deneyimini bir araya koyduğunuzda aynı şey anlamına gelmiyor. oyuncusu da takibini yapar, kankası da, şirketin gizli ortağı da hatta sevgilisi de... böyle bir yetkisi var ki, size telif gönderiyor. ben taksimde harabe bir ofiste 300 sinema filmini, 200 e yakın belgeseli ve 5 dizinin yayın haklarını kendi tv kanalıma sadece bir selam ile almıştım. Eğer istersem bunları youtube a ekler ve elimdeki belgelerle de telif kovalayabilirim. Varın gerisini siz düşünün. sinema, tv , show yapımlar v.s sürekli el değiştirirler. Yayın hakları dünyanın 4 bir yanına satılır. Belirli kişiler atanır; bunlar kanunen de olur, bir yemek esnasında söz ile de olur. Yani sizin burada bunları sorgulamanız gerekiyor. Adam youtube ile filminin gişesini çıkaracak hali yok, 3-5 bin verip internet yayın hakkını da almış olabilir.

iletişime geç face den bakalım .bu mustafa o mustafa mıymış öğreniriz ..

filmin hak sahibi televizyon, sinema, izle ve öde ya da iptv, internet lisans haklarını ayrı ayrı olarak istediği kadar kişiye verir ve uygun görürse de vekalet yoluyla hak takibini belirli kişilere bırakabilir. hak sahibi benim yakın arkadaşım olabilir, oyuncusu olabilirim. resmen ya da söz yoluyla bu tür bir vekalet almış da olabilirim. Yani demek istediğim 1 yıllık youtube ile 10 yıllık tv deneyimini bir araya koyduğunuzda aynı şey anlamına gelmiyor. oyuncusu da takibini yapar, kankası da, şirketin gizli ortağı da hatta sevgilisi de... böyle bir yetkisi var ki, size telif gönderiyor. ben taksimde harabe bir ofiste 300 sinema filmini, 200 e yakın belgeseli ve 5 dizinin yayın haklarını kendi tv kanalıma sadece bir selam ile almıştım. Eğer istersem bunları youtube a ekler ve elimdeki belgelerle de telif kovalayabilirim. Varın gerisini siz düşünün. sinema, tv , show yapımlar v.s sürekli el değiştirirler. Yayın hakları dünyanın 4 bir yanına satılır. Belirli kişiler atanır; bunlar kanunen de olur, bir yemek esnasında söz ile de olur. Yani sizin burada bunları sorgulamanız gerekiyor. Adam youtube ile filminin gişesini çıkaracak hali yok, 3-5 bin verip internet yayın hakkını da almış olabilir.

Hocam beni ikna eden siz değil adamın facebook sayfası oldu ve o sayfada paylaşılan bir video bu kanala ait Mustafa Kara - YouTube bu kanal kesinlikle orjinal kanaldır.Burda orjinal olduğu zaman sorun yok.Adam hakkını aramış telif atmış.Burda mesele bu adamın yerine başka birinin sahte telif atması.

Hocam bana da yüklediğim bir çizgi filmden dolayı [email protected] adresinden bir telif geldi. Kanalını bulamadım ve çizgi filmin ismini arattığımda da sonuç yok. Videoları gizledikten sonra artık telif gelmiyor. Forumda daha önce konular açılmış ancak hiçbirinde de net bir sonuç çıkmamış. Bu maille ilgili yorumunuz nedir? Sahte gibi duruyor ancak Disneyin telifleri hangi mailden attığını bilemediğim için emin olamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri