Mutlumusun ?

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
****'nin biri geliyor bir konu açıyor senin aylardır gözün gibi baktığın kanalın çekememezlik yüzünden kim vurduya gidiyo işe bak arkadaş ya, ben kazanamıyorum o da kazanamasın mantığını kullanan kafana tüküreyim daha aşağılayıcı şeyler yazmak gerekir, ben söylüyorum siz anlayın artık yenisi yapılamaz mı sorununa ise 3-4 aya kim öle kim kala yani dediğim o ki kimsenin emeğine , kazancına göz dikip onu batırmak isteyenlerin sonuda düşündüğünün aynısı olur

Kuzen üzülme daha iyisini yaparsın sen emin ol bundan sonrakiler daha iyi olacak...

Öncelikle geçmiş olsun, kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm.

Bence Foruma her önüne gelen üye olmamalı!
Herkes kafasına göre konu açamamalı!

Son bir aydır bambaşka bi ortam var forumda. Hiçbirşey bilmeyen adam yeni başlayanlar bölümünü okumadan sahte telif konularını okuyup ilk önce sahte telif diye bişiyin varlığından haberdar oluyo ve insanların canlarını yakıyo. Düşünmüyoki yaptığı şey yüzünden belki adam 1 ay aç kalacak.

Şahsen benimde forumdan olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaş telifsiz bir kategoride aylardır kastığım Awe kanalıma, aklı sıra rekabetten düşürmek için sahte flaglarla topluluk ihtarı gönderdiği için öyle bi hasar verdi ki ne desem boş.

aynen hocam forum çok başıboş bu sıralar. Tamam yöneticilerin işleri olabilir özel nedenleri olabilir ama forum böyle bırakılmamalı. Kalan birkaç yönetici hangi kategoriyi idare etsinki. Moderatör alımı ve konuların incelenip açılması lazım. En azından gerekli kategorilerin.. Forumda mod'luk yapabilecek birçok gönüllü arkadaş çıkar eminim. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abi lütfen bu konuyla ilgilen.

Zamanında paralı üyeliği oy birliği ile istemeyen sizlersiniz, Bence "üyelikler paralı olmalı... Ben bunu bilir bunu savunurum... Üye olan olmuştur o kesim kendini şanslı görsün, yada her üyeden üyelik parası alınsın, bundan sonra üye olacaklarda, azimli ve kararlı ise zaten para karşılığında üyeliği alacaktır zaten...

****'nin biri geliyor bir konu açıyor senin aylardır gözün gibi baktığın kanalın çekememezlik yüzünden kim vurduya gidiyo işe bak arkadaş ya, ben kazanamıyorum o da kazanamasın mantığını kullanan kafana tüküreyim daha aşağılayıcı şeyler yazmak gerekir, ben söylüyorum siz anlayın artık yenisi yapılamaz mı sorununa ise 3-4 aya kim öle kim kala yani dediğim o ki kimsenin emeğine , kazancına göz dikip onu batırmak isteyenlerin sonuda düşündüğünün aynısı olur

Kuzen üzülme daha iyisini yaparsın sen emin ol bundan sonrakiler daha iyi olacak...

öyle olacak inşallah. sende sağol,sayende konuyu gördüm, bu sıkıntı bi nedenle de olsa gündeme geldi, buna göre tedbirler alınmasını umuyoruz.. Tamam Allah razı olsun öğrendiklerimizi bu forum sayesinde öğrendik, şimdi kalkıp diyemeyiz ki bura yüzünden bişe kazanamıyoruz, forum bize balık tutmayı öğretti amenna, fakat kurallar, üyelik alımları daha da katılaştırılsa, zaten istifade etmek isteyen fazlasıyla bilgisini alır. Önlem haketmeyenler için gelmeli.

Zamanında paralı üyeliği oy birliği ile istemeyen sizlersiniz, Bence "üyelikler paralı olmalı... Ben bunu bilir bunu savunurum... Üye olan olmuştur o kesim kendini şanslı görsün, yada her üyeden üyelik parası alınsın, bundan sonra üye olacaklarda, azimli ve kararlı ise zaten para karşılığında üyeliği alacaktır zaten...

Bencede mantıklı,koyucan 40-50 lira ücreti ergenlerle uğraşmicaz en azından.adam gibi iş yapacak olanlar gelecek.

bence paralı üyelik saçma olur başka bir şeyler düşünmek lazım

Aynen %200 katılıyorum hocam insan para verdiği şeyin kıymetini bilir en azından ifşa konusunda bir konu açarken eli titrer ya banlanırsam daha düzeyli bir muhabbet olur...

Birilerinin emeğine göz diken kişiliksizler yüzünden bu hallerdeyiz. Gerçekten üzücü bir durum.

Konuyu gördüğüm an arkadaş uzaklaştırılmış mesajı düzenlenmiş ve konu kapatılmıştır.

bence paralı üyelik saçma olur başka bir şeyler düşünmek lazım

şuan yapılabilecek en mantıklı şey, kategori moderatörleri seçip, açılan konuların öncelikle incelenmesi. Zaten tüm bilgiler mevcut, isteyen arayıp bulur her önüne gelen bu nasıl yapılıyor diye konu açamaz, aramaya teşvik edilir, ayrıca saçma konuların da önüne geçilmiş olur. Yararlı konular veya açılmasında bi engel olmayan konular da modlar tarafından onaylanır, ve forum refahı sağlanır. Benim düşüncem bu yönde.

şuan yapılabilecek en mantıklı şey, kategori moderatörleri seçip, açılan konuların öncelikle incelenmesi. Zaten tüm bilgiler mevcut, isteyen arayıp bulur her önüne gelen bu nasıl yapılıyor diye konu açamaz, aramaya teşvik edilir, ayrıca saçma konuların da önüne geçilmiş olur. Yararlı konular veya açılmasında bi engel olmayan konular da modlar tarafından onaylanır, ve forum refahı sağlanır. Benim düşüncem bu yönde.

Bu cok mantikli evet. Yeni moderatorler alinsa bunun icin cok rahat uygulanabilecek bi yontem (tabii forumda bu tarz bi ozellik varsa)

bence de süper fikir. konular direkt açılmasın. önce moderatör onayından geçsin. bu konuyu lütfen ele alalım [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] Admiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oku bunlari

evet konu önceden incelenip açılırsa daha iyi olur bunun içinde her kategori içinde mod alımı olursa bu iş daha iyi olur.

çekememezlik ve kıskançlıklardan oluyor bunlar ben kazanamıyorsam onlarda kazanmasın misali.

Bunu sadece belirli kategorilere yapalım öyle heryere yaparsak moderotörü 1 saat bekleriz forumun hiti azalır

Her kategori icin moderator olursa sorun olacagini sanmiyorum. Sadece belirli kategorilere olursa bu sefer onay istemeyen kategorilerde sacma sapan konularla karsilasirsin, oradada kanal ifsa eder millet.

Geçmiş olsun gerçekten uğradığınız haksızlığa üzlüdüm,3-5 kendini bilmez yüzünden neler çekiyoruz, forumda bu şekilde kanal paylaşanlar anında uzaklaştırlmalı bence ,kimin kanalıymış sahibi çıktı çıkmadı diye bakılmamalı.

Şu konuların açılmadan öncesi onaylanma işini bir görüşelim de onay göre bir karar alabiliriz.

Süper über admin istersen 7 gün 19 saat online olan nereye bakman gerektiğini biliyorsun :D

Geçmiş olsun konuyu açan arkadaşımıza da, belirli sınırlamalar getirilerek engel olunabilir bu tarz şeylere. Hatta youtube kanal ve video url paylaşımları tamamen kapatılabilir bile gerekirse, umarım bir daha hiçbir üyemizin başına gelmez bu tarz bir durum, geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri