Mutlumusun ?

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bana kalırsa 100 /200 Beğenisi olan konu açabilsin... Bence bütün sorunların temel çözümü olmuş olur :)

Şu konuların açılmadan öncesi onaylanma işini bir görüşelim de onay göre bir karar alabiliriz.

Bir düzen isteniyorsa Paralı üyelik şart kardeşim... (Bizlerde dahil)

Bu konuda tekrar bir anket oylaması rica ediyorum...

İsmini vermediğim bir arkadaşım bu foruma üye olmadan önce sabit günlük 300-400 kazanırken.Bu foruma üye oldu,ve bir kaç postunda kanalı hakkında istemeden ipucu vermişti.Kendisini uyardım,daha dikkatli olmaya çalıştı ama nafile.
Ev almayı hayal ederken 3 sahte telif ve güm!
Neredeyse 1 yıllık emek verilen kanal uçtu!
Bakın siz siz olun kategorinizi,kanallarınızı ifşa etmeyin,renginizi belli etmeyin.
Çünkü eminim bu forumda çok kazananları çekemeyenler var,sanki doğuştan öğrendik bu işi!!!!!!!
Bilgi paylaşasım kaçıyor bu tipleri görünce!! içimizde barındıklarını bilmek ne acı !!

Bence üyelik alımı kapatılsın artık, zamanı geldi.

paralı üyelik diyorsun üye olmayan kişi bu foruma girip konuları okuyamıcak mı ? forum üyeliğini durdursan bile dışardan gelen kişi konulara bakıyor başka bir çözüm lazım

---------- Mesaj saat 19:44:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:44:14 civarında gönderildi. ----------

Bence üyelik alımı kapatılsın artık, zamanı geldi.

dün kapatılmıştı zaten haberiniz yok sanırım

paralı üyelik diyorsun üye olmayan kişi bu foruma girip konuları okuyamıcak mı ? forum üyeliğini durdursan bile dışardan gelen kişi konulara bakıyor başka bir çözüm lazım

---------- Mesaj saat 19:44:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:44:14 civarında gönderildi. ----------

dün kapatılmıştı zaten haberiniz yok sanırım

Forumu dışarıya açmayacağız ozaman yapacak birşey yok.

İsmini vermediğim bir arkadaşım bu foruma üye olmadan önce sabit günlük 300-400 kazanırken.Bu foruma üye oldu,ve bir kaç postunda kanalı hakkında istemeden ipucu vermişti.Kendisini uyardım,daha dikkatli olmaya çalıştı ama nafile.
Ev almayı hayal ederken 3 sahte telif ve güm!
Neredeyse 1 yıllık emek verilen kanal uçtu!
Bakın siz siz olun kategorinizi,kanallarınızı ifşa etmeyin,renginizi belli etmeyin.
Çünkü eminim bu forumda çok kazananları çekemeyenler var,sanki doğuştan öğrendik bu işi!!!!!!!
Bilgi paylaşasım kaçıyor bu tipleri görünce!! içimizde barındıklarını bilmek ne acı !!

Evet hocam haklisiniz gecenlerde bosluguma geldi bende katagori filan paylastim pm atan atana pisman oldum bundan sonra daha dikkatliyim...

Üyelik alımlarının kapatılması yada tüm üyeliklerin ücretli olması gerekli.

Acil düzenleme olsa herkes icin iyi olur.

Aynen en cokta bu kisilerin hala rahatlikla bu mesajlari okuyup gulebilecegi ihtimali koyuyor.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Forum ücretli olmalı bence. Elini kolunu sallayan üye olmus. 10 yasindaki cocuk bile telif atar olmus. Belli bir kalite olmali. Bizlerden de ucret alınabilir ve uye olacak olanlara da 20-30 Türk Lirası alinmali.

вєякαη;230170' Alıntı:
Bana kalırsa 100 /200 Beğenisi olan konu açabilsin... Bence bütün sorunların temel çözümü olmuş olur :)

1.000 Olsun bence bu sınır:D sadece 4 kişi hükmetsin foruma :D:D

ya burada herkes aynı işi yapıyoruz
kimse kusura bakmasın milletin videolarını yükleyip o kişilerin üzerinden para kazanıyoruz bu bir gerçek

eğer bir kanalı kıskandıysan gelipte kanalını paylaşma forumda bu forumdaki bazıları ultra aç göz kanalı kopyalaıp o kanalı sahte telifle kapattıran insanlar

geçmiş olsun kardeşim

Bence konular modlarin onayindan gectikten sonra yayinlansin

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bence dısardan bakanlar forumu okuyamasın :D zor bi ihtimal galiba ama herkes yöntem paylaşıyor millet çullanıyo.madem kazanıyon niye burda detayına kadar işi anlatıyon.adamın biri geçen attığı dizinin ismine kadar vermiş

bence dısardan bakanlar forumu okuyamasın :D zor bi ihtimal galiba ama herkes yöntem paylaşıyor millet çullanıyo.madem kazanıyon niye burda detayına kadar işi anlatıyon.adamın biri geçen attığı dizinin ismine kadar vermiş

hocam bu zor bir ihtimal değil eğer site sahibi isterse bir eklenti ile halleter
bencede yapılmasıgerekende bu

Geçmiş olsun, üyelik alınırken koca yazılarla uyarı çıksa diyeceğim ama yapcak olan her türlü yapar.

geçmiş olsun kardeşim, resmen kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş sözünü aklıma getirdi bu konu.bende arkadaşlara katılıyorum birisi konu açacağı zaman modaretörlerin onayından geçilse bir nevi önlenmiş olur diye düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri