anket bence 20,000 $ a kadar aralıklı ilerlemelydi 
bu forumda aylık 15,000-20,000 $ alanlar var
bu forumda aylık 15,000-20,000 $ alanlar var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=62]heryerdeksk[/MENTION] i başlıkta da görmek isteriz![]()
Yok 50.000 $anket bence 20,000 $ a kadar aralıklı ilerlemelydi
bu forumda aylık 15,000-20,000 $ alanlar var![]()
Yok 50.000 $Hocam aylık 20.000 $ 40 Bin lira para yapar.O parayı kazanan kişinin burda ne işi var
![]()
Yok 50.000 $Hocam aylık 20.000 $ 40 Bin lira para yapar.O parayı kazanan kişinin burda ne işi var
![]()
Ayda 100k kazanan tanıdığım vardı r10da adsenseyoutube yabancılarda tanıdığım bunu geçenler de mevcut burda da 100 vardır demiyorum ama 20-30u geçtiklerini düşündüklerim var. Benim 1k bile değil oy vermeye çekindim ondan, o kadar konuşuyor kazanamıyor derler diye
Her zaman dediğim gibi youtube'de iş yok
biraz her zaman yaptığınız şeylerden uzaklaşıp seo kasın adsense hesabınız uygunsa normal değilse youtube için kasın sonra gelsin 3-5 klar
![]()
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] sessiz sakin oyunu vermiş ve devam etmişNet cevap bekliyoruz öyle 5000+ demekle olmaz
![]()
Günlük 300K+ hit var hesaplayın işte![]()
10.000 Dolar üstü kesin kazanan var forumda ama ne kadar üstü onu bilemeyeceğim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.