Ne Kadar Kazanıyoruz

Kesinleşmiş Ağustos Kazancınız Kaç Dolar?

• 100-500

Oy: 0 0,0%
  • 500-1000

• 1000-2500

• 2500-5000

• Kullanılan toplam oy
    7
anket bence 20,000 $ a kadar aralıklı ilerlemelydi :)
bu forumda aylık 15,000-20,000 $ alanlar var :)

Günde 30 dolar kazanıyorken de forumdaydım. Ayda 5000 dolar kazandığımda da forumdaydım. Forumdan bilgi veya taktik-teknik almasanız bile çok değerli bir şey verir: "Genel problemler ve buglar"
Bunları forum gibi yerler dışından anlayamazsınız. Işık kapanıp açılması, Nisan değişiklikleri gibi şeyleri ancak ve ancak forumlar sayesinde tam olarak anlayabiliyoruz. Ayda 50.000 dolar da alsa bir kişi foruma bakmayı kesmez.

Burda ne işi var derken mecaz-i anlamda :D Yani sadece youtube üzerinden sanmıyorum o kadar kazancı.

Ayda 100k kazanan tanıdığım vardı r10da adsense :D youtube yabancılarda tanıdığım bunu geçenler de mevcut burda da 100 vardır demiyorum ama 20-30u geçtiklerini düşündüklerim var. Benim 1k bile değil oy vermeye çekindim ondan, o kadar konuşuyor kazanamıyor derler diye :D Her zaman dediğim gibi youtube'de iş yok :p biraz her zaman yaptığınız şeylerden uzaklaşıp seo kasın adsense hesabınız uygunsa normal değilse youtube için kasın sonra gelsin 3-5 klar :D

Ayda 100k kazanan tanıdığım vardı r10da adsense :D youtube yabancılarda tanıdığım bunu geçenler de mevcut burda da 100 vardır demiyorum ama 20-30u geçtiklerini düşündüklerim var. Benim 1k bile değil oy vermeye çekindim ondan, o kadar konuşuyor kazanamıyor derler diye :D Her zaman dediğim gibi youtube'de iş yok :p biraz her zaman yaptığınız şeylerden uzaklaşıp seo kasın adsense hesabınız uygunsa normal değilse youtube için kasın sonra gelsin 3-5 klar :D

itiraf ediyorum bende o yüksek kazananlardan biriyim :D

Ağustos 13 de başladım bu işe ağustos kazancım 17 günde 200 dolar felan 2 adsense hesabı açtıydım bu ay pinler yola çıktı eylül ayındanda 200 felan kazandım yani aylık ortalama 450-500 geliyor şimdilik allah bereket versin :)

2aylık kazancım 980dolar şükür ama insanoğlu nasıl bişeyse daha fazlasını istiyor :D

bu ay kesinleşen kazanç 227,36$ yani geçen ayki bu ay kesinleşen kazanç.
ama bu ay başından itibaren günlük ortalamam 19$'ı buldu. bir kaç taktiğim işe yaradı üstelik fazlasıyla legal.
eğer bu ay 570$ üzerinden kesintiler dışında 500 alırsam bir dahaki ay bu kazanç en az 1500$ seviyesine çıkacaktır.

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] sessiz sakin oyunu vermiş ve devam etmiş :D Net cevap bekliyoruz öyle 5000+ demekle olmaz :P

en düşük 20 dolardan başladı, her ay istikrarlı bir şekilde ilerliyor. tahminim eylül ayı 40 doları bulacak :)

bence bu kazanç anketinde 0-15 olmalıydı şimdi size şaka gibi gelcek ama benim ciddi sööylüyorum kazncım bu kadar bana yardım edebilecek varmı

inanmayanlara team den gösterebilirim

bu arkadşları okuduktan sonra ben nie kazanamıorm diorm. hangi tür videolar yuklüosunuz sakın haber spor fılan demeyın tutmuor. :D (bu seye benzedi hepımız belgesel ızlıorz ama reytıngı kadın programları goturuor) tmm konuyuda solemek ıstemeyebılırsınızde msj atarsanız hangı tur yada hangı vıdeoları yukluosanız bnde yuklyım ya :D saygılar..

10.000 Dolar üstü kesin kazanan var forumda ama ne kadar üstü onu bilemeyeceğim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri