Nedir Bu İnsanımızda ki "ÇEKEMEMEZLİK" Duygusu?

• Kullanıcı BilgiSehri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

BilgiSehri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen gün gördüklerimden sonra bu konuyu açma gereği duydum. Türkiye'de neden insanlar birbirinin gelişmesini istemiyorlar acaba? Mesela benim bilgi kanalım var, hobi olarak uğraşıyorum birkaç "çocuk" (başka ne denilebilir?) küfür etmiş, birde uğraşıp dislike bot atanlarda var :D

veya bazı bilgi kanallarıda(birkaç) hiç videolara bakmadan dahi küfür edip, dislike atıyorlar. Bunun sebebini cidden çok merak ediyorum :D Bence Türkiye'de özgünün gelişmemesinin sebebi bu. İnsanlar birbirlerini itmek yerine, çekmeyi tercih ediyorlar. Abone kısmını geçtim zaten abone olduğunda benim birşey kazanacağımı zannedip egoistlik yapanlarda var.

Bunlar benim cidden hiç bir şekilde şevkimi kırmıyor, moralimide bozmuyor fakat ağır şekilde merak etmemi sağlıyor. Ben Bilgi kanalı açtım diye, diğer bilgi kanallarına düşman olmuyorum ki çoğunu takip ediyorum, güzel olanları tebrik ediyorum.

Muhakkak sizinde başınıza gelmiştir, bu konu hakkına bir fikriniz varmı? neden olabilir :D
(Video iş yapmaz, kötüdür o zaman dislike atanlara saygım sonsuz. Veya görüş ayrılığı için. Ama bot atmakda neyin nesi?)

tamamen yetiştirmeyle alakalı.. çocuklara gereken ilgi ve şefkat verilmeyince bilgisayar bağımlısı olurlar ve oradaki nesli örnek alırlar ve internet p.ci olurlar..

Birinin başarısından mutlu olan insanlar sayılı kaldı tüm dünyada sadece ülkemizde değil ondan.

yeni nesil çok farklı,facebookta gördükleriyle yetişiyorlar ve kendi fikirleri yok

Son düzenleme:
Cehennemde Türklerin kazanının başında Zebani yoktur.
:D
( bu fıkra aklına gelsin yeter )

Aynı olay bi çok özgün kanal sahibini başına geliyor dostum daha yeni bi kanal olmama rağmen benimde var bi kaç dislikeçı takipcim.. :)

Türklere özgü bir saçmalık bu hiç kimseyi takmamak lazım bu ülkede.

Bu malasef benım gördüğüm hayatın her alanında mevcut hasetler yoluna taş koyanlar çekemeyenler küfür edenler her yerde var Hepsi ile uraşamayacağımaza göre Allaha havale edelim Ben oyle yapıyorum Ben geçen sene karda kıyamette Ankaraya araba almaya gıderken yanıma arkadaş aradım en yakınlarım bile yan çizdi karda gidilmez diye Sadece kardeşimin eşi izin alıp benimle geldi Allah razı olsun Benimle Ankaraya gelmeyenler şimdi yok çocuk hasta yok yamur yğadı yok hasta oldum yok dişim ağırdı acile götür hep beni arıyorlar Ben yapamıyorum aslında demek lazım ben taksımıyım gidin taksı tutun onlara oyle yaranır ama ben yapamıyorum Bazılarıda benım için diyorlar Tuncay parayı buldu palio dan lagunaya atladı gibi çeşit çeşit laflar yapıyorlamıs
Geneli konusursam haksızlık ederım kendı çevremden gördüğüm kadarı ile bu boyle gelmiş boyle gıder düzelmez Anladım ki bir insanın işine yaradığın kadar iyisin kırk gün ensende taşı iyisin kırkbirinci gün indir senden kötüsü olmaz

bizde tebrikler ve hayretler bile küfürlü olur genelde :D :D bakar adam izlenime vay ........... der :D :D bazen yorumları okurken çok gülüyorum acayip yorumlar oluyor moral bozma sen yola devam başarılar

şuan gördüğümüz 14 - 15 yaşında olan ergen kitle sadece forum da başımıza bela olmadı bundan 10 yıl sonra türk toplumunun başına bela olacak. türkiye'nin geleceği bunlarsa vay haline...

Yeni nesil teknoloji ile buyuyor hic manevi duygular yasamiyor 14 yasindaki cocuk Allaha kitaba sovuyor bu yeni nesil hakketen sorunlu

eski ben zamanla büyüyünce ah ne çoçukmuşuz diyorum

Çünkü insanlar birbirini sevmiyor.Herkes birine şöyle olsada ben cevap versem.Kimse birbirinin iyiliğini düşünmüyor toplumumuz sevgi toplumu değil şiddet toplumu olduk.Bu özellikler hepimizde var önemli olan bu özellikle 0 indirmeyi başaramassakta ona yakın birşey yapmak.

Bir toplum ne kadar birbirine severse o kadar bu sorunlar daha az olur.Aslında herkes birbirine laf edeceğine ya ben laf ediyorum ee bende yapıyorum.Karşımızdaki insana laf etmeden önce kendimizi düzeltsek çok daha iyi olur.

Türkiye'nin böyle bir sorunu var mı bilmiyorum ama ytpara'nın böyle bir sorunu olduğu kesin. Yazık ki özgün videolar başarılı yada başarısız hiç faretmeden dislike yağmuruna tutuluyor bu her dönemde böyleydi hepte böyle olacak...

Uzunca bir zamandır hiçbir şekilde hiçbir işimi bu forumda bu nedenle yayınlamıyorum ve yayınlamayacağımda.. Denilecek birşey yok devran böyle..

çocukluğu boyunca dışarıda mahallede oynayamamış balkon çocukları maalesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri