- Web sitesi
- www.ytpara.com
2 aydır işleme girmeyen Adsense hesabım var Berkan neden ödenmedi peki.![]()
Sabıkan vardır
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 aydır işleme girmeyen Adsense hesabım var Berkan neden ödenmedi peki.![]()
Ben gidip yeni adsense aciyimBen size olacağı söyliyim, bu ay ödeme falan alamiycaksınız. Bidaki ay yeni ayın ödemesi kesinleştiğinde Ödemeleriniz bekletilmektedir diye sanki pinsiz adsense gibi yukarıda kırmızı bar çıkacak. Ödeme haftasındada hesaplar kapatılacak. Hazırlıklı olun![]()
Ben size olacağı söyliyim, bu ay ödeme falan alamiycaksınız. Bidaki ay yeni ayın ödemesi kesinleştiğinde Ödemeleriniz bekletilmektedir diye sanki pinsiz adsense gibi yukarıda kırmızı bar çıkacak. Ödeme haftasındada hesaplar kapatılacak. Hazırlıklı olun![]()
Ben size olacağı söyliyim, bu ay ödeme falan alamiycaksınız. Bidaki ay yeni ayın ödemesi kesinleştiğinde Ödemeleriniz bekletilmektedir diye sanki pinsiz adsense gibi yukarıda kırmızı bar çıkacak. Ödeme haftasındada hesaplar kapatılacak. Hazırlıklı olun![]()
Moral bozayım diye senaryo üretmedim bu arada, bu anlattığım geçen ay Mısır'da bi arkadaşımın ve onunda bi çok arkadaşının başına gelen olay.
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] bu konuda ne düşünüyor acaba benim ençok merak ettiğim şey.. Sonuçda bizim bu işte kazanmamıza vesile olan kişi..
Kaçında bu sorun var adsenselerinKelin diyom ilacı olsa)))
Oda aynı durumda...
Bahsettiğiniz senaryo çok saçma, bu olay bi azınlığın başına gelmiyor. Dünya da bir çok kişi aynı durumdan muzdarip. Ek olarak benim gibi özgün çalışan arkadaşların suçu ne durduk yere hesaplar banlanacak![]()
Senaryo değil, Aynı sürecin sonunda arkadaşımın ve arkadaşlarının başına geleni paylaştım. Benimde işleme girmeyen hesaplarım var,
Screenshot by Lightshot
Ödemesi işleme girmedikten sonra diğer ay ödemeler kesinleştiğinde Ödemeniz askıdadır diye bi uyarı aldı hesapları banlandı. umarım böyle bişiy yaşamayız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.