Ödemesi isleme girmeyenler

2 aydır işleme girmeyen Adsense hesabım var Berkan neden ödenmedi peki. :)

Sabıkan vardır :D şaka şaka :D bana göre yeni bir düzenleme var basamak basamak yükselmeyen hesaplarda sıkıntı yapıyorlar yani bir anda yükselen hesapların geçmişini inceliyor olabilirler özellikle son iki aydır

Son düzenleme:
millet paraları götürdü biz hala pin gelsede paramızı alsak diyoruz :D

Ben size olacağı söyliyim, bu ay ödeme falan alamiycaksınız. Bidaki ay yeni ayın ödemesi kesinleştiğinde Ödemeleriniz bekletilmektedir diye sanki pinsiz adsense gibi yukarıda kırmızı bar çıkacak. Ödeme haftasındada hesaplar kapatılacak. Hazırlıklı olun :)

Morelinizi bozmak istemem fakat benim ilyas diye bir arkadaş var adam 2 aydır ödemesi işleme girdiği halde ve ödeme makbuzu google tarafından düzenlenmiş olmasına rağmen ödeme alamıyor, yani ödemesi banka hesabına geçmedi

Ben size olacağı söyliyim, bu ay ödeme falan alamiycaksınız. Bidaki ay yeni ayın ödemesi kesinleştiğinde Ödemeleriniz bekletilmektedir diye sanki pinsiz adsense gibi yukarıda kırmızı bar çıkacak. Ödeme haftasındada hesaplar kapatılacak. Hazırlıklı olun :)
Ben gidip yeni adsense aciyim :)

Hiç şaşırmam :D

Bi yerinde bir şey çıkar da doktora gitmek yerine internetten araştırmaya kalkarsın, sonunda kanser olduğun sonucuna varırsın hani, bu konular da bu hale geldi.

Madem herkes yardırıyo bende sallıyim bi tane :)

Paralar gelmiycek, onun yerine google paralar ile *** shoptan alışveriş yapıp teslimat adresi olarak pin kodu istenilen adresleri vericek...

Deri kıyafetler, kelepçeler, dildolar vs.

Demek o ki herkesin bir fikri var :)

Hayırlısı diyip beklemekten başka yapılacak hiçbirşey yok...

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] bu konuda ne düşünüyor acaba benim ençok merak ettiğim şey.. Sonuçda bizim bu işte kazanmamıza vesile olan kişi..

Moral bozayım diye senaryo üretmedim bu arada, bu anlattığım geçen ay Mısır'da bi arkadaşımın ve onunda bi çok arkadaşının başına gelen olay.

tek adsense kullanıpta işleme girmeyen varmı?illaki bu işleme girmeyenlerde ortak bir nokta vardır

Benim geçen ay adsenselerden biri işleme 1 2 gün sonra girmişti ama daha sonra ödendi acaba belli bi araştırma falanmı yapıolar o adsense bu ay normal ödendi geçti

Moral bozayım diye senaryo üretmedim bu arada, bu anlattığım geçen ay Mısır'da bi arkadaşımın ve onunda bi çok arkadaşının başına gelen olay.

Bahsettiğiniz senaryo çok saçma, bu olay bi azınlığın başına gelmiyor. Dünya da bir çok kişi aynı durumdan muzdarip. Ek olarak benim gibi özgün çalışan arkadaşların suçu ne durduk yere hesaplar banlanacak :)

Benim anlamadığım bu sorunu yaşayan kişilerin hepsi mi bu işin en üst düzeylerinden neden bu tesadüf acaba :)

Bahsettiğiniz senaryo çok saçma, bu olay bi azınlığın başına gelmiyor. Dünya da bir çok kişi aynı durumdan muzdarip. Ek olarak benim gibi özgün çalışan arkadaşların suçu ne durduk yere hesaplar banlanacak :)

Senaryo değil, Aynı sürecin sonunda arkadaşımın ve arkadaşlarının başına geleni paylaştım. Benimde işleme girmeyen hesaplarım var,

Screenshot by Lightshot

Ödemesi işleme girmedikten sonra diğer ay ödemeler kesinleştiğinde Ödemeniz askıdadır diye bi uyarı aldı hesapları banlandı. umarım böyle bişiy yaşamayız.

Senaryo değil, Aynı sürecin sonunda arkadaşımın ve arkadaşlarının başına geleni paylaştım. Benimde işleme girmeyen hesaplarım var,

Screenshot by Lightshot

Ödemesi işleme girmedikten sonra diğer ay ödemeler kesinleştiğinde Ödemeniz askıdadır diye bi uyarı aldı hesapları banlandı. umarım böyle bişiy yaşamayız.

anladığım kadarıyla işleme girmeyen ödemeler daha sonraki aya inceleniyor,ve spam tespit edildiğindede banlanıyor

Beyler pinini yeni giren yani ödemesini ilkkez alacak olupta işlenmeye girmeyen varmı aranızda ? çünkü benim yeni pini girilmiş ilkkez ödeme alacak olan adsenseme yüklü bir miktar yattı ama 4 aylık adsenseme küçük miktar yatmadı ? Varmı yeni adsensesi olup ödeme almayan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri