- Web sitesi
- www.sencene.com
kardeş kaç para lazım söyle forumca toplayalım kapat şu kanalı gözünü seveyim kendine başka bir uğraş bul
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu video montajlıdır diye demiyorum ama , farklı ortamda green screen vs. kullanılarak after effects'i iyi bilenlerin çok rahat yapabileceği şeyler.
Umarım montaj yapıyorsundur yoksa böyle risklere girme hocam , ne gerek var.
yahu yapmayın şöyle şeyler izlerken korkuyor insan.. Adam akıllı bir spor yapın milli olun antrenör olun hayatınızı spordan kazanın ama hayatınızı riske atmadan vs vs.. Bu nedir arkadaş anne baban kızmıyor mu sana![]()
Kardeşim yaptığın iş çok tehlikeli bende adrenalin severim paraşüt,bungee jumping v.s yap ama bu yaptıkların adrenalinden çok kendi hayatını riske atma olasılığın var Allah korusun
bir anlık birşey dikkatini kaybedersin başka şeylere yönel o kadar şey var.
böyle hard bi şarkı olduğu için koydumsectigin sarkı sana hoş gelebilir ama yabancı izleyici kitleni azaltabilirsin cok hakaret ve argolu
dostum ingilizce baslıklı video duzenleme yap bence,videolarını bırlestir
Danger compilation gibi başlıklarla
neresi surası?
ben bunu yapmayı seviyorum yani kimisi oyun videosu çekmeyi sever kimisi motorvlog yapar bunun gibiİzlenim almak için bu kadar şey niye ? Gençsin birde..
Kardesim türkce kanal ismini ve türkce video basliklarindan vaz gec. Ingilizce yap kanali para kazan. Türkce devam edersen kanal ilerlemez ilerlese bile para kazanamasin.
inşallah 150 abone felan geldi bugünAkşam haberlerinde kanal d'de izledim. Her an patlayıp gidebilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.