Ölümüne amuda kalktım

• Kullanıcı HancheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar
kardeş kaç para lazım söyle forumca toplayalım kapat şu kanalı gözünü seveyim kendine başka bir uğraş bul

bu alanda başka varmı bilmiyorum kaliteyi artırarak ilerlersen bu konuda tek olabilirsin potansiyel var. ama aman dikkat et tedbiri elden bırakma. gaza gelip planın dışında haraketlere kalkışma. başarılar kolay gelsin.

Allah korusun tabii de umarım şöyle bir haber duymak zorunda kalmayız ''Ölümüne amuda kalktı''. Senin konu başlığınla arada sadece bir harf farklı ama gerçekteki fark hayatla yaşam kadar... o yüzden yol yakınken bir daha düşün yaptığını.

sectigin sarkı sana hoş gelebilir ama yabancı izleyici kitleni azaltabilirsin cok hakaret ve argolu

dostum ingilizce baslıklı video duzenleme yap bence,videolarını bırlestir

Danger compilation gibi başlıklarla

Bu video montajlıdır diye demiyorum ama , farklı ortamda green screen vs. kullanılarak after effects'i iyi bilenlerin çok rahat yapabileceği şeyler.
Umarım montaj yapıyorsundur yoksa böyle risklere girme hocam , ne gerek var.

Bu dediğinizi after effects'de yapabiliyor olsa Youtube'dan 3-5 bir şey kazanayım diye uğraşmazdı emin olabilirsiniz :)

Video içinse;
beğenmiş olmama rağmen sana cesaret olmaması için beğeni atmıyorum, bunun yerine serbest koşu, vb. daha az tehlikeli türlerle uğraşabilirsin, yaptığın iş gerçekten çok tehlikeli ve kaybedecek çok şeyin var.

https://www.youtube.com/watch?v=gyDfCzMDsoc

Son düzenleme:
yahu yapmayın şöyle şeyler izlerken korkuyor insan.. Adam akıllı bir spor yapın milli olun antrenör olun hayatınızı spordan kazanın ama hayatınızı riske atmadan vs vs.. Bu nedir arkadaş anne baban kızmıyor mu sana :)

wushu sanda da milli sporcuyum besyo okumak istiyorum zaten babam felan bilmiyo :)

Kardeşim yaptığın iş çok tehlikeli bende adrenalin severim paraşüt,bungee jumping v.s yap ama bu yaptıkların adrenalinden çok kendi hayatını riske atma olasılığın var Allah korusun
bir anlık birşey dikkatini kaybedersin başka şeylere yönel o kadar şey var.

paraşüt ve bunge jamping bende yapmak istiyorum bursada paraşüt var ama bu bungee jumping yok galiba yada ben bilmiyorum . sen biliyomusun bursada varmı

sectigin sarkı sana hoş gelebilir ama yabancı izleyici kitleni azaltabilirsin cok hakaret ve argolu
böyle hard bi şarkı olduğu için koydum

dostum ingilizce baslıklı video duzenleme yap bence,videolarını bırlestir

Danger compilation gibi başlıklarla

sağolasın örnek için güzel başlıkmış bidakine ona benzer yapıcam

neresi burası?

Son düzenleme:
Bir gün bu arkadaşın kötü bir haberinin başlığı açılacak diye korkuyorum, kendine çok dikkat et dostum ya.

Kardesim türkce kanal ismini ve türkce video basliklarindan vaz gec. Ingilizce yap kanali para kazan. Türkce devam edersen kanal ilerlemez ilerlese bile para kazanamasin.

Akşam haberlerinde kanal d'de izledim. Her an patlayıp gidebilirsin.

İzlenim almak için bu kadar şey niye ? Gençsin birde..
ben bunu yapmayı seviyorum yani kimisi oyun videosu çekmeyi sever kimisi motorvlog yapar bunun gibi :)

Kardesim türkce kanal ismini ve türkce video basliklarindan vaz gec. Ingilizce yap kanali para kazan. Türkce devam edersen kanal ilerlemez ilerlese bile para kazanamasin.

ya ben yeteneksizsinize felan çıkcam onun için türkiyede tanınmak istiyom azçok hem ing hem türkçe yapıyorum başlıkları

Akşam haberlerinde kanal d'de izledim. Her an patlayıp gidebilirsin.
inşallah 150 abone felan geldi bugün :D

Çılgın liseli ne ya çıldırdım ksjdksjd :D

böyle ilgi görmek insanı fena gaza getirir, aman dikkat et kendine, videolarını yaparken kontrolünü kaybetme sakın.

ne diyeyim arkadaşım allah kolaylık versin mevlam kaza bela vermesin inşallahda kendine dikkat et degişik şeyler yapıyorsun çok dikkat et bazen degmez diyecegimiz anlar olur o anlarla karşılaşmanı istemem hayırlı saglıklı bol kazanclar

ilerliyen zamanda bu tarz hareketleri bırakırsın umarım bi hobi olarak kalır eskiye mazi olarak bırakırsın umarım yoksa bu böyle gitmez..kendi fikrim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri