moneydad
Yasaklanmış
Millet Çatır Çatır adsenseye baglıyor kapanma falanda yok ne güzel dünya be
Kim bağlıyor hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Millet Çatır Çatır adsenseye baglıyor kapanma falanda yok ne güzel dünya be
Upon reaching 10,000 views, your channel is automatically reviewed to make sure it complies with the YouTube Partner Program terms and our Community Guidelines. We'll email you a decision, usually within a week.
çeviri:10.000 görüntülemeye ulaştığınızda kanalınız, YouTube İş Ortağı Programı şartları ve Topluluk Kurallarımıza uygun olduğundan emin olmak için OTOMATİK olarak incelenir. Size bir hafta boyunca, genellikle bir karar göndeririz.
Hocam otomatik olarak incelense reddedilmesinin imkanı yok. 3 şekilde farklı farklı deneme yaptım 3üde red yedi.
Arkadaşlar 27-28-29 Nisandan beri onay/red bekleyen kanallarım var heralde bug da kaldı bu kanallar ne red ne onay geliyor belki biri çözümü bulmuştur bize söylemek ister diye buraya yazıyım dedim![]()
Bendede durum aynı
30 kanal
27 onay
3 red
gidiyorum eski özgün tarzı kanallar
1 adsenseye 5 kanal başvurusu yapıyorum
kapanma ve ban durumu nasıl hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.