Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam 15 TL ye iyi birşey bulamazsın 9.99 Euro online.net te 2GB Ram 150 HDD vds var onlar güzel.
vps alsan n'olcak ki indirme olayı çok kötü kb ile indiriyor :/
Tek artısı upload olayında.
yilmazservers tek geçerim
bende oraya baktım. kaç mb indiriyorsunuz saniyede?
bende oraya baktım. kaç mb indiriyorsunuz saniyede?
Arkadaşlar bütçem 15 tl bana hızlı güzel bi vps önerirmisiniz? lokasyon tr olmasın.
Hocam aldınız yerde sorun vardır. Nerden aldıysanız durumu bildirin düzeltsinler kb ile inidirecek olduktan sonra neden vds kullanayım
kaç defa bilgi verdim.
aldığım cevap: "akşamları böyle oluyor.Tek siz sorun olduğunu söylüyorsunuz"
Ben gündüzleri 12 saat çalışıyorum elbette akşam kullanıcam başka vaktim yok.
Vds ye verdiğim para cidden çöp oldu.Bu yüzden pek tavsiye etmiyorum.
hocam idm deneyeceğim elimde bi lisans var. Demo hesap pm atabilirmisin. Sonucu burada paylaşacağım..
15 tl ye yılmazserver dan vds ni alıyosun kardeş... 20 dosya aynı anda idm de her biri 1-2 mb hızla iniyo... 15 tl ye daha ne olsun
15 tl ye yılmazserver dan vds ni alıyosun kardeş... 20 dosya aynı anda idm de her biri 1-2 mb hızla iniyo... 15 tl ye daha ne olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.