Önereceğiniz VPS varmı ?

Akıncı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bütçem 15 tl bana hızlı güzel bi vps önerirmisiniz? lokasyon tr olmasın.

Hocam 15 TL ye iyi birşey bulamazsın 9.99 Euro online.net te 2GB Ram 150 HDD vds var onlar güzel.

vps alsan n'olcak ki indirme olayı çok kötü kb ile indiriyor :/
Tek artısı upload olayında.

Hocam aldınız yerde sorun vardır. Nerden aldıysanız durumu bildirin düzeltsinler kb ile inidirecek olduktan sonra neden vds kullanayım

kaç defa bilgi verdim.
aldığım cevap: "akşamları böyle oluyor.Tek siz sorun olduğunu söylüyorsunuz"

Ben gündüzleri 12 saat çalışıyorum elbette akşam kullanıcam başka vaktim yok.
Vds ye verdiğim para cidden çöp oldu.Bu yüzden pek tavsiye etmiyorum.

kaç defa bilgi verdim.
aldığım cevap: "akşamları böyle oluyor.Tek siz sorun olduğunu söylüyorsunuz"

Ben gündüzleri 12 saat çalışıyorum elbette akşam kullanıcam başka vaktim yok.
Vds ye verdiğim para cidden çöp oldu.Bu yüzden pek tavsiye etmiyorum.

hocam siz nerden aldınız?

Sayın [MENTION=1732]ghostlesh[/MENTION] ve sayın [MENTION=2378]İmajBilisim[/MENTION] gördüğüm kadarıyla LooneyTuneS arkadaşımız olaya bir çözüm sunmuş.Ancak şunu da belirtmeliyim ki lütfen mesajlarınızda ve konularınızda "kanıt" hassasiyetini gösteriniz.İfade ettiğiniz sorunları net kanıt ve görsellerle destekleyiniz ki soruna net çözümler alabilesiniz.Aksi halde sakın yanlış anlamayın ama yaptığınız şeyin haklı bir sesleniş mi yoksa iftira mı olduğunu bilmemiz ve ona göre işlem yapmamız veya sorunların çözümünde ortak anlayışa başvurmamız mümkün olmayacaktır.Bu hassasiyetlere dikkat ettiğiniz taktirde sorunlarınıza daha hızlı ve daha net çözümler bulmamıza yardımcı olursunuz...

rcu1r.png

idm kanıttır.

hocam idm deneyeceğim elimde bi lisans var. Demo hesap pm atabilirmisin. Sonucu burada paylaşacağım..

Bahsi geçen programların ikisini de deneyin.Sonuçları koyarsanız konuyu netleştirmiş oluruz.Konu amacını da aştı zaten ama neyse.Başlık sahibi arkadaş hakkını helal etsin sorun çözülünce problemiyle ayrıca ilgileneceğiz.

15 tl ye yılmazserver dan vds ni alıyosun kardeş... 20 dosya aynı anda idm de her biri 1-2 mb hızla iniyo... 15 tl ye daha ne olsun

alakası yok en gec 2-3 saatte site içi destekten cevap atıyolar 1 günlük bı sıkıntı vardı onun yerine de +2 gün ek kullanım verdiler bence 10 numara

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri