Önerilen method %100 çalışan yöntem

• Kullanıcı HexCoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
çok sağlıklı ve yerinde bilgiler sunmuşsun hocam.
Uzun diye okumaya erinen arkadaşlar varsa noktasına kadar okusun çok değerli bilgiler var.

Emeğine eline koluna sağlık helal olsun

şuan üstün körü okudum, yarın müsait bir vakitte 5 10 kere daha dikkatlice okuyacağım, tekrardan teşekkürler

bu arada birşey daha ekleme yapayım, konuda arkadaşın verdiği kanallardaki videoları, burdakilerin yüzde 80i yapabilir uğraşıldığı taktirde rahatlıkla yapılabilir, basit şeyler bence

ilk olarak photohsop ile arka planlar hazırlamışlar, sonra nesneler ve karakterler hazırlamışlar,
en sonundada after effekt ile hareketlendirmişler ve ses eklemişler

Bu işe bu kadar kafa yormuş bir spamcının eminim ses eşleşenini geçme konusunda da söyleyecek bir şeyleri vardır :D [MENTION=57028]HexCoder[/MENTION]

NOT: Hitleap çalışma yöntemi

bu yöntemde adsense bağlı ve para kazanması açık olan kanalınız , adsense %100 zarar verir. 7-8 ay önce abimin 3-4 yıllık adsense hesabı 1 aylık ceza vermişlerdi. (Geçmiş zaman hatırladığım yt Analytics izlenim yansımıyor.)

Bu kadar emek verip uzunca yazmış ve çok değerli bilgilerini bizlerle paylaşmışsın. Benimki kuru bir teşekkür olacak ama emin ol ki içten bir teşekkür. SAĞ OL!

@HexCoder

bu yöntemde adsense bağlı ve para kazanması açık olan kanalınız , adsense %100 zarar verir. 7-8 ay önce abimin 3-4 yıllık adsense hesabı 1 aylık ceza vermişlerdi. (Geçmiş zaman hatırladığım yt Analytics izlenim yansımıyor.)

para kazanması kapalı olarak bu işlemi yapıcaksınız eski yöntem şuanda çalışması için bazı noktalar ve ayrıtılar lazım

Hocam bende sizin gibi düşünüyorum fakat daha az önce hitlepdan denk geldiğim bir özgün kanal
https://www.youtube.com/watch?v=KmC8nuTZnwY
[MENTION=57028]HexCoder[/MENTION]

para kazanması kapalı olarak bu işlemi yapıcaksınız eski yöntem şuanda çalışması için bazı noktalar ve ayrıtılar lazım

Hocam paylaşım için teşekkür ederim öncelikle elinize sağlık, www.like4like.com yazmışsınız konuda site .com değilde .org mu olacak ? Daha önce siteyi bilmediğim için paylaştığınız linke tıklayınca erişim sağlanamadı , google aramada .org var . Doğru olan bu mudur ? Bir de Hitleap çalışma yönteminde bahsettiğiniz ;

1- Videonuzu liste dışında like yardımı ile 120 kadar getirin yayınlayın
2- Videonuzu tekrar like dislike yardımı ile 250 kadar getirin güncelleyin
3- Videonuzu tekrar like dislike yardımı ile 550 kadar getirin güncelleyin
4- Videonuzu tekrar like dislike yardımı ile 1100 kadar getirin güncelleyin
5- Videonuz tekrar like yardımı ile 1350 kadar getirin bırakın youtube kendisi guncellesin

burada 1. adımda yayınlayın derken liste dışından genele mi almaktan bahsediyorsun ? ve diğer adımlarda güncelleyin derken başlık etiket v.s değişikliği mi ? Cevaplarsan çok sevinirim , iyi forumlar.

Hocam paylaşım için teşekkür ederim öncelikle elinize sağlık, www.like4like.com yazmışsınız konuda site .com değilde .org mu olacak ? Daha önce siteyi bilmediğim için paylaştığınız linke tıklayınca erişim sağlanamadı , google aramada .org var . Doğru olan bu mudur ? Bir de Hitleap çalışma yönteminde bahsettiğiniz ;

1- Videonuzu liste dışında like yardımı ile 120 kadar getirin yayınlayın
2- Videonuzu tekrar like dislike yardımı ile 250 kadar getirin güncelleyin
3- Videonuzu tekrar like dislike yardımı ile 550 kadar getirin güncelleyin
4- Videonuzu tekrar like dislike yardımı ile 1100 kadar getirin güncelleyin
5- Videonuz tekrar like yardımı ile 1350 kadar getirin bırakın youtube kendisi guncellesin

burada 1. adımda yayınlayın derken liste dışından genele mi almaktan bahsediyorsun ? ve diğer adımlarda güncelleyin derken başlık etiket v.s değişikliği mi ? Cevaplarsan çok sevinirim , iyi forumlar.

evet hocam tam tam olarak yazdığınız gibi bu eski çalışan yöntem yanlız şuanda bunu aktif olarak çalışması için güncelleyin kısımlarını senin değil konuda bahsettiğim gibi ytnin güncellemesi gerekiyor

Çok Teşşekkürler bu güzel paylaşımınız için.

abi şimdiden sagol kullanamıyacagım bir süre ama basladıgım da gelip konunu tekrar tekrar okuyacagım

Hocam bende sizin gibi düşünüyorum fakat daha az önce hitlepdan denk geldiğim bir özgün kanal

Hitleap ıle hatda adsenseye kazanc bile yansır. kesinleşme zamanın yanı ayın 11de kesinleşme olmaz, geçersiz trafık ve tıklama yüzünden adsensenize en az bir ay ceza verirler. veya adsensenizi banlarlar (Tercübe)

Hitleapda bir çok blog veya adsense reklamlı web siteleri görebilirsin. 7-8 ay önce test etme imkanım olmadı çünkü web adsensem yok. ( bilgim yok bu konuda.)

Hitleap gelen hit hiçbir şekilde kanalıza fayda vermez daha çok sıkıntı çıkarır. hadi diyelim videonuzun reklamını kapatıp hit gönderdi niz,Maksimum 1 dakika izletme sansınız olur. İzletseniz bile YouTube Analytics gözükmüyor. Daha sonrada izlenimleri siliyor.

Hitleap çok merak eden varsa test etsin sonra yazsın. :) Enfazla 3 günü alır para kazandırma konusunuda merak eden olursa ayın 11 beklemesi lazım :)

Hitleap ıle hatda adsenseye kazanc bile yansır. kesinleşme zamanın yanı ayın 11de kesinleşme olmaz, geçersiz trafık ve tıklama yüzünden adsensenize en az bir ay ceza verirler. veya adsensenizi banlarlar (Tercübe)

Hitleapda bir çok blog veya adsense reklamlı web siteleri görebilirsin. 7-8 ay önce test etme imkanım olmadı çünkü web adsensem yok. ( bilgim yok bu konuda.)

Hitleap gelen hit hiçbir şekilde kanalıza fayda vermez daha çok sıkıntı çıkarır. hadi diyelim videonuzun reklamını kapatıp hit gönderdi niz,Maksimum 1 dakika izletme sansınız olur. İzletseniz bile YouTube Analytics gözükmüyor. Daha sonrada izlenimleri siliyor.

Hitleap çok merak eden varsa test etsin sonra yazsın. :) Enfazla 3 günü alır para kazandırma konusunuda merak eden olursa ayın 11 beklemesi lazım :)

Çok ama çok yanlış birşey şimdi şöyle düşünelim aynı kategorideyiz ben sizin videonuza sağlam bi hit gönderdim diyelim Hitleapdan sizin kanalınız uçuyor.
Daha ne olduğunu bile anlamadan youtube saçma şeyler yapıyor bazen

Çok ama çok yanlış birşey şimdi şöyle düşünelim aynı kategorideyiz ben sizin videonuza sağlam bi hit gönderdim diyelim Hitleapdan sizin kanalınız uçuyor.
Daha ne olduğunu bile anlamadan youtube saçma şeyler yapıyor bazen

doğru diyorsun kardeşim walla geçen ay çok yüksek mevla kazandığım adsense kanalıma bu tarz bir uygulama yapıldığını düşünüyorum. (rakibimin tarafından) ve adsensem banladı geri bildirim sonuçu işde efendım geçersiz trafik sebebindne dolayı hesabınız askıya alınmıştır.

Bir ikinici sebepte aklıma gelen kazanç çok yüksek olduğundan adsense banladığını düşünüyorum. bunu bu şekil burda yazman nasıl flagla kanal kapatıyorlarsa rakibin kazanmasında koy ver gitsin haraket ederlerse başın sıkıntıdan çıkmaz :(

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri