Önerilen method %100 çalışan yöntem

• Kullanıcı HexCoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Ses eşleşeni geçmek için olan programa videolari surukluyorum fakat videolar orada gorunmuyor ve dolayisiyla birsey yapamiyorum, sorun bende mi ? [MENTION=57028]HexCoder[/MENTION]

Hocam emegine saglik. Bir sorum olcak. Organik izlenme ile sahte izlenim arasinda ne gibi fark vardir. Hem kisa zamanda hemde uzun zamanda bize getirisi ne olur sence?

Bilgiler altın değerinde. Not ettim bi kenara. Yakın zamanda bi deneme yapacağım.

Özgün kanal için uğraşmaya değer fakat spam için meşakatli iş paylaşım için teşekkürler.

Bilgine saglik ,ayirdigin zaman icinde ayrica tesekkurler

Daha önce Partnerde dünya engeli geçme açığı ile 3d dünya engeli geçme açıklarını bildirip kapattırdığı için süresiz uzaklaştırılmıştır. [MENTION=57028]HexCoder[/MENTION]

4e00efed732c46e1bf4a6219594ad7ad.png

Davet ettiğin üye süresiz uzaklaştırıldığı için [MENTION=12550]thnx[/MENTION] üyeliğin sonlandırıldı.

Daha önce Partnerde dünya engeli geçme açığı ile 3d dünya engeli geçme açıklarını bildirip kapattırdığı için süresiz uzaklaştırılmıştır. [MENTION=57028]HexCoder[/MENTION]

4e00efed732c46e1bf4a6219594ad7ad.png

Davet ettiğin üye süresiz uzaklaştırıldığı için [MENTION=12550]thnx[/MENTION] üyeliğin sonlandırıldı.

sımdı ben anlamadım mnote hocam.
arkadas yanlısa mı yonlendırıyor yoksa olay nedır.bır admın ızın vermıs konuyu acmıs sızde uzaklastırdınız.uzaklastırma nedenınızı anlıyorum merak ettıgım kendı ısımıze gelen bu yontem calısmıyormu yanı?
bılıyorsanız dıye sıze soruyorum

arkadas yanlısa mı yonlendırıyor yoksa olay nedır.bır admın ızın vermıs konuyu acmıs sızde uzaklastırdınız.uzaklastırma nedenınızı anlıyorum merak ettıgım kendı ısımıze gelen bu yontem calısmıyormu yanı?

Konuda gördüğün kanallar en üsteki Gizza da diğerleri sadece 1 kişinin kanalı. Daha önce videosu paylaşılan https://www.youtube.com/user/MaterCarClub DCTC Toy Channel kanalı ve en üsteki hariç diğerleri bu kişinin kanalı. Kanalları iyi gözlemlerseniz anlarsınız.

Bu tarz ulaşımlar sadece öyle basit 50 100 ile bitecek şeyler değil

Gördüğüm kadarı ile yine birilerine kızıp yöntem paylaşmış çalışıp çalışmadığını deneyerek öğrenebilirsiniz.

Daha öncede partnerde dünya engeli geçme yöntemini paylaşmıştı eski üyeliği ile, Ama tabi paylaştıktan sonrada bildirmiş fixlenmesi için. Bu konu içinde aynı olayı yapmış olabilir. + 3d yöntemini de bildirip kapattırdı. Özetle birilerine kızdıkça gelip yöntem paylaşıyor. Sonra bildirip kapattırıyor. Amaç sadece gösteriş.

Gördüğüm kadarı ile yine birilerine kızıp yöntem paylaşmış çalışıp çalışmadığını deneyerek öğrenebilirsiniz.

Daha öncede partnerde dünya engeli geçme yöntemini paylaşmıştı eski üyeliği ile, Ama tabi paylaştıktan sonrada bildirmiş fixlenmesi için. Bu konu içinde aynı olayı yapmış olabilir. + 3d yöntemini de bildirip kapattırdı. Özetle birilerine kızdıkça gelip yöntem paylaşıyor. Sonra bildirip kapattırıyor. Amaç sadece gösteriş.

hasta ruhlu enteresan bırıymıs sanırım hocam.. yazımda argo varsa foruma uymayan uyarın siliyim hocam

Son düzenleme:
Bu banlanan arkadasimiz bu kadar değerli bilgileri nasıl öğreniyor Bu işin okulumu var kursu mu var Kendisimi kesfediyor doğrusu çok merak ediyorum

İzlemeler bi noktada donup kalıyor saatler sonra güncelleniyor. Video sıralamaya girse bile izlenim almıyor. Önerilmediği için. Like ve yorum etkisi gerçek. Akıcı bi şekilde izlemeye paralel olarak video etkileşim aldığında youtube sayacı daha fazla güncelliyor.

Buna benzer bi kaç yöntem denemiştim. Kimse tam bilgi vermez tabi. Yöntem bu diye. Zaten öyle bi durumda kısa sürede fikslenecektir. Biraz daha geliştirilerek çözülebilir.

"güncelleyin" , "bırakın youtube kendisi guncellesin" , "youtube'ye güncelletin"
Bu üç cümlede ne demek isteniyor ?

"Güncelleyin" derken herhalde like ve yorum atmak peki diğerleri

"güncelleyin" , "bırakın youtube kendisi guncellesin" , "youtube'ye güncelletin"
Bu üç cümlede ne demek isteniyor ?

Güncelleyin derken herhalde like ve yorum atmak peki diğerleri

aynen bende buralarda takıldım.
like ve izlenim biraz karışıyor birbirine anlatımda,

aynen bende buralarda takıldım.
like ve izlenim biraz karışıyor birbirine anlatımda,

Arkadaş biraz sinirle acelece davranıp karıştırmış olabilir ama en sonunda da yazmış ki, bilgilerin üzerine ekleyip sonra bunu benden saklıyorlar diye. Yani bu bilgilerin üzerine ekleme yapılabilir, bu konu üzerine biraz çalışılırsa, deneme yanılma yoluyla, daha sağlam ve fixlenmesi zor bir yöntem bulunabilir.

Şuan için bu yöntem fixlenmesi uzun sürmez, ne aldık kar gözüyle bakıp yüklenmek gerekiyor.:cool:

Ya bunlarla kafanızı ağrıtmayın :) güzel bir başlık açıklama ve etiket 3 lüsünü uyumlu şekilde girin sosyal medyadan hit çekin zamanla popülerliği yakalayacaktır video %100 çalışan ve hiç fixlenmeyecek yöntem taktiklere ve yöntemlere verilen paralara facebook sayfası satın alsanız en güzeli devamlı organik hit kaynağı size :)

Ya bunlarla kafanızı ağrıtmayın :) güzel bir başlık açıklama ve etiket 3 lüsünü uyumlu şekilde girin sosyal medyadan hit çekin zamanla popülerliği yakalayacaktır video %100 çalışan ve hiç fixlenmeyecek yöntem taktiklere ve yöntemlere verilen paralara facebook sayfası satın alsanız en güzeli devamlı organik hit kaynağı size :)

Mesele orda zaten :) İçerinle ilgili beğendiğin sayfayı satmıyorlar :rolleyes: satsalar bile fahiş fiyatlardan.
Fake beğenili veya ölü sayfalardan birleştirilmiş sayfalar satıyorlar.
3 aydır ilgilendiğim sayfa var 10 beğeniyi geçemedi hala.
Herşeyin başı para!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri