Önerilenlere Çıkma Taktiğimi Takas Ediyorum

Spamcılar can çekişiyor
Milletin çoğu kazanamıyor artık.
Eskiden 200 sayfaya dayanan adsense ödeme konuları şimdi 25 sayfayı zor buluyor
Yöntemine güveniyorsan, isteyenden sende güncel kazanç kanıtı iste.

Önerin için teşekkür ederim bu aklımda yoktu öyle yapcam :)

önerilenlere çıkma taktiğini kanıtlarsan sana spamın ağa kralını gösteririm

Sa arkadaşlar hayırlı geceler

Benim özgün bir kanalım var tr o kanalıma kendi uyguladığım bi yöntemle organik hit çekiyorum. Belirli bi hitten sonra videom, önerilen videolarda yerini alıyor. Tamiyle organik ve doğaldır. Bana spamı ve spamın tüm inceliklerini öğretene, bu taktiğimi nasıl yaptığımın videosunu çekip atıcam tüm detaylarıyla.

Neden böyle bişiy yapıyorum?

Spamı kurcalayarak öğrenmek için yeterli vaktim yok. Zaten olsada bunu spamı çözmek için harcamak yerine biran önce işe koyulmaya harcamak istiyorum. Bu ani kararımın sebebi ise bugün yaptığımız trafik kazası oldu diyebilirim. Maddi yönden sıkışık durumdayım şuanda o yüzden bir an önce işe koyulmaya başlamak istiyorum.

Benim taktiğim ile 3 gün önceydi sanırım bi spam kanal açtım bu yöntemimi uyguladım saat akşam 5 gibi aynı gün 14k hit aldım. Ertesi gün ise hiç ellemeden yaptığım tek çalışma ile 27k ya çıktı hitim 78 abonede cabası spam kanal için konuşuyorum dikkatinizi çekerim. Tabi videolar önerilenlere çıkıncada milletin gözüne battığı için kanal güm! Belkide ben yanlış bişiy yaptım tm olarak bilmiyorum. O yüzden tüm incelikleri ile birlikte bildiklerini anlatana bildiğimin bir videosunu çekmekle kalmicam kendi kanalımdaki önerilene çıkardığım videonunda üstünde kanıtlicam.

Not: Spam kanala aldığım hitin adsens görüntüsünü yarın atıcam

İçerik nasıl bulunur
Render ayarları ve render ile alakalı bilgiler
Adsens ve youtube reklam ayarlar
..
..
..
Uzar gider

Kanalımdan görüntüler

http://i.hizliresim.com/yVRnLk.jpg

Trafik kazamız

Ekli dosyayı görüntüle 1367

Kiminle çalışacağını seçme hakkım vardır. Bunu sizin spammdaki başarınıza göre seçicem.

Not: mobilden yazıyorum. Tapatalk olmadığı için zorlandım yanlışım çıkarsa affolla

Detaylı bilgi için ;

taktıgın saglamsa ve garantısını verıyosan,
sana 1 içerik veririm unlem derdın olmaz,uzun videolar,kanal tutarsa 1000$ garanti kazanırsın

Çok Zorlamıyorsan, Ne demek İstediğimi Anlayacaksan Karşılağa Gerek Olmadan Bildiklerimi Anlatırım... PM İle İletişim Bilgilerini Gönderirsin...

Sınırsız kanal açma taktiğine ne dersin?

Edit : [MENTION=33427]Emr[/MENTION] kardeş, çabuk cevap yaz senden başka tüm forum mesaj attı

Son düzenleme:
Uzar gider

Kanalımdan görüntüler

Trafik kazamız

Kiminle çalışacağını seçme hakkım vardır. Bunu sizin spammdaki başarınıza göre seçicem.

Not: mobilden yazıyorum. Tapatalk olmadığı için zorlandım yanlışım çıkarsa affolla

Detaylı bilgi için ;

Taktigi bir göster kazancını bir test edim. basarın nasıl, ona göre spamı anlatıp anlatmama benim istegime kalmış. uyarsa at bir pm

Sa arkadaşlar hayırlı geceler

Benim özgün bir kanalım var tr o kanalıma kendi uyguladığım bi yöntemle organik hit çekiyorum. Belirli bi hitten sonra videom, önerilen videolarda yerini alıyor. Tamiyle organik ve doğaldır. Bana spamı ve spamın tüm inceliklerini öğretene, bu taktiğimi nasıl yaptığımın videosunu çekip atıcam tüm detaylarıyla.

Neden böyle bişiy yapıyorum?

Spamı kurcalayarak öğrenmek için yeterli vaktim yok. Zaten olsada bunu spamı çözmek için harcamak yerine biran önce işe koyulmaya harcamak istiyorum. Bu ani kararımın sebebi ise bugün yaptığımız trafik kazası oldu diyebilirim. Maddi yönden sıkışık durumdayım şuanda o yüzden bir an önce işe koyulmaya başlamak istiyorum.

Benim taktiğim ile 3 gün önceydi sanırım bi spam kanal açtım bu yöntemimi uyguladım saat akşam 5 gibi aynı gün 14k hit aldım. Ertesi gün ise hiç ellemeden yaptığım tek çalışma ile 27k ya çıktı hitim 78 abonede cabası spam kanal için konuşuyorum dikkatinizi çekerim. Tabi videolar önerilenlere çıkıncada milletin gözüne battığı için kanal güm! Belkide ben yanlış bişiy yaptım tm olarak bilmiyorum. O yüzden tüm incelikleri ile birlikte bildiklerini anlatana bildiğimin bir videosunu çekmekle kalmicam kendi kanalımdaki önerilene çıkardığım videonunda üstünde kanıtlicam.

Not: Spam kanala aldığım hitin adsens görüntüsünü yarın atıcam

İçerik nasıl bulunur
Render ayarları ve render ile alakalı bilgiler
Adsens ve youtube reklam ayarlar
..
..
..
Uzar gider

Kanalımdan görüntüler

Trafik kazamız

Detaylı bilgi için ;

Slm Aksama burdan yada skype donus yaparsan sana guzel kategori veririm denersin taktiginde sende kalir

Garip spamın taktigi mi vardı ???? Benim bildigim önüne ne gelirse basarsın kanalın tutmasını beklersin yada bana göre en saglamı bir kategori secersin bir kac video ile çalışırsın bir taktigin olur ki sende de varmıs zaten önerilenlere cıkarabiliyorsan her harikarda hit alırsın sen buradan ne ögrenmek istiyorsun şimdi :)

Garip spamın taktigi mi vardı ???? Benim bildigim önüne ne gelirse basarsın kanalın tutmasını beklersin yada bana göre en saglamı bir kategori secersin bir kac video ile çalışırsın bir taktigin olur ki sende de varmıs zaten önerilenlere cıkarabiliyorsan her harikarda hit alırsın sen buradan ne ögrenmek istiyorsun şimdi :)

Engelleri geçme ve en önemlisi kazanç tutarsızlıklarını filan

Birazdan pc başına geçicem tüm pm lere dönüş yaptım, yaptığım çalılmanın kanıtını ıspatını atarım yazan herkese, beğenen olursa anlaşma sağlayabiliriz.

Belirli bir hitten sonra zaten video önerilene konuluyor. 1 saat önce yayına aldığın videoya önerilenden 5K 10K saatlik hit alabiliyormusun ?
Eğer bunu yapabiliyorsan spam bilgi paylaşırım.İstediğinden fazlasını..

bu başlık spam bittimi sorularını soranlara gelsin. ucunda ekmek olunca usta spamcılar cıktı hemen ortaya :D ne cevherler varmış :D

konuya geçen gün yaptığım spam kanala çektiğim izlenimin adsense görüntüsünü attım bakabilirsiniz. bu arada çok fazla mesaj geliyor arada kaynayan olursa affola

herkesin kirli çamaşırları bu konuda döküldü :) taktik olsa bilseniz ne olcak ki siz kullanıp güzel kazançlar elde edemedikten sonra çok taktik biliyorum şunu biliyorum bunu biliyorum diye insanlar var kazanabiliyor musun diyorum yok diyor :)

adsense banını çözen bile var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri