Online.Net VDS'Leri İle Hizmetinizdeyiz !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam web sitenizin linkini yollaya bilirmisiniz acaba rica etsem

Merhaba Hocam

Ana sayfa - Avcı İnternet ve Bilişim Hizmetleri üye olabilir sipariş verebilirsiniz.

İyi Çalışmalar.

---------- Mesaj saat 22:17:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:02:46 civarında gönderildi. ----------

Merhaba Arkadaşlar

Ödeme yapan arkadaşın vds kurulamaya başlandı.sipariş veren arkadaşlar ödeme sonra hemen kurulumlara geçilmektedir.

İyi Çalışmalar.

[MENTION=2292]ugs9305[/MENTION] arkadaşımıza teslimat yapıltı.Güle Güle Kullan Hocam....

Bu adamin vps leri hic ise yaramaz arkadas tavsiye etmiyorum.Beyto ile is yapan parasini geri alsin.Bu nasil hizmet...

Nerde Devlet,Nerde millet yokmu bu adami durduracak birisi.....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tamamen bir kamera sakasidir,:D Tavsiye ederim,hem guvenilir hemde sozunde durur sonuna kadar,Yoksa Carpilir,100/100 carpilir emin olun..:D:D (Carpilma Sebebi bende gizli :p:p)

ben teslim aldım çok yardımcı oldular çok teşekkür ederim

Bu adamin vps leri hic ise yaramaz arkadas tavsiye etmiyorum.Beyto ile is yapan parasini geri alsin.Bu nasil hizmet...

Nerde Devlet,Nerde millet yokmu bu adami durduracak birisi.....:D:D:D:D:D

Tamamen bir kamera sakasidir,:D Tavsiye ederim,hem guvenilir hemde sozunde durur sonuna kadar,Yoksa Carpilir,100/100 carpilir emin olun..:D:D

Kaliteli hizmeti kıskanan ve karalayan çok olur :D:D Alışığım ben buna :D:D

Allah'ın İzniyle Önümüzde Kimse Duramaz ...

:D:D Yoksa Carpilir,100/100 carpilir emin olun :D:D Nerden Biliyon :D:D

Hocam 1 adet ip olayını biraz açabilir misin? Pek bildiğim bir konuda değil bu vds olayları aklıma takılan bir şey var cevaplarsan sevinirim. Öncelikle bu 1 adet ip olayı herkese ayrı özel ip mi oluyor? Yani vps olayında ki gibi birinin ipsi karalisteye girmesi durumunda herkes için risk oluşturması gibi bir durum söz konusu olur mu? Birde diyelim ki kanala aşırı video atmaktan veyatta herhangi bir sebepten ötürü kullandığımız vds ipsi karalisteye girdi. Bu kullandığımız Ip adresini istediğimiz zaman değiştirebilmemiz mümkün müdür?

Hocam 1 adet ip olayını biraz açabilir misin? Pek bildiğim bir konuda değil bu vds olayları aklıma takılan bir şey var cevaplarsan sevinirim. Öncelikle bu 1 adet ip olayı herkese ayrı özel ip mi oluyor? Yani vps olayında ki gibi birinin ipsi karalisteye girmesi durumunda herkes için risk oluşturması gibi bir durum söz konusu olur mu? Birde diyelim ki kanala aşırı video atmaktan veyatta herhangi bir sebepten ötürü kullandığımız vds ipsi karalisteye girdi. Bu kullandığımız Ip adresini istediğimiz zaman değiştirebilmemiz mümkün müdür?

Hocam Herkez farklı 1 adet ıp ye sahip demek...yani ortak ıp den yükleme - indirme yapılmıyor herkez farklı ıp lerden yapıyor işlemini önemli bi özellik yani...Bu şekilde ban riskini en alt seviyelere düşürüyoruz ama genede ben banlanırm arkadaş dersen ek ıp alabilrisiniz sıkıntı olmaz

Merhaba

Size özel ip sadece siz kullanıyorsunuz. aynı network başkasının kara listeye girmesi siz etkilemiyor. yani adsl internetinizde size nasıl özel ip veriliyorsa her modem açıtıgınızda bundna aynı şekilde başka bir sorunuz varsa pm atabilir yada konunun altına yazabilirsniz.

İyi Çalışmalar.

---------- Mesaj saat 00:06:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:04:37 civarında gönderildi. ----------

hocam ben de teslimat bekliyorum

Merhaba

Vds Bilgileriniz ticket açılarak mail adresinize gönderildi.

İyi Çalışmalar

Merhaba

Size özel ip sadece siz kullanıyorsunuz. aynı network başkasının kara listeye girmesi siz etkilemiyor. yani adsl internetinizde size nasıl özel ip veriliyorsa her modem açıtıgınızda bundna aynı şekilde başka bir sorunuz varsa pm atabilir yada konunun altına yazabilirsniz.

İyi Çalışmalar.

---------- Mesaj saat 00:06:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:04:37 civarında gönderildi. ----------

Merhaba

Vds Bilgileriniz ticket açılarak mail adresinize gönderildi.

İyi Çalışmalar

hocam mail gelmemiş. tekrar atar mısınız?

hocam 3-5 saatlik deneme sürüm olsa ne güzel olurdu :D :D 3 saatte bütün işimi bitirirdim :D

http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/4921-vpsde-neler-yapilabilir.html şuna güzel bi cevabın varsa alırım :) anlamıyorum vpsden felan :D

Hocam açıkcası Denem sürümü gibi bişey yapamıyoruz çünkü vds ler normal bil masa üstü pc gibidir.müşteri isterse toplayıp-kuruyoruz sipariş olmaz ise kurmuyoruz...ay sonuan akdar paket 2 nin ücreti (9 günlük yani) 15 tl tutuyo hocam....

Vds nedir ? bidaha anlatayım hocam senin için :)

VDS bir sanal pc dir.Ram-işemlci-Hard disk vb tüm normal pc de olan her şey ...Bu VDS miz yani bilgisayarımız Fransa uyrukludur ve internet hizmetini fransadan alıyoruz .Fransadan yüksek hızda dowloand-uploand hızı olan internet paketini alıp tanımlıyoruz....Vesselam VDS ile (sanal pc ile ) çok hızlı indirme-yükleme yapabiliyoruz hocam ...anlatabildim umarım :) Malumunuz bizim işte indirme ve yükleme hızının yükske olamsı bize aynı süre içind edaha çok kanal açma-daha çok video yüklememizi sağlar...Tabi buda daha fazla kazanç :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri