Para Kazanma Devre Dışı (Çözüm)

2 haftadan daha eski kanallarda özel url oluşturmuyor sanırım o yüzden bağlantı kesme yapılamıyor. google+ hesabı askıya alınan kanalımda google+ sayfasını silersem nolur daha önce deneyen var mı?

2 haftadan daha eski kanallarda özel url oluşturmuyor sanırım o yüzden bağlantı kesme yapılamıyor. google+ hesabı askıya alınan kanalımda google+ sayfasını silersem nolur daha önce deneyen var mı?

Valla benim birçok kanalımda öyle diyor. +google hesabınız askıya alındığı için hesabınız askıya alındı. Şimdi bu kanalın +google sayfasını nasıl silebiliriz. Sİlersek belki +google den dolayı askıya alınan kanallar açılabilir. Ben biraz baktımda +googl sayfasını silecek bir yer bulamadım. Bu işi çözen resimli yahut adım adım yazabilir mi?

Valla benim birçok kanalımda öyle diyor. +google hesabınız askıya alındığı için hesabınız askıya alındı. Şimdi bu kanalın +google sayfasını nasıl silebiliriz. Sİlersek belki +google den dolayı askıya alınan kanallar açılabilir. Ben biraz baktımda +googl sayfasını silecek bir yer bulamadım. Bu işi çözen resimli yahut adım adım yazabilir mi?

google+ da sayfa ayarları kısmının en altında sayfayı sil diye bi buton var hocam, yalnız ben youtube kanalıda siliniyordur diye denemedim, eğer işe yaramaz bi kanalınız varsa ve sonucu yazarsanız iyi olur, belki işe yarar

google+ da sayfa ayarları kısmının en altında sayfayı sil diye bi buton var hocam, yalnız ben youtube kanalıda siliniyordur diye denemedim, eğer işe yaramaz bi kanalınız varsa ve sonucu yazarsanız iyi olur, belki işe yarar

Maalesef silinmiyor. Dediğin gibi ilk kanalla bağlantısını silmek gerekiyormuş.

Evet, arkadaşlar sanırım ana hesapta geçerli sadece bu olay o nedenle alt sayfalarda geçerli olmuyor ama ben mevcut kanalı silmeye çalıştığımda lütfen youtube ile bağlantıyı kesin diyor orası da tuhaf bir olay.

Süper çözüm, Allah razı olsun...

Arkadaşlar... ÜNLEM ÇIKAN bir videoyu silip etiketsiz tekrar yüklediğiniz oldu mu ??? O zaman aktif oldumu?

Bende de para kazanma aktif oldu fakat şöyle bir durum daha var. Google+ ile ilişkilendirmeyi kesip yeniledikten sonra kanal isminide değiştireyim bari dedim değiştirdim. şimdi bilgiler o kanalda görünüyor, ama eski kanalda orada duruyor. Üstelik duran kanalın para kazanma özelliği etkin değil yani aktifleştirme yapmam gerekiyor. Anlamadığım şeyse şimdi benim ana kanal isim değiştirdiğim analistik bilgilerini gördüğüm kanal mı oldu ? Yani öyle görünüyor sanki.

ana kanal da para kazanma tekrar aktifleşti, teşekkürler bilgi için. yalnız şu alt kanallara da bir çözüm bulunursa çok iyi olcak, ben uğraştım biraz ama çıkmadı bir şeyler

inanmıyorum gerçekten açıldı.İlk göz ağrım olan kanalıma tekrar kavuştum

Bu yöntemi uygulayabildiğim birkaç kanalımda para kazanmalar geri geldi. Allah razı olsun serdengeçti...

youtube ayarlar gelişmiş yapıpda google bağlantı kes gelmeyenler:

youtube ayarlar gelişmiş özel url oluştura tıklayıp url oluşturup kaydetsinler daha youtube ayarlar gelişmişe tıkladığınızda baplantı kes gelecektir. bağlantıyı kes bir müddet sonra tekrar bağlantıyı açın gelen ekran sözleşmeyi kabul edin okeyleyin

2 gün sonra kanalınızın para kazanması açılacaktır....

çıkmıyor kardeşim :( alt kanallarda çıkmıyor. Alt kanallar için bir yöntem yok mu?

Çözümü hala uygulayabilmiş değilim. Çok garip bir yöntem açanlar açıyor biz bakıyoruz :)

2 Kanalımdada denedim, İnşallah açılır,, Açan arkadaşlar ortalama kaç saatte açıldı?

2 Kanalımdada denedim, İnşallah açılır,, Açan arkadaşlar ortalama kaç saatte açıldı?

3-4 saat içinde açıldı. Fakat alt kanallarda google+ ile bağlantıyı kesemiyoruz. Heyecanla bu konuyu takip ediyorum. Umarım birisi bu sorunuda çözer :)

3-4 saat içinde açıldı. Fakat alt kanallarda google+ ile bağlantıyı kesemiyoruz. Heyecanla bu konuyu takip ediyorum. Umarım birisi bu sorunuda çözer :)
Ben pek alt kanallar ile calismadigim icin tam bilemiycem ama,alt kanallara ayri bir mail adresi olusturup,daha sonra o mail adresi ile o kanala girip baglantiyi kesemiyormusunuz?Sanirim boyle birsey vardi diye biliyorum..Yanlisim varsa duzeltsinler.

Ayrica bu olay gercekden guzel bir sey yeniden aktif etmekde ben'de olmadi niyeyse. :) Konu sahibi bana bi ulasirsa sevinirim @serdengeçti

Ve son olarak bende cok farkli bir yontem ile 1 ay once aktif etmistim kanali para kaznamaya ama kanala 2- video atinca geri komple gitti uctu kanal ins bundada boyle olmaz.

Bende denedim çalıştı. :D güzel yöntemmiş.

Ben pek alt kanallar ile calismadigim icin tam bilemiycem ama,alt kanallara ayri bir mail adresi olusturup,daha sonra o mail adresi ile o kanala girip baglantiyi kesemiyormusunuz?Sanirim boyle birsey vardi diye biliyorum..Yanlisim varsa duzeltsinler.

Ayrica bu olay gercekden guzel bir sey yeniden aktif etmekde ben'de olmadi niyeyse. :) Konu sahibi bana bi ulasirsa sevinirim @serdengeçti

Ve son olarak bende cok farkli bir yontem ile 1 ay once aktif etmistim kanali para kaznamaya ama kanala 2- video atinca geri komple gitti uctu kanal ins bundada boyle olmaz.
deniyorum abi 2 dk

---------- Mesaj saat 11:44:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:42:38 civarında gönderildi. ----------

gelmiyor abi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri