Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 haftadan daha eski kanallarda özel url oluşturmuyor sanırım o yüzden bağlantı kesme yapılamıyor. google+ hesabı askıya alınan kanalımda google+ sayfasını silersem nolur daha önce deneyen var mı?
Valla benim birçok kanalımda öyle diyor. +google hesabınız askıya alındığı için hesabınız askıya alındı. Şimdi bu kanalın +google sayfasını nasıl silebiliriz. Sİlersek belki +google den dolayı askıya alınan kanallar açılabilir. Ben biraz baktımda +googl sayfasını silecek bir yer bulamadım. Bu işi çözen resimli yahut adım adım yazabilir mi?
google+ da sayfa ayarları kısmının en altında sayfayı sil diye bi buton var hocam, yalnız ben youtube kanalıda siliniyordur diye denemedim, eğer işe yaramaz bi kanalınız varsa ve sonucu yazarsanız iyi olur, belki işe yarar
youtube ayarlar gelişmiş yapıpda google bağlantı kes gelmeyenler:
youtube ayarlar gelişmiş özel url oluştura tıklayıp url oluşturup kaydetsinler daha youtube ayarlar gelişmişe tıkladığınızda baplantı kes gelecektir. bağlantıyı kes bir müddet sonra tekrar bağlantıyı açın gelen ekran sözleşmeyi kabul edin okeyleyin
2 gün sonra kanalınızın para kazanması açılacaktır....
2 Kanalımdada denedim, İnşallah açılır,, Açan arkadaşlar ortalama kaç saatte açıldı?
Ben pek alt kanallar ile calismadigim icin tam bilemiycem ama,alt kanallara ayri bir mail adresi olusturup,daha sonra o mail adresi ile o kanala girip baglantiyi kesemiyormusunuz?Sanirim boyle birsey vardi diye biliyorum..Yanlisim varsa duzeltsinler.3-4 saat içinde açıldı. Fakat alt kanallarda google+ ile bağlantıyı kesemiyoruz. Heyecanla bu konuyu takip ediyorum. Umarım birisi bu sorunuda çözer![]()
deniyorum abi 2 dkBen pek alt kanallar ile calismadigim icin tam bilemiycem ama,alt kanallara ayri bir mail adresi olusturup,daha sonra o mail adresi ile o kanala girip baglantiyi kesemiyormusunuz?Sanirim boyle birsey vardi diye biliyorum..Yanlisim varsa duzeltsinler.
Ayrica bu olay gercekden guzel bir sey yeniden aktif etmekde ben'de olmadi niyeyse.Konu sahibi bana bi ulasirsa sevinirim @serdengeçti
Ve son olarak bende cok farkli bir yontem ile 1 ay once aktif etmistim kanali para kaznamaya ama kanala 2- video atinca geri komple gitti uctu kanal ins bundada boyle olmaz.
Ben pek alt kanallar ile calismadigim icin tam bilemiycem ama,alt kanallara ayri bir mail adresi olusturup,daha sonra o mail adresi ile o kanala girip baglantiyi kesemiyormusunuz?Sanirim boyle birsey vardi diye biliyorum..Yanlisim varsa duzeltsinler.
Ayrica bu olay gercekden guzel bir sey yeniden aktif etmekde ben'de olmadi niyeyse.Konu sahibi bana bi ulasirsa sevinirim @serdengeçti
Ve son olarak bende cok farkli bir yontem ile 1 ay once aktif etmistim kanali para kaznamaya ama kanala 2- video atinca geri komple gitti uctu kanal ins bundada boyle olmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.