Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

Bu yöntemi şu şekil kullansak olur mu. Madem kanal geri acilinca hemen dolar oluyor. Kanala 200 video atalim . Videolarin para kazanmasini açmadan açsakda olur. Kanali bu yöntemle silsek ve geri acsak ünlem i gecebilir miyiz ki????

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her zaman ise yaramiyor. illa unlemle karsilasmiyim diyosan once bi 5 10 tane kendi cektigin videoyu yukle sonra haklarini ispatla. ondan sonra pek unlem gelmez. geldikce tekrar hak sahipligi kanitlaman gerek.

hayret bu yöntem bende çalışmadı.

21:45 de hesabı sildim.
23:45 de hesabı tekrar kurtardım. girdiğimde xxx kanalı yüzünden para kazanma kapatılmıştır diyor. o kanalıda öğlen silmiştim.

bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? daha fazlamı beklemem gerekiyor. 2 saat bekledim

SSL bağlantısı hatası nasıl düzeltiriz şifremı unuttumdan sonra yazıyorum maılı bu geliyor

Saat ve tarihini kontrol et.

Tarih ve saat dilimini değiştir. İstanbul olarak ayarla bi dene :)

Dns kullanıyor musun ?

Olmazsa yaz çözeriz ;)

Ayrıca bu hatan gmail gibi kimlik doğrulanan sitelerde https:// protokolünde mi var sadece ?

Kurtarma isteği gönder seçeneği çıkıyor ve bir sürü soru soruyor yani kurtaramıyorum. Bir çok soru soruyor hangi tarihte açtınız etiketler neydi gibi buna benzer bir post daha atmıştım önemli bir kanalınız ve alt kanallarınız varsa anlatıldığı gibi basit bir iş değil denemeyin. Benim uçtu kanallar geri de alamadım.

yok böyle bir konu çekilişlere yetişse yılın konusu olurdu belkide teşekkürler paylaşan arkadaşımıza

Adsense sileceğimiz hesabın haricinde bir hesapta ise sileceğimiz hesaptaki adsense kutucuğunu işaretliyor muyuz? İşaretlemezsem hesabımı silmeme izin vermiyor.

Kurtarma isteği gönder seçeneği çıkıyor ve bir sürü soru soruyor yani kurtaramıyorum. Bir çok soru soruyor hangi tarihte açtınız etiketler neydi gibi buna benzer bir post daha atmıştım önemli bir kanalınız ve alt kanallarınız varsa anlatıldığı gibi basit bir iş değil denemeyin. Benim uçtu kanallar geri de alamadım.

aynısı benımde basıma geldı kurtarma seçeneklerınde tel eklı değildı sanırım bu yuzden.:mad:

aynısı benımde basıma geldı kurtarma seçeneklerınde tel eklı değildı sanırım bu yuzden.:mad:

Açıklamaya istinaden mail seçeneğiyle yapmak istedim ama yok yetersiz bilgi diyor her defasında. En iyisi para kazanma kapanmasına hiç yakalanmamaya çalışmak bu yöntemlerin hiç garantisi yok.

Yöntemi ilk olarak sildikten hemen sonra bir kaç kez denedim olmadı daha sonra 1.30 saat bekledim ve oldu.Size tavsiyem sizde bekleyin açtıktan sonra videolar direkt olarak geldi ama sadece dolar işaretleri gri renkteydi tekrar para kazanmayı aktif et dedikten sonra ünlem olmadan hepsi yeşil dolar oldu teşekkürler.

Videoların ışığını hemen mi yaktın beklediysen ne kadar bekledin birde videolar spam video muydu yt to yt gibi ?

arkadaşlar az önce sordum mesajım arada kaynadı.

23:45 de hesabı tekrar kurtardım. girdiğimde xxx kanalı yüzünden para kazanma kapatılmıştır diyor. o kanalıda öğlen silmiştim.

bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? daha fazlamı beklemem gerekiyor. 2 saat bekledim

arkadaşlar az önce sordum mesajım arada kaynadı.

para kazanmaya sebep olan kanali yeni silmissin, belki o yuzden olabilir. suan kanali acik birak, yarin aksam-gece gibi tekrar hesabi sil aradan 3-5 saat gecince kurtar.

Teşekkürler hocam, gerçekten böyle mükemmel bir paylaşımı her babayiğit yapmaz..

Evet arkadaşlar yöntem işe yaramadımı önemli alt kanallarım var.Burda arkadaş ücretsiz paylaşmış helal olsun işte böle insanlara ihtiyacımız var.Herşey para değil

Dostum şimdiye kadar iyi para kazandın ama buraya kadarmış :D [MENTION=2087]Alkatyan[/MENTION]

Farklı bir olaymış gerçekten işe yarıyorsa eywallah kardeşim. Harika bir bilgi...

2ivea9h.jpg

Arkadaşlar silmek istediğim Gmail hesabım Adsense hesabım değil. Yani Adsense hesabıma farklı bi mail ile giriyorum ama yine de bu hatayı veriyor.

Mevcut Adsense hesabımda da sadece bu silmek istediğim tek kanal bağlı. Acaba silme işlemini yapmadan önce yeni bi Youtube hesabı açıp Adsense ile ilişkendirmeli miyim?

Yoksa hiçbi işlem yapmadan bu kanalı direk silsem mevcut Adsense hesabıma bi etkisi, zararı olur mu?

saat 00:26 suları gibi bu olayı falan denedim bakalım geri almayı deneyeceğim gece 2 ye doğru.. Umarım sonuçlar güzel olur ünleme düşmeme olayıda olursa çok dehşet olacak..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri