Arkadaslar merhabalar yeniden.
Bildiginiz uzere bir anket acip sizlere Parali uyelik konusunu sorduk ve sizin fikirlerinizi aldik.Anket sonucuna gore 3 asagi 5 yukari yari yariya bir oylama sonucu cikti karsimiza.Ankete gore 100 kisi EVET 98 kisi hayir ve cekimser olarak kalanda 35-40 arkadasimiz vardi yani sonuclar ortada ve herhangi bir ustunluk soz konusu degil.
Bu durum ortaya cikincada karar vermek bize dustu ve bizde bir karar aldik ve aldim.
Oncelikle boyle bir ortamda hep birlikde duzgun bir dille iyiyi yada kotuyu konusup tartisarak fikirlerinizi yazarak destek oldugunuz icin hepinize cok tesekkur ediyorum.Evet yada hayir diyende cekimser kanalda bu forumun iyiligi yada gelecegi icin 1-2 cumle yazanada cok cok tesekkur ediyorum.
Sonuca gelince Parali uyelik konusunu uygulamaya gecirmiyoruz,gecirmeyecegiz.Bu oylama sonucunda Hayir diyenlerin zaferi olarak ,evet diyenlerinde maglubiyeti olarak algilanmasin.Forumun gidisine duzenine onumuze cikacak forumdaki duzene ve duruma gore her an uygulanabilirde ancak su an icin bu konuyu uygulamakdan vazgectigimizi bildirmek istiyorum.
Ve bu konuda fikirlerini beyan eden butun dostlarin mesajlarini okuyarak bazi yeni duzenlemeler ve ayarlar yapacagimizi bunlarida en kisa surede suratle faliyete gecirecegimizi bilmenizi isterim.
Yapilacak ve uygulanacak bir cok sey var ama su an aklima ve aklimiza gelen muhakak yapilacak olan bazi seyleri size burda belirtmek istiyorum.
1-Forum uyeligi tamamen kapatilacak.
2-Davetiyeli sistem yeniden aktif olacak.
3-Davet hakki alacak olanlar,Ticari alisveris puanina,online olma suresine,ve yararli konu sayisina gore uyelere atanacak.
4-Davet eden kisi tamami ile davet ettigi kisiden sorumlu olacak,davet edilen kisinin yaptigi forum kurallarina aykiri durumlardan davet eden kiside ceza alacak.
5-Forum uyeligi ayda 1 gun yada 2-3 ayda 1 gun olmak kaydi ile sadece 24 saatligine acilacak ve bu uyelik acilmasi onceden kimseye bildirilmeyecek.
6-Forumda tecrubeli ve paylasimci bilgili uyelere ozel rutbeler atanacak,zamanla bu islem gerceklesecek ve davet haklari konusunda ek davet sayilari verilevek.Konu duzenleme,yanlsi basliklara mudahale etme,uye banlama gibi yetkiler atanacak.
7-Forum kurallarina saygi sevgi cercevesinde konusma uslubu bozuk olanlara ve diger kurallara uymayanlara kim olursa olsun gereken ceza ne ise gorevli modlar tarafindan uygulanacak.Mod veya yoneticilerin alacagi karar ve aldigi kararlara itiraz edenlerde ceza alacak.
8-Forumda yanlis baslik ile yada "acil,yardim,lutfen yardim edin" tarzi konu icerigi ile ilgisi basliklar kullanarak konu acanlarin konulari kapatilacak ve 1 gun uzaklastirma cezasi verilecek.Bunu tekrarlayan uyelerde 3. tekrarda suresiz uzaklastirma verilecek.
9-Kazandiginiz davet ile bir kisiyi davet etseniz dahi ,Yonetici onayindan sonra uyeligi aktif edilecek.
10-Forumdaki butun kurallar ce karsiligindaki cezalar eksiksiz olarak ayrim yapmadan uygulanacak.
Bu sekilde bir degisiklige gidiyoruz yeni tasarimimizinda bitmesi ile bunlarin hepsi faliyete gececek 1-2 gune.Ayrica bir cok yeni kural ve onemli maddeleride sizlere duyuracagim ayri bir konumuzda.
Tekrar butun bu forum icin fikrini paylasan yorumunu ortaya koyan olumlu yada olumsuz mesajlar yazan dostlara tesekkur ediyorum.
Saygilarimla