Parali Uyelik Konusu Alinan Karar.

Paralı sistem iyi olurdu ama karar böyle çıktı saygılıyız,kimlik no olayı güzel bir gelişme,daha öncede söylemiştim forum içi alışverişler için bir havuz sistemi düşünülebilir gayette güzel olur,isteyen bu havuz sistemiyle güvenli alışveriş yapar.yönetici arkadaşlara bunu bir düşünmelerini öneriyorum.

bence karar doğrudur. ben daha önce yaşadım ve gördum. Forum için en hayırlısı diye düşünüyorum. aramızda çürük yumurtalarda engellenirse sanırım rayına girecek sistem ama en az 3-6 ay geçer...
üyelik sistemide davetiyeye döner... hemde ilerisi için aşama için olgunluk dönemimde forum bir mühdet zaman bulur...
hem uye sayısı , hem takipci sayısı olgunluk evresine girmeli, yoksa forum amacından sapıp kişilerde başka yerlere savrulabilir.. hem herkesler yenı başlayanlar felan anca youtube tadını tuzunu alcaklardır. hemsa resmi makanlar vede yasal işlemlerle kimse uğraşmamış olacak. malum direket server dan site ismi iptal ettirilece bilir, vede kapattırılabiliyor...

Hayırlı olsun bence de böyle bir karar alınması daha iyi olmuş.

İlk önce alınan kararların hayırlı olması dilegiyle. Bence Tc kimlik no ile kayıt getirilmeli örnek ford un forumu bile tc kimlik no kullanıyo ortamları o kadar güzelki cidden hoşuma gitti.

TC no konusunda bende çekingenim nette herhangibir yere bunu paylaşmak açıkcası beni tedirgin eder paylaştığım birkaç yer vardır onlarda dünyaca ünlü hostgator , paxum gibi yerler. Hatta ben vds lerde önce sorarım tc isteniyor mu eğer istemiyorsa alış verişimi yaparım. Güvenlik olarak TC no kadar ileri gidilmemeli sonuçta forum internet ortamı fikir paylaşım platformu bu özgürlük rahatlık lazım.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] uzun zamandır bu forumdayım kazanıyorsam senin ve neredeyse başlangıçtan beri bu forumda olan belli başlı kişiler sayesindedir dediklerimi değerlendir lütfen.

online olma suresi demissin nerden bakiyoruz . birde mobilden giriyorum tapatalk kullaniyorum burdaki online surem yansirmi acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

herşeyin hayırlısı olsun benim görüşüm paralı olmasından yanaydı fakat eğer üyelik alımları daha titiz olursa paralı olmasınada gerek yok tc kimlik sistemi vs olması lazım

Gelişmeler güzel olmuş umarım böyle güzel bir şekilde devam eder.

Eklemek istediğim kısımlar var.

-Gelişmiş ip log sistemi
-Tc kimlik standart 11 aşamalı alogoritmadan ziyade sunabiliceğim örnek api sistemi

şimdi 10 dk da ben kafama göre tc üretebilirim çünkü sistemin bunu doğrulaması gerekli. Forumda ticaret büyüdükçe dolandırıcılara gün doğuyor çok geldi savcılık yazıları ip ler loglar vs. için.

Siteye girişte üstteki istatistikler genişletilmeli bence. Dahada fonksiyonel olmalı. Çünkü siteye girince kullanıcıların %90' ı orayı inceliyor ilk olarak, ne var ne yok bakmak için. ve Son Mesajlar kutusu Daha Fazlasını Gör seçeneği ile ayrı bir sayfada genişletilebilirse (örn: son 20 konu ve daha fazlası vs.) daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir webtasarımcı olarak aklıma gelenler şimdilik bu kadar :) Hepimiz için hayırlısı bakalım.

Serkan bey; bence akıllıca düşünmüşsünüz değişmeyen tekşey değişimdir.

Yeni üyelerin en az 3-5 gün konu açmaması gerekli gibi görünüyor.
Resimlerle görsel olarak gösterilen, Forumda arama nasıl yapılır Adlı tek başlıkta konu açılabilir.
Yine tek başlıkta Sabit konular tek tek listeleniblir.

Adsense hakkında Herşey gibi sabit başlık açılır.
Altınada konu linkleri.

Adsense nasıl açılır?
Adsense'de kazançlar ne aralıklarda yapılır, ne zaman kazanç keşinleşir?

Gibi forumda olan konular tek başlıklarda toplanabilir.
Yeni üyelerde o sabit başlıklardan konuları direk bulabilirler.

Arkadaslar merhabalar yeniden.

Bildiginiz uzere bir anket acip sizlere Parali uyelik konusunu sorduk ve sizin fikirlerinizi aldik.Anket sonucuna gore 3 asagi 5 yukari yari yariya bir oylama sonucu cikti karsimiza.Ankete gore 100 kisi EVET 98 kisi hayir ve cekimser olarak kalanda 35-40 arkadasimiz vardi yani sonuclar ortada ve herhangi bir ustunluk soz konusu degil.

Bu durum ortaya cikincada karar vermek bize dustu ve bizde bir karar aldik ve aldim.

Oncelikle boyle bir ortamda hep birlikde duzgun bir dille iyiyi yada kotuyu konusup tartisarak fikirlerinizi yazarak destek oldugunuz icin hepinize cok tesekkur ediyorum.Evet yada hayir diyende cekimser kanalda bu forumun iyiligi yada gelecegi icin 1-2 cumle yazanada cok cok tesekkur ediyorum.

Sonuca gelince Parali uyelik konusunu uygulamaya gecirmiyoruz,gecirmeyecegiz.Bu oylama sonucunda Hayir diyenlerin zaferi olarak ,evet diyenlerinde maglubiyeti olarak algilanmasin.Forumun gidisine duzenine onumuze cikacak forumdaki duzene ve duruma gore her an uygulanabilirde ancak su an icin bu konuyu uygulamakdan vazgectigimizi bildirmek istiyorum.

Ve bu konuda fikirlerini beyan eden butun dostlarin mesajlarini okuyarak bazi yeni duzenlemeler ve ayarlar yapacagimizi bunlarida en kisa surede suratle faliyete gecirecegimizi bilmenizi isterim.

Yapilacak ve uygulanacak bir cok sey var ama su an aklima ve aklimiza gelen muhakak yapilacak olan bazi seyleri size burda belirtmek istiyorum.

1-Forum uyeligi tamamen kapatilacak.

2-Davetiyeli sistem yeniden aktif olacak.

3-Davet hakki alacak olanlar,Ticari alisveris puanina,online olma suresine,ve yararli konu sayisina gore uyelere atanacak.

4-Davet eden kisi tamami ile davet ettigi kisiden sorumlu olacak,davet edilen kisinin yaptigi forum kurallarina aykiri durumlardan davet eden kiside ceza alacak.

5-Forum uyeligi ayda 1 gun yada 2-3 ayda 1 gun olmak kaydi ile sadece 24 saatligine acilacak ve bu uyelik acilmasi onceden kimseye bildirilmeyecek.

6-Forumda tecrubeli ve paylasimci bilgili uyelere ozel rutbeler atanacak,zamanla bu islem gerceklesecek ve davet haklari konusunda ek davet sayilari verilevek.Konu duzenleme,yanlsi basliklara mudahale etme,uye banlama gibi yetkiler atanacak.

7-Forum kurallarina saygi sevgi cercevesinde konusma uslubu bozuk olanlara ve diger kurallara uymayanlara kim olursa olsun gereken ceza ne ise gorevli modlar tarafindan uygulanacak.Mod veya yoneticilerin alacagi karar ve aldigi kararlara itiraz edenlerde ceza alacak.

8-Forumda yanlis baslik ile yada "acil,yardim,lutfen yardim edin" tarzi konu icerigi ile ilgisi basliklar kullanarak konu acanlarin konulari kapatilacak ve 1 gun uzaklastirma cezasi verilecek.Bunu tekrarlayan uyelerde 3. tekrarda suresiz uzaklastirma verilecek.

9-Kazandiginiz davet ile bir kisiyi davet etseniz dahi ,Yonetici onayindan sonra uyeligi aktif edilecek.

10-Forumdaki butun kurallar ce karsiligindaki cezalar eksiksiz olarak ayrim yapmadan uygulanacak.

Bu sekilde bir degisiklige gidiyoruz yeni tasarimimizinda bitmesi ile bunlarin hepsi faliyete gececek 1-2 gune.Ayrica bir cok yeni kural ve onemli maddeleride sizlere duyuracagim ayri bir konumuzda.

Tekrar butun bu forum icin fikrini paylasan yorumunu ortaya koyan olumlu yada olumsuz mesajlar yazan dostlara tesekkur ediyorum.

Saygilarimla

hayırlı olsun serkan aßi :) Saygılar ..

hocam açtığı konu sayısına, post sayısına göre rank verseniz daha iyi olur bence.

hayırlı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri