- Web sitesi
- www.bobmarley.com
r10 dan geen haberler çok kötü,iflasını vermiş firma,dünya genelinde amazoncular dahil herkes payoneeri siliyor hesaplarından..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 kişiye kadar bekledim ve sonuç:
Status: Canceled
There are no agents available to chat with you right now. Please try again later.
---------- Spam Engelliyici 22:33 ---------- Önceki Mesaj 22:32 ----------
şu an giriş yaptı payoner hesabına, para birimlerini yönet bölümünde hata veriyordu orada da hata vermiyor? çekim işlemini deneyecek var mı? ona göre kartla çekimi deneyecem atmye gidip
hocam çekilmiyor atm den,denedim ben
şu an denediniz mi? gün içinde çekilmiyordu zaten ama şu an siteye giriş yapılıyor hata veren bölümler çalışır vaziyette şu an,
Az önce banka hesabıma 290 dolar çektim onayladı.
konu açıldığı zaman denemiş miydin hocam? yoksa ilk defa mı denedin, bazı kişilerde çekiyor da bende çekmemişti, şimdi atmden deneyecem önce
Nasıl iflas ediyor bunlar ya o kadar kullanan varken ilginç
ilk defa şimdi giriş yaptım ve çektim.
ödemelerin gelmesi 7 güne kadar sürebiliyordu. böylesine para basan bir şirket nasıl batıyor hayretçarşambadan çekim yapıp onaylananlar var hocam,bankaya ödemeleri gelmemiş
Üzgünüz ama uygulamada talebiniz gerçekleştirilirken bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
bu hatayı veriyor.
Bu hatadan sonra ekrandaki bakiyeniz değiştiği?
Nasıl iflas ediyor bunlar ya o kadar kullanan varken ilginç
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.