Payoneer battı mı ?

• Kullanıcı BobMarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Nedir son durum, düzeldi mi

Payoneer'de zaten sorun yoktu, ödeme alınıyor, veriliyor.

Vee wirecard hisseleri sürekli artmaya başladı, durumu toparladılar. Kartların hepsi yavaş yavaş aktif oluyor. 1-2 güne tüm kartlar aktif olur. Atmlerden karttaki paralarınızı çekebilirsiniz, pos alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Konu ilk açıldığı zaman size dedim panik yapmayın diye. Payoneer bu. Bitcoin borsası değil. Wirecard yani kart sağlayıcısı taşerondu(!). Wirecard bile toparladı.

Son düzenleme:
cumartesi çekim talebinde bulundum. pazartesi baktığımda para gönderildi diyor ve bakiyeden de düşmüş . bugün salı halen banka hesabıma gelmedi. daha önceki istemelerimde nerdeyse aynı gün geçerdi hesaba.

ödeme aldım, ödemelerde sorun yok ama ilk bankaya para çekiminde 1 ay sonra parayı göndermişti..

Gözümüz aydın sorunu halletmişler. Şimdi mail geldi, kartlar tekrar aktif durumda isterseniz atm'den çekim yapabilir ya da online alışveriş yapabilirsiniz diyor. Hatta paranızı hızlı bir şekilde çekmek istediğinizi biliyoruz ama FCA'dan artık herhangi bir sorun yaşanmayacağı konusunda eminiz diye de belirtmişler.

Daha önce Atm'den çekim yapmadım. Hangi banka Atm'lerinden çekim yapabilirim birisi yazarsa çok makbule geçer.

Tekrar hepimize geçmiş olsun.

Payoneerden mail geldi türkçe halini aynen yazıyorum
FCA'nın denetimini tamamladığını ve Payoneer Prepaid Mastercard® kartınızdaki dondurmayı kaldırdığını bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu dönemin sizin için zor olduğunu biliyoruz. Durumu çabucak çözüme kavuşturmaya çalışırken gösterdiğiniz sabır ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Hayırlı olsun

We’re happy to inform you that the FCA has completed its audit and lifted the freeze on your Payoneer Prepaid Mastercard® card. We know that this period has been difficult for you. We appreciate your patience and support while we worked to get the situation resolved swiftly.

3 hesaptanda çekim yaptın dün saat 5 e kadar hepsi geldi arkadaşlar...

3 hesaptanda çekim yaptın dün saat 5 e kadar hepsi geldi arkadaşlar...

Hesaplarda olan parada sorun yoktur hocam zaten. Problem kartlarda olan paralar için geçerliydi. Şuan karttan bankamıza da aktaramıyoruz mesela, sadece Atm'den çekim ve online alışveriş. Az önce markette kullandım sorunsuz. Temmuz 6'dan sonra kartlardaki parayı da bankaya çekebiliriz yazdıklarına göre.

Karttan cekim yaptınız mi bugün arkadasllar deneyen var mi? Bildirimden sonra

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hesaplarda olan parada sorun yoktur hocam zaten. Problem kartlarda olan paralar için geçerliydi. Şuan karttan bankamıza da aktaramıyoruz mesela, sadece Atm'den çekim ve online alışveriş. Az önce markette kullandım sorunsuz. Temmuz 6'dan sonra kartlardaki parayı da bankaya çekebiliriz yazdıklarına göre.

Marketlerde geçtiğini bilmiyordum,kuyumcuda vs geciyormu hiç deneyebildinmi ATM komisyonu olmazdı en azından.

Marketlerde geçtiğini bilmiyordum,kuyumcuda vs geciyormu hiç deneyebildinmi ATM komisyonu olmazdı en azından.

Aynen ben çok kullandım marketlerde yemek siparişlerinde v.s. kuyumcunun pos cihazı yurtdışı çekime açıksa kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu arada yazmayı unutmuşum; Gelen mailde temmuz 6'ya kadar atm'den para çekimlerinde uyguladıkları sabit komisyondan ücret almayacaklarını da yazdılar bilginiz olsun. Yani 1 hafta boyunca atm'den komisyonsuz çekim yapabiliriz gelen mailden anladığım kadarıyla.

Is bankasi atmsinden 3000 tl cektim 190tl komisyona gitti

300 dolar daha cektim her yuz dolar icin 4.75 kesinti oldu
Atm ekraninda 2.90 islem ucreti yaziyor ama giden 4.75

Son düzenleme:
evet bende kafede ödeme yaptım karttan para çekilebiliyor, sorun yok bende

Yurt dışı atmlerinde komisyon ne kadar bilen var mı ?

https://www.payoneer.com/about/fees/

ATM BALANCE INQUIRY FEE
USD Card $1 / inquiry
EUR Card €0.80 / inquiry
GBP Card £0.65/ inquiry

ATM DECLINE FEE
USD Card $1 / transaction
EUR Card €0.80 / transaction
GBP Card £0.65/ transaction

ATM WITHDRAWAL OR CASH DISBURSEMENTS (VIA BANK TELLER OR IN-STORE)
USD Card $3.15 / transaction
EUR Card €2.50 / transaction
GBP Card £1.95/ transaction

yurt içi yurt dışı ayrımı yok heralde hocam...

https://www.payoneer.com/about/fees/

ATM BALANCE INQUIRY FEE
USD Card $1 / inquiry
EUR Card €0.80 / inquiry
GBP Card £0.65/ inquiry

ATM DECLINE FEE
USD Card $1 / transaction
EUR Card €0.80 / transaction
GBP Card £0.65/ transaction

ATM WITHDRAWAL OR CASH DISBURSEMENTS (VIA BANK TELLER OR IN-STORE)
USD Card $3.15 / transaction
EUR Card €2.50 / transaction
GBP Card £1.95/ transaction

yurt içi yurt dışı ayrımı yok heralde hocam...

Payoneerin komisyonu dışında bankaların yaptığı kesintiyi sormak istemiştim hocam. TR bankaları çok kesiyor yurt dışında belki çok daha düşüktür komisyon oranları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri