Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
arkadaşlar 2 sorum var.

2 tane payoneer hesabım var 2 farklı kişi adına. birinden diğerine ödemeyi gönderip sonra hepsini kendi hesabıma çekebilir miyim yoksa her payoneer'deki banka hesabına mı çekeyim?

bir de bu adamların komisyonu nedir? kimisi %2 diyor kimisi güncel kurdan 25-30 kuruş aşağısına bozup gönderiyor diyorlar. ben bi türlü çözemedim bunların komisyon miktarını.

Halen kartım elime ulaşmadı ne yazık ki! Tekrar nasıl talep edeceğimi de bulamadı. Yardımcı olabilecek varsa yeşillendirsin dostlar.

Arkadaşlar bende 1 soru sormak istiyorum. Şimdi payoneer kart sipariş edicem gbp olarak ama bana bazen dolar geliyor sistem üzerinden dolar kart alsam gbp yi dolara dönüştürebilir miyim acaba?

.

usd ye bağlı kart var..euro ya bağlı kartı nasıl alıyoruz ?

bu arada 23 ünde ki euro ödemesi ne beklemede,ne de haber var :D

benimde aynı durumda 24 de gonderilmiş ama payonerde bir haber yok. desteğe yazmaya gerek varmı acaba?

.

desteğe yazdım.faturayı da ekledim.bakalım ne cevap gelecek.gerçi cevap için de ne zaman dönerler belli değil.3 gün içinde dönüş yaparlar yazıyor...

canlı desteğe bağlanmayı başarırsan hemen ilgileniyorlar fakat orda aklınızda bulunsun guvenlik acısında payoner gizli soru cevaplarından birini soruyorlar.
ben birde gittim test odemesi geldikten sonra adsensedeki adres kısmındaki ismi değiştirdim :D banka bilgileri kısmında isim payonerle aynı fakat adsense odemeyi yaptığı faturada sallama ismi kullanmış. eyer sizin odemeya destekten cevap gelirse bilgilendirebilirmisiniz?

Arkadaşlar benım suan usd ve gbp kurlarına ait 2 kartım var elimde aktif etmedim aklıma takılan soru şu
2 kart için ayrı ayrı yıllık bedel mi ödüyorum yoksa tek bır yıllık ucret ıle tum kurlardan kartlar gecerlı mı oluyor?
Yoksa tum kurlardan kart almak pekte mantıklı değil açıkcası bilen birileri varmı aramızda

SOrunun cevabını bilen yok mu arkadaşlar hepimizin ilgilendiği bi konu bence?

Adsense ödeme yönteminde birincil (primary) yapmak gerekiyormuş onu dün yaptım adsense test ödemesi 1 hafta önce gelmiş ve girmiştim. İşleme bugün girmedi adsense haliyle payoonere de ödeme gelmedi hala. Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Cuma yaptığım para çekme işlemi bugun hesabıma yatmış payoneer.

Payoneer 24 Martta gerçekleştidiğim iki adet çekim işleminden sonra, paralar bugün tr hesabına yattı. Bu arada ilginç olarak açıklamada Akbank yazıyor :), bir de mail olaark gelen miktardan bi 40 TL düşü yattı para.

2.kartı nerden istedin.usd var ,euro için bir yer göremedim.

Hocam öncelikle hesabım eski idin birkaç defa usd para aldım farklı yerlerden
Ancak bendede sadece global service de usd vardı canlı destege 1 saat sonra bağlandım ve gbp istiyorum dedim ancak önce kart hesabı açmam gerekli oldugunu ve adres istediğini belirtti bende sipariş verdim gbp hesabı 1 dk ya açıldı kart ise 10 güne geldi .
suan elımde 2 tane kart var usd ve gbp

Payoneer canlı desteğe girdim 40 dk kadar bekledim sıra bana gelince sizin için hiç bir temsilci bulamadık yazdı , sorunuzu mail atın kısmına yönlendirdi... Zaten beklerken konuyu unuttum..

Arkadaşlar benım suan usd ve gbp kurlarına ait 2 kartım var elimde aktif etmedim aklıma takılan soru şu
2 kart için ayrı ayrı yıllık bedel mi ödüyorum yoksa tek bır yıllık ucret ıle tum kurlardan kartlar gecerlı mı oluyor?
Yoksa tum kurlardan kart almak pekte mantıklı değil açıkcası bilen birileri varmı aramızda

Dün gezinirken görmüştüm link almak aklıma gelmedi. Her kart için ayrı yıllık kullanım ücret alıyorlarmış. Sebebi sanırım hesapların farklı ülke bankalarında bulunmasından ötürü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri