Hayatımızdaki şirketlerinin % 80'inin merkezi büyük ülkelerdedir zaten
merkezi burosu, amerika birleşik devletlerin de.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merkezi burosu, amerika birleşik devletlerin de.
Bu saatten sonra benim paypal kullanma ihtimalim yahudilerin müslüman olması kadar zor bir ihtimal daha selam bile vermem tüm hesapları wm ye taşıdım ben
Sağol üstad. Peki sen herhangi bir şey yapmış mıydın yoksa kendilerimi çözmüşlerdi?
6 x 3 haneli ödeme aldim quizden ama bloke ne olmadi. Gerci benim paypal avrupa paypali.
Dolar kuru ile alakalı sanırım, Quiz göndermeyecek olsa bloke koyacak olsa hiç göndermezdi, tamamen paypal Türkiyede ki kur dengesizliği yüzünden blokeyi koydu...Paypal ödemesi normale dönen olursa yazsın beyler, umarım çok uzun sürmez.
Paypal ödemesi normale dönen olursa yazsın beyler, umarım çok uzun sürmez.
Dolar kuru ile alakalı sanırım, Quiz göndermeyecek olsa bloke koyacak olsa hiç göndermezdi, tamamen paypal Türkiyede ki kur dengesizliği yüzünden blokeyi koydu...
benim paypalda sikinti yok yurtdisi paypali.
en son ne zaman ödeme aldın quizden ?
paypal sorunundan sonra ödeme aldınmı paypala ?
Life bekliyorum, o ödemem baya yüklü, inş ona birşey olmaz
Sorun quiz'den gelen ödemelerde, paypal hesabı normal şuan di mi, hesaplara gelen bir sınırlandırma yok
Life bekliyorum, o ödemem baya yüklü, inş ona birşey olmaz
Sorun quiz'den gelen ödemelerde, paypal hesabı normal şuan di mi, hesaplara gelen bir sınırlandırma yok

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.