Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Kanalı Webmoney'e bağlayayım diyorum. Ayın 5'ine kadar yaparsak Ocak ayı için geçerli oluyordu di mi quizde?

Bir de webmoney hesabını şimdi açtım ödeme gelince bloke durumu söz konusu olur mu? Paypaldaki gibi teyit istiyor mu?

Sağol üstad. Peki sen herhangi bir şey yapmış mıydın yoksa kendilerimi çözmüşlerdi?

Her gün telefon görüşmesiyle geçti, tam bi işkenceydi. Birden farklı cevaplar verdikleri için, müşteri hizmetlerini suçladım. Hepiniz farklı konuşuyorsunuz bişey bildiğiniz yok dedim. Çözecekseniz çözün yoksa paramı gasp ediyorsunuz diye mahkemelik olacağız falan dedim. Size yanlış bilgi verildiği için işleminizi hızlandırıyorum deyip açtılar blokeyi. Yoksa açacakları da yoktu.

6 x 3 haneli ödeme aldim quizden ama bloke ne olmadi. Gerci benim paypal avrupa paypali.

Paypal ödemesi normale dönen olursa yazsın beyler, umarım çok uzun sürmez.

lifeden son 1 kez ödeme alıcam. ondan sonra paypalı komple bırakıyorum. lanet bir site beyler. savunacak yoktur herhalde

Paypal ödemesi normale dönen olursa yazsın beyler, umarım çok uzun sürmez.
Dolar kuru ile alakalı sanırım, Quiz göndermeyecek olsa bloke koyacak olsa hiç göndermezdi, tamamen paypal Türkiyede ki kur dengesizliği yüzünden blokeyi koydu...

paypal sorunundan sonra ödeme aldınmı paypala ?

Life bekliyorum, o ödemem baya yüklü, inş ona birşey olmaz

Sorun quiz'den gelen ödemelerde, paypal hesabı normal şuan di mi, hesaplara gelen bir sınırlandırma yok

Birisi şu bankaya yönlendirme konusunda etraflıca bir konu açsa güzel olacak. Var bir fotoğraf örnek doldurma alanları ama onda da net değil bilgiler. Sabahtan beri soruyorum dolar hesabı lazım mı diye neyse ki bir arkadaş özelden yardımcı oldu. Bu konuların hepsinin toptan şekilde bilgilendirmesini yapıp forumca banka yönlendirmesine geçelim.

Life bekliyorum, o ödemem baya yüklü, inş ona birşey olmaz

Sorun quiz'den gelen ödemelerde, paypal hesabı normal şuan di mi, hesaplara gelen bir sınırlandırma yok

bende lifeden bekliyorum umarım bi darbe ordada yemeyiz
paypal normal ancak son 2 ödemede blokeleme var

bu arada şimdi gördüm bakiye kısmında -2k yazıyor bu nasıl oluyor :s seninde böylemi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri