Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Bana bu yazdıgınız mail çarşamba gelmişti. Bugün hesabınıza aktarıyoruz diye geldi.

teşekkürler hocam, galiba sizinki +1k dolar ben 2k dolar bekliyorum İnşallah akşama kadar gelir

---------- Spam Engelliyici 12:07 ---------- Önceki Mesaj 12:06 ----------

Bana bu yazdıgınız mail çarşamba gelmişti. Bugün hesabınıza aktarıyoruz diye geldi. [MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION] hocam tam olarak yazmasam daha iyi aslında forum kurallarına aykırı diye biliyorum :)

bloke sorunları olduğu için sorun olmuyor sen ilk iki hanesini yaz 13xxx şeklinde ona göre takip edelim bizde

teşekkürler hocam, galiba sizinki +1k dolar ben 2k dolar bekliyorum İnşallah akşama kadar gelir

---------- Spam Engelliyici 12:07 ---------- Önceki Mesaj 12:06 ----------

bloke sorunları olduğu için sorun olmuyor sen ilk iki hanesini yaz 13xxx şeklinde ona göre takip edelim bizde
Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD 16XXX,5 has been made.

Channel ID: 5xx08,5xx85,5xx90,5xx52
Reporting period: 2014-11

Please note it takes 1-2 business days for bank transfers.
For example, we had notified that payment was made on Feb 4. You should see the payment in your bank statement no later than Feb 7. Under condition that Feb 5,6 are business days. [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION]

Son düzenleme:
Bana ayın 4 ünde göndermişler bu maili ama para mara yok orta da bakalım bu gün gelir inşallah..

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD ...... has been made on 04.02.2015.

Reporting period: 2014-12

Best regards,
The QuizGroup Team

Bana ayın 4 ünde göndermişler bu maili ama para mara yok orta da bakalım bu gün gelir inşallah..

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD ...... has been made on 04.02.2015.

Reporting period: 2014-12

Best regards,
The QuizGroup Team

Bazı Bankalara 2-3 Günde Düşebiliyor Para. Eft Merkezine falan Takılıyormuş...

Aynı gün yollanan farklı kanallar aynı bankaya düştü (enpara) neyse bakalım her zaman ki gibi bekyeceğiz :)

Aynı Durum Başıma Geldi. Mail Atıldı Parayı Yolladık Diye Hesapta Göremeyince Şubeyi Aradık. 2-3 Gün İçinde Hesabımıza Düşeceğini Belirttiler. Keza Öylede Oldu. 2. Günün Akşamında Hesaba Geçti. Denizbank...

Paypalla gorustum bugun cozulecek dediler . Ne kadar dogru gorecez .

peki arkadaşlar life kanallarına nolucak
quiz panelinden ödeme yöntemini banka seçtim, fazladan bişy yapmama gerek varmı

bende yaklasık 2 saat once gorustum paypalla suan herhangı bır gelısme olmadıgını quız ın paypalla ıletısıme gecmedıgını soyledıler

Paypalla gorustum bugun cozulecek dediler . Ne kadar dogru gorecez .
Olumlu olarakmı olumsuz olarakmı, Quiz gönderdiği paraya itiraz etmezse para bizde kalıyormuş öyle demişti paypal yetkilisi, bankadan kaynaklı sorun, şirketin itibarı için bu sorun çözüldüğü an paranız hesabınızda demişti..

Peki siz benim yerimde olsanız ne yapardınız dedim; beklerdim dedi..

arkadaşlar ben görüştüm quiz isstenilen belgeyi vermezlerse para quize iade edlicek şimdi benim sıkıtıntım şu ben banka tanıttım ama tl hesabı sonra dolar hesabı açtım düzeltmek isyorum ama bir türlü dashborda firemiyorum ne yapabilirim konu ya hakim arkadaşlar yardım lütfen

Olumlu olarakmı olumsuz olarakmı, Quiz gönderdiği paraya itiraz etmezse para bizde kalıyormuş öyle demişti paypal yetkilisi, bankadan kaynaklı sorun, şirketin itibarı için bu sorun çözüldüğü an paranız hesabınızda demişti..

Peki siz benim yerimde olsanız ne yapardınız dedim; beklerdim dedi..

Valla arkadaslar ben biraz sert konustum adamin ismini cismini aldim . Bugun cozulecegine soz verdi. İster blokeyi acsin ister geri gondersin farketmez. Ben blokeyede itirazda bulunmustum.

2 kanal kalmıştı ödenmeyen biri için 2 defa mail attım ödeme yaptık 2-3gün içinde gelir diye mail atmışlar,

Bloke edilen ödeme için iade talebinde bulunup mail attım bankaya ödensin diye ama kaç gün oldu cevap yok hala

Aradım paypalı kadın çıktı ellerinde hiçbi imkan yokmuş iade edin quiz bankayla ödeyecek kadında quizi öğrenmiş açılan telefonlardan :D sonuç olarak iade ettirdim mail atıcam

Aradım paypalı kadın çıktı ellerinde hiçbi imkan yokmuş iade edin quiz bankayla ödeyecek kadında quizi öğrenmiş açılan telefonlardan :D sonuç olarak iade ettirdim mail atıcam

Bende iade ettirecem sanırım..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri