Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Serkan abi seni bulmuşken sormak istiyorum,
şuanda ağırlıkta adsense mi çalışıyosun partner mi, cevap verirsen sevinirim tşkler
Cevabim bu iste yeni olan yada yeni yeni ogrenmeye baslayan arkadaslari yanlis yonlendirebilir korkusu ile vebal almamak icin cevaplamiyorum.Alternatifli calismak iyidir her zaman ne olursa olsun kim olursa olsun bu onemli gerisi onemsiz.

Benim mekanimda memleketimde size is yaptirimiyim ben hic ayip bisey aaa :D:D Nerde kaldi misafirperverlik o zaman :D Amaaa [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] benim jeton gec dustu ilk kez kel mi dedin bana sen :D

Ben :D Asla :D Tövbe :D [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hacklemiştir beni. Ben masumum :D

Simdi bisey kestigimiz yokda Nisan ayina hazir olun Ankara'da bi dana kesip mangal yapalim.Ytpara Ailesi olarak buyuk bi etkinlik yapalim vallahi. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] dananin 2 budunu sen odersin 2 budunu [MENTION=17974]FGA[/MENTION],kafasinida [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] oder.ben pisiririm. :D :D :D

quzel fikir aslında ben seve seve gelirim :D

Paypal parayı quize iade ettikten sonra, quiz dashboarddan ödeme yöntemini banka yapıp, quize bilgilendirme maili atmıştım...İlgili kanalımın mailine şimdi baktım gün içerisinde quizden mail gelmiş...Ödememin banka hesabıma gönderiminin tamamlandığını ve hesapta görünmesinin bir kaç gün sürebileceğini bildirmişler...İnşaallah kurtadım parayı bakalım hayırlısı...

Simdi bisey kestigimiz yokda Nisan ayina hazir olun Ankara'da bi dana kesip mangal yapalim.Ytpara Ailesi olarak buyuk bi etkinlik yapalim vallahi. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] dananin 2 budunu sen odersin 2 budunu [MENTION=17974]FGA[/MENTION],kafasinida [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] oder.ben pisiririm. :D :D :D

Dana demişken bize söylenen bir kuzu sözü vardı onu tükettikten sonra bizimkisini düşünürüz :cool:

Ben :D Asla :D Tövbe :D [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hacklemiştir beni. Ben masumum :D

Dana demişken bize söylenen bir kuzu sözü vardı onu tükettikten sonra bizimkisini düşünürüz :cool:

Ibo kuzu sozum soz ama sende biliyorsunki o sozumden sonra bi gunesli hava goremedik gorsekde bir arada olamadik.Safranbolu gezisinden sonra zaten soguk eksik olmadi.Onu yapariz sen dana icin simdiden bi kac ciftci ara @FGA ile nisan sonuna dogru. :D
I. Ytpara şenliği cıkacak gibi bu konusmaların sonunda =)
Olsun tabi ya soyle 40-50-100 kisi bi mangal partisinde bulusmali eglence yapilmali valla bu ne is is is nereye kadar.

ayın 10 unda ödeme yöntemini wm yaptım ocak ödemeleri wm yemi gelecek bilgisi olan var mı ?

ödeme yöntemini kaydederken gelen metinde şubat yazıyordu bişi anlamadım pek

Ibo kuzu sozum soz ama sende biliyorsunki o sozumden sonra bi gunesli hava goremedik gorsekde bir arada olamadik.Safranbolu gezisinden sonra zaten soguk eksik olmadi.Onu yapariz sen dana icin simdiden bi kac ciftci ara @FGA ile nisan sonuna dogru. :D

Olsun tabi ya soyle 40-50-100 kisi bi mangal partisinde bulusmali eglence yapilmali valla bu ne is is is nereye kadar.

valla hocam baharda güzel birsey ayarlarsak ınsallah cok güzel seyler yaparız =) yeterki plan yapalım sözde kalmasın =)

quiz mesajıma yanıtı:

Greetings,

You should change your payment method/details and profile data in your personal dashboard for all your channels.

Cevap olarak gelen bilgileri değiştirebilirisiniz. ben ödemeler ne olacak diye soruyorum gerekli bilgileri yolluyorum. zaten değiştirdim bütün herşeyimi + olarak kapanan kanala zaten girilmiyorum idlerini atmışım adam gibi kontrol etseler anlayacaklar ama

Greetings,

You can change your payment method/details and profile data in your personal dashboard.

Best regards,
The QuizGroup Team

---------- Spam Engelliyici 13:27 ---------- Önceki Mesaj 13:18 ----------

ve hemen sonrasında şu mail geldi. anlamadığım arkadaş bu kanallar kapalı zaten neyin peşindesini siz
Dear Partner,

You can change your payment method/details and profile data in your personal dashboard for those channels xxxx ID#xxxx xxxx ID#xxxxx

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri