Serk@nYT
Yasaklanmış
Abi senin yanina Allah izin verirse 7.ayda geliyorum.1 ay ordayim kafani sisirene kadar.Hımm... O zaman sözünde dur gel misafirim ol kardeşim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi senin yanina Allah izin verirse 7.ayda geliyorum.1 ay ordayim kafani sisirene kadar.Hımm... O zaman sözünde dur gel misafirim ol kardeşim...
Abi senin yanina Allah izin verirse 7.ayda geliyorum.1 ay ordayim kafani sisirene kadar.![]()
![]()
Abi senin yanina Allah izin verirse 7.ayda geliyorum.1 ay ordayim kafani sisirene kadar.![]()
![]()
Cevabim bu iste yeni olan yada yeni yeni ogrenmeye baslayan arkadaslari yanlis yonlendirebilir korkusu ile vebal almamak icin cevaplamiyorum.Alternatifli calismak iyidir her zaman ne olursa olsun kim olursa olsun bu onemli gerisi onemsiz.Serkan abi seni bulmuşken sormak istiyorum,
şuanda ağırlıkta adsense mi çalışıyosun partner mi, cevap verirsen sevinirim tşkler
Benim mekanimda memleketimde size is yaptirimiyim ben hic ayip bisey aaaNerde kaldi misafirperverlik o zaman
Amaaa [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] benim jeton gec dustu ilk kez kel mi dedin bana sen
![]()
Simdi bisey kestigimiz yokda Nisan ayina hazir olun Ankara'da bi dana kesip mangal yapalim.Ytpara Ailesi olarak buyuk bi etkinlik yapalim vallahi. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] dananin 2 budunu sen odersin 2 budunu [MENTION=17974]FGA[/MENTION],kafasinida [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] oder.ben pisiririm.![]()
![]()
![]()
Amma bi elime gecersiniz kafaniza tuy dokucu dokmessem gorursunuz siz.Birlikde oturur guleriz artik forumda birbirimize.
Simdi bisey kestigimiz yokda Nisan ayina hazir olun Ankara'da bi dana kesip mangal yapalim.Ytpara Ailesi olarak buyuk bi etkinlik yapalim vallahi. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] dananin 2 budunu sen odersin 2 budunu [MENTION=17974]FGA[/MENTION],kafasinida [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] oder.ben pisiririm.![]()
![]()
![]()
BenAsla
Tövbe
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hacklemiştir beni. Ben masumum
![]()
Ibo kuzu sozum soz ama sende biliyorsunki o sozumden sonra bi gunesli hava goremedik gorsekde bir arada olamadik.Safranbolu gezisinden sonra zaten soguk eksik olmadi.Onu yapariz sen dana icin simdiden bi kac ciftci ara @FGA ile nisan sonuna dogru.Dana demişken bize söylenen bir kuzu sözü vardı onu tükettikten sonra bizimkisini düşünürüz
Olsun tabi ya soyle 40-50-100 kisi bi mangal partisinde bulusmali eglence yapilmali valla bu ne is is is nereye kadar.I. Ytpara şenliği cıkacak gibi bu konusmaların sonunda =)
Ibo kuzu sozum soz ama sende biliyorsunki o sozumden sonra bi gunesli hava goremedik gorsekde bir arada olamadik.Safranbolu gezisinden sonra zaten soguk eksik olmadi.Onu yapariz sen dana icin simdiden bi kac ciftci ara @FGA ile nisan sonuna dogru.
Olsun tabi ya soyle 40-50-100 kisi bi mangal partisinde bulusmali eglence yapilmali valla bu ne is is is nereye kadar.
ayın 10 u da dahil diye biliyorum WM ye gelmeli
[MENTION=8469]Yumi[/MENTION]
Bana 4 gibi enparaya yatırdılar mail geldiyse yarın sabah hesabında olur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.