Paypal Türkiye Bilgilendirmesi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Benim genel anlamda ne demek istediğimi siz gayet iyi anladınız, neyse uzatmayalım, ben ne söylersem söyliyeyim siz görüşlerinizden vazgeçmeyeceksiniz, nede siz ne söylerseniz söyleyin beni görüşlerimden vazgeçiremezsiniz
Bu durumda bişeyler yazıp banlanmanın anlamı yok,

iyi forumlar

Son düzenleme:
hocam OECD diyor gidin OECD istatisklerini araştırın aynı rakam çıkcaktır

(Cağdaş türk dünya tarihinden hatırlıyorum sanırım bunlar BM lere bağlı filan bi kuruluş uluslar arası yani )

anlamadıgınız bir nokta var bence daha demın alıntı yaptım fransa dedim ama bunu dememin sebebi gerçekten komik olması. sıralamaya aldanmamak lazım fazla vergi alan ülkelerin verdiği yardım paralarından filan haberiniz var mı peki ?

ya ben yine yazicam , yine banlanicam ..... neyse yazik bu ulkeye , yazik bu vatana , insallah yakin zamanda dogru kisileri secicek bu ulke...

anlamadıgınız bir nokta var bence daha demın alıntı yaptım fransa dedim ama bunu dememin sebebi gerçekten komik olması. sıralamaya aldanmamak lazım fazla vergi alan ülkelerin verdiği yardım paralarından filan haberiniz var mı peki ?

hocam fransa da alınıp alınmadı hakkında bilgim yok ama almanya da alındını biliyorum ve adını hatırlayamadım bi forum da adam 1 kaç iskandilav ülkesidindede tv den vergi alındı söylemişti

anlaşılan bir yerlere güzel paralar ulaştırılmış :) bu kadar çabuk olması imkansızdı.

Faaliyetlerini durduracaklarını açıklayan firma; Türkiye’de ödeme faaliyetlerinde bulunmak için yaptıkları lisans başvurusunun Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu yani BDDK tarafından reddi nedeniyle faaliyetlerini durdurma kararı aldıklarını açıkladı.

Alternatifleri konuşalım arkadaşlar ya. Çok üzücü bir durum özellikle dailmonta paypal hesapları girmişken..
Paypaldan başka neleri kullanabiliriz rahatlıkla Türkiye'de

Forumdaki net %85'lik kesim mağdur.
Diğer % 10'luk kesim ekmek bulamazsanız pasta yiyin diyor.
:D
Diğer %5'lik kesimin etliye sütlüye karışma ihtimali yok gibi.

Kim ne yazarsa yazsın şöyle bir gerçek varki; forumdaki tüm herkesi bu iş etkileyecek.
Bir şekilde herkesin paypala işi düşüyordu, paypal kadar BASit bir ödeme yöntemi yok.

Daha 3-4 gün önce Abd adsense açanların paralarına payoner çöktü, paypal alternatifi diye lanse edilmeye çalışılıyor forumda.
En ufak pürüzde yine payoner en büyük darbeyi vurur.
Webmoney, paypal kadar hızlı ve basit değil.

Yani kısaca alternatiflerden de adam akıllı alternatif çıkmıyor.
Ya kırk katır ya kırk satır lafı aklıma geldi.

hocam fransa da alınıp alınmadı hakkında bilgim yok ama almanya da alındını biliyorum ve adını hatırlayamadım bi forum da adam 1 kaç iskandilav ülkesidindede tv den vergi alındı söylemişti

şimdi tvden alınan vergiyi sana söyleyen kim Türkler ? orada yaşayan kim ? Türkler. para kaldıran evi alan arabayı alan kim ? ben sana bir şey diyeyim öyle bir millet olduk ki kazandıklarımızı değil kazık yediklerimizi anlatıyoruz yıldı 100 euro televizyon vergisi verebilirsin ama hayatın tıkırın da bundan hiç bahsetmiyorsun çoğu kişi böyle :) danimarka vergide 1. ama aldığı vergiyi zaten kendi vatandaşına yediriyor yaptığı sosyal yardımlarla.
sadece size gösterilene değil dağın arkasına da bir göz atmak lazım

ya hala şu olayı savunanlar var. Bugün bu olayı savunanların hiç biri paypal kullanmıyor. Elbet bir gün sanada lazım olacak. O zaman sende söveceksin. Bir susun Allah aşkına ya.

Alternatifleri konuşalım arkadaşlar ya. Çok üzücü bir durum özellikle dailmonta paypal hesapları girmişken..
Paypaldan başka neleri kullanabiliriz rahatlıkla Türkiye'de

Hocam büyük ihtimal paypal hesabınıza yollanan paralar dailye geri dönecektir onlar da başka bir ödeme yöntemi ekleyin diyecek.

Tepkisizliğimizin sonuçlarından yalnızca 1 i bu.
Tamam tabii ki ölçüyü korumak lazım, tepki dediğimiz şey isyana yada herhangi bir zarar verici unsura dönüşmemeli ama halimiz şu fıkradan farksız;

Vezirler huzura çıkmışlar:
- Padişahım, hazinede para kalmadı. Yeni vergilere ihtiyacımız var, diyerekten.. .
Padişah, kavuğunun altından kafasını kaşımış,
- Eeee! Ne vergisi koyalım?, demiş..
- Köprülere adam koyalım, geçenden bir akçe alsınlar! Padişah, Nasıl olur halk isyan eder falan dese de ikna etmişler;
- Tamam, demiş. Aradan bir süre geçtikten sonra sormuş vezirlerine:
- Tepki var mı?
- Hiç bir tepki yok!
- Allah Allah, İyi o zaman köprünün diğer tarafına adam koyun, çıkandan da bir akçe alsın! Aradan bir süre geçmiş, Padişah:
- Var mı şikayet?
- Yok! Halkının tepkisizliğine kızan Padişah, gürlemiş:
- Köprülerin ortasına da adam koyun, gelip geçeni becersin! Aradan birkaç gün geçmiş, halktan bir tepkinin olmamasına içerleyen Padişah, çağırmış vezirlerini,
-Halkı dinleyelim hele bir demiş, gitmişler köye, Padişah sormuş:
- Var mı şikayet? Ses yok. Padişah tekrar :
-Var mı şikayet ? Şikayeti olan söylesin! diye gürleyince arkalardan cılız bir ses duyulmuş:
-Padişahım, o köprünün ortasındaki adam var ya!..
- Eeee!, demiş Padişah bir umutla...
- Aksamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, eve geç kalıyoruzz, bir adam daha koysanız...

şimdi tvden alınan vergiyi sana söyleyen kim Türkler ? orada yaşayan kim ? Türkler. para kaldıran evi alan arabayı alan kim ? ben sana bir şey diyeyim öyle bir millet olduk ki kazandıklarımızı değil kazık yediklerimizi anlatıyoruz yıldı 100 euro televizyon vergisi verebilirsin ama hayatın tıkırın da bundan hiç bahsetmiyorsun çoğu kişi böyle :) danimarka vergide 1. ama aldığı vergiyi zaten kendi vatandaşına yediriyor yaptığı sosyal yardımlarla.
sadece size gösterilene değil dağın arkasına da bir göz atmak lazım

meselemiz devletin vergi alması hocam saptırmayalım ayrıca almanya aldığı vergi ile tv kanallarını geliştiriyor halka direk bir yardım yok

neyse fazla uzadı hocam belki siz haklsınız belki ben sonuç olarak paypal kapandı :(

içerdeki para çekilecekmi misal 4 hane kaldı 6 sından sonra paypalda ne olacak o :) alabilenecek tarzında bi yazı varda tam net bi cevap gibi gelmedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri