Paypal üzerinden 5500 tl param çekildi.

Adamın kendi paypalına senin banka hesabını ekleyebilmesi için paypal tarafından hesabına gönderilen onaylama miktarını bilmesi gerekiyor çok ufak bir meblağ aynı adsense banka onayı gibi hesabına yatar. Bu kişi büyük ihtimal senin banka bilgilerine ulaştı ama her halikarda banka hesabına giriş yapabilmesi için telefonuna onay mesajı gelmesi gerekiyor. Acaba daha önceden kullandığın bir paypal a banka kartını tanımlamış olabilirmisin? Öyle olunca paypal üzerinden direkt banka kartını kullanarak alış veriş yapabiliyorlar.

Paypal üzerinden 5500 tl param çekilmiş banka hesabımın bilgileri kullanılarak. Sms geldi telefonuma ve ben böyle bir işlem yapmadım. Birisi benim hesap bilgilerimi kullanarak bu miktarı çekmiş onay için sms gelmesine rağmen yine de para gitmiş yardımcı olur musunuz lütfen ne yapmam gerekiyor çıldırıcam...

hocam şöyle bişey var;
ben bir ara paypal üzerinden yabancı bir firmaya ödeme yapacaktım karşı taraf türkiye ye ait bir paypal olmadığı için kredi kartı istedi abimin kartını girdim , sadece kartın üstünde yazan bilgileri girdim şifre falan sormadan direk parayı aldı.
daha sonra da başka bir ödeme yapacaktım birkaç gün sonra baktım direk kredi kartından kesecek kartın sahibinin onayı olmadan , seninki de öyle bişey olmuş olabilir.

Parayı geri alabilme şansım var mı ? Enpara kullanıyordum. Yarın arayacağım hem bankayı hem paypalı.

dostum yanlış biliyor olabilirim yanlız bildigimi yazıyorum
3d secure kullanılmayan işlemlere itiraz edip inceleme isteme hakkın var.
sen bankayı ara ama hemen ara sabahı bekleme parayı senden habersiz cektiklerini durdurulmasını yarında dilekce yazıcagını soyle
zaten onalr seni yonlendirri.

hocam şöyle bişey var;
ben bir ara paypal üzerinden yabancı bir firmaya ödeme yapacaktım karşı taraf türkiye ye ait bir paypal olmadığı için kredi kartı istedi abimin kartını girdim , sadece kartın üstünde yazan bilgileri girdim şifre falan sormadan direk parayı aldı.
daha sonra da başka bir ödeme yapacaktım birkaç gün sonra baktım direk kredi kartından kesecek kartın sahibinin onayı olmadan , seninki de öyle bişey olmuş olabilir.

Aynen böyle bir şey oldu sanırım. Beyler paypal kullanmıyorum ve arkadaşın dediği olay oldu büyük ihtimal. Bu bilgilerim ile birisi paypal üzerinden parayı çekti gelen sms te ise paypala eklenen hesabınızı doğrulamak için "----" kodu girin yazıyordu. Ve smsten sonra hesabıma girince paranın gittiğini gördüm.

O nasıl oluyor anlamadım, mevcut banka hesabımızdan paypal para çekilmiyor biliyorum, kredi kartı olmasın çektikleri para

Benim paypal hesabımda banka kartım tanımlı yurtdışı alışverilerinde malesef paypalın içindeki bakiyeyi kullanamıyoru. Bende zorunlu olarak banka kartı tanımladım yurtdışı alışverişlerinde bu şekilde alışveriş yapabiliyorum.

Aynen böyle bir şey oldu sanırım. Beyler paypal kullanmıyorum ve arkadaşın dediği olay oldu büyük ihtimal. Bu bilgilerim ile birisi paypal üzerinden parayı çekti gelen sms te ise paypala eklenen hesabınızı doğrulamak için "----" kodu girin yazıyordu. Ve smsten sonra hesabıma girince paranın gittiğini gördüm.

hemen bankayla iletişime geçmeye çalış, internet bankacılığından yapacağını yap hesabı buloke falan ettir , yarın mesai saatinde bankanızın müdürünün yanına gidip olayı anlatın gereken yapılır.

Aradım bankayı , kartı kapttırdım. Paypal şuan çalışmıyor yarın arayacağım. İnşallah geri alabilirim paray, okul harç param bitti Allah belanızı versin ya.

Öncelikle geçmiş olsun. "Paypal Kullanmıyorsunuz" Birisi sizin kartınızı paypala eklemek istediği zaman, paypal kartınızdan bir miktar para çeker. Bu miktarı paypala girmeniz gerekir ki, hesap aktif olsun. Bu çekilen miktarı (eğer banka hesap bilgileriniz çalınmadıysa) karşı tarafın bilmesi imkansız. Tam bilgi yazmamışsınız.

Öncelikle geçmiş olsun. "Paypal Kullanmıyorsunuz" Birisi sizin kartınızı paypala eklemek istediği zaman, paypal kartınızdan bir miktar para çeker. Bu miktarı paypala girmeniz gerekir ki, hesap aktif olsun. Bu çekilen miktarı (eğer banka hesap bilgileriniz çalınmadıysa) karşı tarafın bilmesi imkansız. Tam bilgi yazmamışsınız.

Hocam oda gerçeklemiş nasıl olduysa valla yemin ediyorum hiç bişey anlamadım şuan.
Paypal hesabım var ancak blokeli durumda ve hesaptan para alım , satım yapma imkanı yok. Kaldı ki kart bilgilerini girmedim paypala 5 ay önce paypalı kullandım en son. Bu kartı alalı 1 ay olmadı bile. Paypalla ilgili bir bağlantım yok 5 aydır. Multi hesaptan dolayı bloke oldu bu arada.
Hesap özeti bakın
PAYPAL 4029357733 TR, 1.00 USD, işlem kuru 2.1627 TL -2,16 TL
PAYPAL *YTSTOCK 4029357733 TR -5.572,70 TL
PP*2792CODE 4029357733 TR, 1.80 USD, işlem kuru 2.1627 TL -3,89 TL

Son düzenleme:
Hocam oda gerçeklemiş nasıl olduysa valla yemin ediyorum hiç bişey anlamadım şuan.
Paypal hesabım var ancak blokeli durumda ve hesaptan para alım , satım yapma imkanı yok. Kaldı ki kart bilgilerini girmedim paypala 5 ay önce paypalı kullandım en son. Bu kartı alalı 1 ay olmadı bile. Paypalla ilgili bir bağlantım yok 5 aydır. Multi hesaptan dolayı bloke oldu bu arada.
Hesap özeti bakın
PAYPAL *YTSTOCK 4029357733 TR -5.572,70 TL
PP*2792CODE 4029357733 TR, 1.80 USD, işlem kuru 2.1627 TL -3,89 TL
Kardesim 5500 TL ceken adam zaten neler olabilecegini düsünen prof. hackerdır.
24 saat gecmeden paran icin islem yaparsan eger kurtarırsın inşAllah.

paypalla görüşün kimin çektiğini size bildirmeleri gerek.Geçmiş olsun.

geçmiş olsun hocam.gelişmelerden haberdar edersin bizi.

Şuan paypal hesabınıza erişiminiz varsa çekim işlemi için yetkisiz işlem başlatın.

Paypal inceleme yapacaktır fakat onu beklemeden mail ile iletişime geçin.

Bununla da kalmayın bankayı arayarak bu işlemin tarafınızdan yapılmadığını, işlemi iptal etmenin mümkün olup-olmadığını sorun.

Son olarak paypal müşteri hizmetlerini mesai saatleri içinde arayın : 444 77 01

Paypaldan gözüken işlemden "Ayrıntılar" a tıklayın.
Sayfanın en altında "Sorunu Çözüm Merkezi'ne gün içinde 45 bildirebilirsiniz." deki "Çözüm Merkezi"ne tıklayın.
"Yetkisiz İşlem" seçeneğine tıklayın.
İnşallah faydası olur.

Son düzenleme:
Sayfanın en altında "Sorunu Çözüm Merkezi'ne gün içinde 45 bildirebilirsiniz." deki "Çözüm Merkezi"ne tıklayın.
İnşallah faydası olur.

paşam sanırım konuyu anlamadınız siz.
arkadaş anlatamıyor heyecandan
bu arkadaşın bi paypal hesabı yok banka hesabından para cekiliyor
arkadaş banka hesabına baktıgında parayı paypal cekmiş.
yani birisi arkadasın kartını kendi paypalına tanımlayıp o paypalla alışveriş yapmıştır büyük ihtimal.
yarın sabah erkenden paypalı arayıp durumu izah edersen sorunun cozulecektir.

İnşallah faydası olur.

Hocam paypalımda böyle bir işlem yok , paypalım zaten blocklu para alım ya da gönderim yapılamıyor. Başka bir hesaptan yapılmış.

paşam sanırım konuyu anlamadınız siz.
arkadaş anlatamıyor heyecandan
bu arkadaşın bi paypal hesabı yok banka hesabından para cekiliyor
arkadaş banka hesabına baktıgında parayı paypal cekmiş.
yani birisi arkadasın kartını kendi paypalına tanımlayıp o paypalla alışveriş yapmıştır büyük ihtimal.
yarın sabah erkenden paypalı arayıp durumu izah edersen sorunun cozulecektir.

Aynen hocam valla anlatamadım heyecandan. Aynı böyle oldu durum budur. İnşallah düzelir sabah direk arıcam paypalı. Saolun cevap veren arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri