PING NETWORK ÖNEMLİ - Dashboard Ön Hazırlık ve Temmuz Ödeme Formu!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
Arkadaşlar merhaba,

Bu formu olabildiğince eksiksiz doldurmanız çok önemli hem dashboard hazırlanırken minimum sıkıntı ile hazırlanması için hem de eksik kanalların vs lerin hızlıca partnere iletilebilmesi adına. Skype dan tek tek sormak çok zor olduğundan form ile hallediyoruz.

Dashboard Formu:
https://goo.gl/forms/Osrylyo4cl005E9w1

Temmuz Eksik kanal Formu:
https://docs.google.com/forms/d/1h1wvPxx9JQDAWlEX2OEwNsvPECB6EtfJdIFCfVLPb5U

İkisini de doldurmanız Gerekmektedir. Teşekkürler,
Hüseyin.

---------- Spam Engelliyici 12:08 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

arkadaşlar kanal kanal doldurmayın. Toplu girin. Ad soyad yerine kendi adınızı girin kanalların ad soyadlarını değil.

Son düzenleme:
banka hesabi dolar iban mi inceki gibi tl mi yazalim

eklendi kardesim tesekkur duzenli hizmet icin

formu doldurdum ama banlı kanalların bazılarını silmiştim. onları gönderemedim ne yazık ki. Bir de ödemeler geldi mi ne zaman başlarlar? Aynı şekilde ödeme miktarının karşısına emailleri gönderdiler mi?

formu doldurdum ama banlı kanalların bazılarını silmiştim. onları gönderemedim ne yazık ki. Bir de ödemeler geldi mi ne zaman başlarlar? Aynı şekilde ödeme miktarının karşısına emailleri gönderdiler mi?

Abi bu bilgiler bir nevi sağlama amaçlı toplanıyor. Hataları azaltabilmek adına. Emailleri göndermediler malesef, bunları toplamamın bir diğer nedeni de bu Ali abi. Ödemeler önümüzdeki hafta içi kesin olarak başlayacak inşallah.

Sende 2 kanalım var Hüseyincim 1 kere bu formu doldurmak yeterli değil mi?

EDİT :

Multicolor Dashboard Ön Hazırlık ve Temmuz Ödeme Formu Yanıtınız kaydedildi.

Son düzenleme:
Sende 2 kanalım var Hüseyincim 1 kere bu formu doldurmak yeterli değil mi?

EDİT :

unuttuğum kanal linkleri olacak illaki.Yine de incelersiniz dimi onları da :)

Bu bir nevi temmuz ödemelerinde eksikleri kontrol etme amacı ve temmuzdan sonra dashboard oluşturma işlemi başlarsa kanallarınızı sizin adınıza açılacak hesaplara güzel bir şekilde ekletme amacı taşıyor.

Kolay Gelsin Hasan Hüseyin abiler :) Ödeme takvimi öne çekilse çok güzel olur diyip hayal kuruyorduk şimdi resmen sistem oturdu güzel günler bizi bekliyor inşallah :)

Kolay Gelsin Hasan Hüseyin abiler :) Ödeme takvimi öne çekilse çok güzel olur diyip hayal kuruyorduk şimdi resmen sistem oturdu güzel günler bizi bekliyor inşallah :)

henüz oturmadı abi, gerekli ayarlamaları yapmaya çabalıyoruz önceden bizde :)

Benim Temmuz ödemesini beklediğim partnerden atılmış 1 kanalım var sizde, başka şuan aktif kanalım yok sizde. Temmuz ödemesi lafı geçtiği için soruyorum, doldurayım mı formu?

Benim Temmuz ödemesini beklediğim partnerden atılmış 1 kanalım var sizde, başka şuan aktif kanalım yok sizde. Temmuz ödemesi lafı geçtiği için soruyorum, doldurayım mı formu?
doldurursan iyi olur abi, herhangi bir sorun olursa filan link biz de bulunsun yine de :)

Yanıtınız kaydedildi. Hüseyin işçi bulma kurumu gibi her ay bunları doldurmayalım artık.:)

Valla ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Temmuz'da çalışmaya başladım sizinle yaklaşık 15 kanalım var daha hiç ödeme alamadım. 1 ay önce Temmuz kazançlarının ne zaman ödeneceğini sordum 10 Eylül dediniz, 10 Ekim'e gireceğiz daha para alamadık. Bu kanalların arasında kapanan var, şimdi baktım atılan kanallar var, para kazanması kapanmış hala partnerde olan kanallar var. Bu kanallar ne zaman partnere bağlandı ne zaman kapandı, ne zaman atıldı hiç birini bilmiyorum??

Yanıtınız kaydedildi. Hüseyin işçi bulma kurumu gibi her ay bunları doldurmayalım artık.:)
abi gerekli oldukça istiyorum sadece :)
Valla ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Temmuz'da çalışmaya başladım sizinle yaklaşık 15 kanalım var daha hiç ödeme alamadım. 1 ay önce Temmuz kazançlarının ne zaman ödeneceğini sordum 10 Eylül dediniz, 10 Ekim'e gireceğiz daha para alamadık. Bu kanalların arasında kapanan var, şimdi baktım atılan kanallar var, para kazanması kapanmış hala partnerde olan kanallar var. Bu kanallar ne zaman partnere bağlandı ne zaman kapandı, ne zaman atıldı hiç birini bilmiyorum??

evet hocam dediklerinizde kesinlikle haklısınız, sizin şahsınızda diğer arkadaşların da sorularını tek tek cevaplayayım.

1- ödemelerde gecikme var son birkaç aydır. Ama bu ay baya bi gecikti araya giren tatiller vs ler yüzünden sanırım orda dini bir bayram filan oldu. Yine de size 10 eylül dediysek(normalde kesin konuşmamaya gayret ediyoruz aslında); 10 eylülde paranızı kendimiz cepten de olsa yatırırdık gerekirse, maddi imkanlarımız el verdiği ölçüde kimseyi mağdur etmemeye gayret gösteriyoruz.

2- Kanal linkleriniz sizde varsa formu doldurun böylelikle bizde partnere gönderelim. Her zaman belirttiğim gibi, loglarınızı kenarda tutmaya özen gösterin ki bir sıkıntı olduğunda partnere karşı elimiz kuvvetli olsun.

3- Atılma ya az kazandırırsa, ya da telif topluluk yani bizim health check(sağlık kontrolü) dediğimiz olaydan geçemezse olan bir olay bizim partnerde.

4- Malesef kanalların ne zaman atıldığı hangi gün kapandığı gibi bilgiler bana da gelmiyor. Partner listeleri hazırladığı gün kanallara bakıyor, açıksa 70% kapalıysa 35% üzerinden hesaplıyor ve öyle gönderiyor.

Başka bir sorunuz olursa ister buradan, ister pm ile ister de "multicolornetwork" skype adresinden ulaşabilirsiniz hocam.

Çok teşekkür ederim,
Saygılarımla,

Hüseyin.

Son düzenleme:
işlem tamam inşallah ödemeler geriye çekilir çok geç ödeme zamanları 2 ay sonra alıyoz neredeyse hocam .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri