Polisi ararken 2 kere düşünün

memurvadisi1

Kayıtlı Üye
Bir süredir başıma bela olan olaydan bahsedeyim dedim :rolleyes: Yaklaşık 3 yıl önce sokaktaki Telekom kablolarını çalanları görüp polisi aramıştım bu olay neticesinde 3 yıl sonra hakim karşısına çıktım :D Kötü birşeymi hayır ama boşu boşuna 3 kere adliyeye gittim. 3.de hakim karşısına çıktım saçma bir şekilde 3 yıl önceki olayı anlatmamı istedi :D Polis zaten kendini övmek için yok şöyle kabloları yakaladık yok adamları böyle yakaladık diye kolpalamışlar :D Bende hakime hırsızlar polis gittikten 2 saat sonra tekrar gelip yarım bıraktıkları işi bitirdi diyince hakim mal mal bana baktı :D Telekomdan bu zamana kadar ne gördükte bugün görecektim derken 30 dk anlattım olayı Telekom avukatı söylenenleri kabul etmiyoz dedi beni iplemedi :D Karıda işi biliyor dandik bir dava uzasın parasına baksın :D

İşin özü şudur polisi arayıp birşeyi şikayet ederken iyi düşünün gün gelir uğraşırsınız :D

3 yıl önce dükkanımın önünde otururken sokağa telefon ve internet dağıtımının yapıldığı Türk Telekom kutusuna bir kamyonet geri manevra yaparken çarptı, bende hemen dükkana girip telefon ve interneti kontrol ettim kesilmişti, çarpan adama beklemesini telekomu arayacağımı gelen ekiple görüşmesini istedim, adam beni umursamadan arabasına binip gitti, bende 155 i arayıp durumu anlattım ve plakasını verdim, adamı yolda yakalamışlar, telekom müdürü zararı o zamanın parası 1.500 TL olarak belirlemiş adamda ödememiş, 3 yıldır karakola çağırıyorlar aynı ifadeyi defalarca verdim, yani kısaca bazen duyarlı vatandaş olmak bile sizi zor durumda bırakabiliyor.

Seni karakola çağırıyorlar beni hakim karşısına :D birde utanmadan mesaj atmışlar ... sayılı duruşmanız bulunmaktadır şu tarihte gelmezseniz zorla götürüleceksiniz felan :D
Bu sebepten başlıkta dediğim gibi polisi ararken iki defa düşünün gün geliyor karşınıza çıkıyor boş birşey için uğraşıyorsunuz :) Ama pişman değilim 3 yıldır kablolara kimse dokunmuyor korktu heralde şarapszlar :D

olaylara yaklaşmayın şahit yazarlar derler eskiler hep :D

şikayet emesek duyarsız vatandaş oluyosun, şikayet etsen başına bela alıyorsun. iki ucu b.klu değnek.

Yada telekomun telefonuyla arıyacaksın sonra tuyuceksın oradan.Hem söylemiş olursunuz hem başınız ağrımaz

Evin yan tarafında tinerciler vardı, bizimkiler polisi aramış.Polis tinercilere su verip gitti, şaştım kaldım lan :D

Bir dava ortalama 3-5 sene sürüyor.
Ne şahit olunur, nede dava açılır bu ülkede.
O yüzden herkes Hakim-Savcı-Avukat herkes artık kendi cezasını kendi veriyor bu ülkede.

Benimde telefonum çalınmıştı 2012 yılında , telefonu gidip çalan kişinin sattığı yerde buldum sadece içinden hafıza kartımı alabildim ve özel mesajlarım vardı şifre koymuştum fomat atmamıştı telci mesajlarımı sildim telefonu kendi ellerimle tekrar bıraktım . mecburen polise gittim olayı anlattım ettim şikayeti baslattım çalan kişiye , telefonun faturası olmadıgı için alamadım telefonu olay mahkemeye gitti en son 2013 yılında umudu kesmişken eve posta geldi emanet amirliğimi ne öyle bi bölümden :D telefonunuzu şu birimden alabilirsiniz diye gidip almıştım telefonu adalet binasından

yani çalan belli satan belli alan belli sahibi belli mal ortada ama görüldüğü gibi 1 sene sonra sahibine ulaştı :D

Benim arkadaşımı biri metrobüste darp etmişti bir kere. Çocuk karakola gitti şikayet etti. Kendi suçlu çıkıyordu :D Birde şikayet etmeye gittiği sıra polis bilgisayarda metin 2 oynuyormuş :D :D

İyileride var böyle kötüleride var. Çocuk yediği dayak yerine bunlara laf anlatmaktan yorulmuştu.

220px-Davac%C4%B1film.jpg

:D

Seni karakola çağırıyorlar beni hakim karşısına :D birde utanmadan mesaj atmışlar ... sayılı duruşmanız bulunmaktadır şu tarihte gelmezseniz zorla götürüleceksiniz felan :D
Bu sebepten başlıkta dediğim gibi polisi ararken iki defa düşünün gün geliyor karşınıza çıkıyor boş birşey için uğraşıyorsunuz :) Ama pişman değilim 3 yıldır kablolara kimse dokunmuyor korktu heralde şarapszlar :D

yerinde olsam karakola hakim karşısına falan gitmem onlar gelsin arabalarıyla zorla götürsün bide masrafamı gircen :D

Benimde telefonum çalınmıştı 2012 yılında , telefonu gidip çalan kişinin sattığı yerde buldum sadece içinden hafıza kartımı alabildim ve özel mesajlarım vardı şifre koymuştum fomat atmamıştı telci mesajlarımı sildim telefonu kendi ellerimle tekrar bıraktım . mecburen polise gittim olayı anlattım ettim şikayeti baslattım çalan kişiye , telefonun faturası olmadıgı için alamadım telefonu olay mahkemeye gitti en son 2013 yılında umudu kesmişken eve posta geldi emanet amirliğimi ne öyle bi bölümden :D telefonunuzu şu birimden alabilirsiniz diye gidip almıştım telefonu adalet binasından

yani çalan belli satan belli alan belli sahibi belli mal ortada ama görüldüğü gibi 1 sene sonra sahibine ulaştı :D

geçen sene çalınan telefonuma yakın bi zamanda tebligat geldi kovuşturmaya yer yok falan diye 15 günde itiraz süresi vermişler şimdi ne yapayım itiraz edeyimmi yoksa kalsınmı hırsızda çalıştığım büfenin arka sokağında tecavüzden esrardan falan sabıkası var

yerinde olsam karakola hakim karşısına falan gitmem onlar gelsin arabalarıyla zorla götürsün bide masrafamı gircen :D

bunu düşündüm saat erken diye gelsin götürsünler veririz ifadeyide olayın içinde abim var telefon onun üzerindeydi gider onu alırlar diye ben gittim yoksa gitmicektim :D Bu arada senin işi unuttuk skype girince yazda halledek yoksa akar gider o :D

bunu düşündüm saat erken diye gelsin götürsünler veririz ifadeyide olayın içinde abim var telefon onun üzerindeydi gider onu alırlar diye ben gittim yoksa gitmicektim :D Bu arada senin işi unuttuk skype girince yazda halledek yoksa akar gider o :D

tamam yazıyorum şimdi gelince atarsın :D

Bir süredir başıma bela olan olaydan bahsedeyim dedim :rolleyes: Yaklaşık 3 yıl önce sokaktaki Telekom kablolarını çalanları görüp polisi aramıştım bu olay neticesinde 3 yıl sonra hakim karşısına çıktım :D Kötü birşeymi hayır ama boşu boşuna 3 kere adliyeye gittim. 3.de hakim karşısına çıktım saçma bir şekilde 3 yıl önceki olayı anlatmamı istedi :D Polis zaten kendini övmek için yok şöyle kabloları yakaladık yok adamları böyle yakaladık diye kolpalamışlar :D Bende hakime hırsızlar polis gittikten 2 saat sonra tekrar gelip yarım bıraktıkları işi bitirdi diyince hakim mal mal bana baktı :D Telekomdan bu zamana kadar ne gördükte bugün görecektim derken 30 dk anlattım olayı Telekom avukatı söylenenleri kabul etmiyoz dedi beni iplemedi :D Karıda işi biliyor dandik bir dava uzasın parasına baksın :D

İşin özü şudur polisi arayıp birşeyi şikayet ederken iyi düşünün gün gelir uğraşırsınız :D
Birgün senin evi soyarsa o hırsızlar o zaman da iki kez düşünün diyecekmisin vatandaşlık görevini yapmışsın eğer nikin gibi memursan vay haline bu ülkenin bu milletin salıcakla kalın herkese iyi akşamlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri