Premium Üyelikler Yenilenmiştir

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Platin üyelik alındı. Benzersiz İşlem No 1FM60063XX6710228

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] gold üyelik için paypal ödemesi yaptım üyeliğim ne zaman aktifleşir?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]
3 aylık üyelik aldım onaylarsanız sevinirim paypal işlem no :
32G115650H1325115.

edit otomotik oldu galiba :)

hocam paypalldan ödeme geçtim mustafa berk adına [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Merhaba değerli adminler
OXENON üyelik durumum pasif onu aktif ederseniz. Özel olarak Web Hosting logosunu kullanabilirsek sevinirim. Kurumsal şirketiz.

e platin aldık diyelim platindeki konuları kim paylaşacak adminlermi acaba?

Adsense'den kazandığınız paranızın bir kısmıyla, çok cüzzi bir ücret karşılığında Premium üyelik alıp foruma katkı sağlayabilirsiniz. Hatırlatmak istedim, herkese bol kazançlar, iyi forumlar..

Mail crator idim imzama resim ekleyebiliyordum. mail işini bıraktım bu yüzden gold üyelik istedim tekrardan. bu seferde imzaya resim ekleyemiyorum halbuki silver dahi imzasına resim ekleyebiliyor. dün mesaj attım fakat dönüş olmadığı için burayada yazıyorum düzeltirmisiniz lütfen

Gold üyeliğim yarın bitecek yenileyecektim fakat mağduriyetimden dolayı yenilemeyceğim. Mail işini bıraktğım için. 2 gün önce [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ye ibrahim abiye mesaj attım dedim abi ben bıraktım mail işini bana gold üye verebilirmisin sağolsun. hemen verdi. sonra baktım imzama resim ekleyemiyorum. silver üye ekleyebiliyorken diğer gold üyeler ekleyebiliyorken ben ekleyemiyorum. Dedim herhalde sorun vardır.Yine mesaj attım İbrahim abiye. ama 2 gün oldu cevap yok. sonra dedim görmemiştir konuya yazayım. konuya yazdım yine düzeltilmedi. üstüne üstelik ıncubus postumu beğendi dedim herhalde düzelttiler ama yine düzeltilmemiş ve açıklama dahi yapılmamıştı :rolleyes: Sonra [MENTION=11620]era[/MENTION] hocama skypeden yazdım. kendisi o işlere mnote nin baktığını söyledi. onada mesaj attığımı fakat dönüş yapmadığını konuyada yazdığımı belirttim. cevaplar biraz komikti hiç yazmıyayım sadece şunu yazayım. belki gold üyelerin resim ekleme özelliği alınmıştır dedi. bende silver üye eklebiliyorken gold neden ekleyemiyor artı bu sorunun sadece bende olduğunu belirttim. sonra cevap kesildi :cool:
Şimdi diceksinizki 2 gün kalmış bitecek nedensiz yazıyorsun. Ben buna para vermişim desteğini isteyeceğim. bir sorun olduğunda cevap isteyeceğim. destek verilecekki ben her ay yenileyeceğim. Sorunum çözülür veya çözülmez ama bundan sonra gold vs üyelik uzun bir süre almayacağım :cool:

Son düzenleme:
Foruma üye olmak isteyen kişilerden neden 20 TL alıyorsunuz diye duydum ona bi açıklık getirirmisiniz acaba ?
Premium üyeliği anlarım.Adamın üye olması için 20 TL ödemesi garip.

Foruma üye olmak isteyen kişilerden neden 20 TL alıyorsunuz diye duydum ona bi açıklık getirirmisiniz acaba ?
Premium üyeliği anlarım.Adamın üye olması için 20 TL ödemesi garip.

Yanlış duymuşsunuz.

Bi arkadaşımın üye olmasını istemiştim.20 TL ücret istediklerini söyledi.

Multi üyelikleri engellemek için. İçeride daha önceden 4 5 multisi olan dolandırıcıları temizleyip yeni hesap almalarına engellemek için. Sizler dolandırılmayın diye. Saçma konular ve mesajlar görmeyin diye.

Hesabını doğrulamayan üyelere forum açık her türlü konuyu ve mesajı görebilirler forumdan yararlanabilirler. Belli bir bilgiye ulaştıklarında dileyenler 20 TL karşılığında hesabını doğrular. Foruma katılır.

Şuan mesaj kutumda 711 tane multi üyelik bildirimi var. Ödeme yapmak zorunda olmasalardı mesaj kutumda değil forumda aramızda olurlardı.

Multi üyelikleri engellemek için. İçeride daha önceden 4 5 multisi olan dolandırıcıları temizleyip yeni hesap almalarına engellemek için. Sizler dolandırılmayın diye. Saçma konular ve mesajlar görmeyin diye.

Hesabını doğrulamayan üyelere forum açık her türlü konuyu ve mesajı görebilirler forumdan yararlanabilirler. Belli bir bilgiye ulaştıklarında dileyenler 20 TL karşılığında hesabını doğrular. Foruma katılır.

Şuan mesaj kutumda 711 tane multi üyelik bildirimi var. Ödeme yapmak zorunda olmasalardı mesaj kutumda değil forumda aramızda olurlardı.

Hocam iyi güzel düşünmüşsünüzde bazı uyanıklar burdaki kendi hesaplarını başka yerlerde satan insanlar olacak o zaman daha kötü olmaz mı ?

Hocam iyi güzel düşünmüşsünüzde bazı uyanıklar burdaki kendi hesaplarını başka yerlerde satan insanlar olacak o zaman daha kötü olmaz mı ?

Üyelik için 100 150 TL istemiyoruz hocam. 20 TL zaten kaç dan satacaklar 10 TL den mi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri