Quiz Blokelerini Boykot Edelim !

300-500 kanal bağlayanlardan biri de benim ve halimden memnunum. 500 kanalımın 100 tanesini bile ödese benim için kafidir. bu zamana kadar bloke yüzü görmedim şükür. kapanan kanalı bile ödediler. haaaa bundan sonra kapanan kanalın parasını ödemezlersede problem değil. kapanan kanal kapandığı gün benim için bitmiştir. musicnation hesabı bişey olacak. pekte mühim değil. bu arada benim üzerime gelmeyeceğinizi tahmin ediyorum bu konuda. çünkü ben 500 kanal bağlamışsam benden daha fazlasını yapanlar var. o yüzden bunun böyle olacağı belliydi. bence herkes kendisine özgü çok sağlam partnerler bulsunlar. yok değil yani. bulunabilir. birazcık rusça ve fransızca işi halleder benden bu kadar tüyo yeterli...

Ben forumda pek tartışan biri değilim karakterimde de yok keza senden yaşça da büyüğüm lakin marifetmiş gibi gelip burda gerile gerile yaptıgınızı savunmanız yok mu, heh işte damarıma basan nokta da bu. Bağla güzel kardeşim çok daha fazla bağla 5 bin bağla 50 bin bağla harikasın böyle devam et. Sonra gelip şu baltaladığınız konunun altına da yorum yapma ama.

Beyler mailleri yollamaya devam edelim

Kesin soran olmuştur da bulamadım ben. 4 haneli olup da kapanmayan kanalların ödemesini aldınız değil mi? Ona göre 999 dolarda durduracağım kanalları :D

Kesin olsun dedim ya :D o zaman problem yok, mail atmaya devam :D

Arkadaşlar life veya quiz videoları belirli bir süre gizliye alınca partnerden çıkarıyormu? Eğer çıkarmıyorsa bir yerde dur demek lazım..

Hım o zaman @Incubus aklıma çok güzel fikirler getirdi şimdi. :) Daha az kazanıp riski aza indirmek gibi..

benim o şekilde 4-5 aydır bekleyen kanallar var 2 topluluk yediği için videoları sakladığım,6 ay sonunda topluluklar kalkarsa yeni kanal gibi devam ediyorum yine,tabi abonesi yüksek kanallar için uğraşılır

Life çıkarırsa işimiz sakat o zaman.. :D yada hiç ellememek lazım giden gider kalan sağlar bizim hesabı.

Benim iki kanal vardı 2 telifli içinde de 2 video vardı. Görece az para kazandıranı atmıştı, çok kazandıranı genele almıştı. Ama ben ilk hafta içinde yemiştim telifi. Belki onla alakalıdır. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri