Teşekkür ederim ilginiz için
Hocam not düşeyim yanlış anlaşılma olmasın.
Analystic kısmına yansıdıktan sonra silerseniz kazancınıza birşey olmaz. 2 gün geç yansıyor bildiğiniz gibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim ilginiz için
300-500 kanal bağlayanlardan biri de benim ve halimden memnunum. 500 kanalımın 100 tanesini bile ödese benim için kafidir. bu zamana kadar bloke yüzü görmedim şükür. kapanan kanalı bile ödediler. haaaa bundan sonra kapanan kanalın parasını ödemezlersede problem değil. kapanan kanal kapandığı gün benim için bitmiştir. musicnation hesabı bişey olacak. pekte mühim değil. bu arada benim üzerime gelmeyeceğinizi tahmin ediyorum bu konuda. çünkü ben 500 kanal bağlamışsam benden daha fazlasını yapanlar var. o yüzden bunun böyle olacağı belliydi. bence herkes kendisine özgü çok sağlam partnerler bulsunlar. yok değil yani. bulunabilir. birazcık rusça ve fransızca işi halleder benden bu kadar tüyo yeterli...
analiticse yansımadan silinen izlenme ödemeye yansıyor.Hocam not düşeyim yanlış anlaşılma olmasın.
Analystic kısmına yansıdıktan sonra silerseniz kazancınıza birşey olmaz. 2 gün geç yansıyor bildiğiniz gibi![]()
Beyler mailleri yollamaya devam edelim
Kesin soran olmuştur da bulamadım ben. 4 haneli olup da kapanmayan kanalların ödemesini aldınız değil mi? Ona göre 999 dolarda durduracağım kanalları![]()
Kesin soran olmuştur da bulamadım ben. 4 haneli olup da kapanmayan kanalların ödemesini aldınız değil mi? Ona göre 999 dolarda durduracağım kanalları![]()
Kesin olsun dedim yao zaman problem yok, mail atmaya devam
![]()
1000 dolar aldığını söyleyen biri vardı, ama bir başkası da bunu 4 hane olarak kabul etmiyordu![]()
Yok ya benim kanallar kapanmaz, mühim olan telifte falan bloke gelmesin![]()
Arkadaşlar life veya quiz videoları belirli bir süre gizliye alınca partnerden çıkarıyormu? Eğer çıkarmıyorsa bir yerde dur demek lazım..
çıkarmıyor
Hım o zaman [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] aklıma çok güzel fikirler getirdi şimdi.Daha az kazanıp riski aza indirmek gibi..
Hım o zaman @Incubus aklıma çok güzel fikirler getirdi şimdi.Daha az kazanıp riski aza indirmek gibi..
Life ya çıkarıyor ya da genele alıyor. Ona göreQuiz oynamıyor pek.
Life çıkarırsa işimiz sakat o zaman..yada hiç ellememek lazım giden gider kalan sağlar bizim hesabı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.