Quiz den sabah darbesi

ytcuma

Kayıtlı Üye
Gece 4 te acik olan 1 senedir duzenli odeme aldigim gunlik 20,25 § iki kanal sabah mefta yarin kesinlesir artik adi herifler
bugune dikkat

Herhangibir uyarı, eşleşen vs var mıydı hocam? geçmiş olsun.

Bunu sadece Quiz yapmıyor,günlük 150-200 lira bırakan adsense bağlı 2 kanal bugün uçmuş, bunlara alışmak lazım bu işi yapıcam diyorsanız,yok kaldıramazsanız özgüne başlayın tavsiye ederim.

herşeyi quiz den biliyorsunuz quizin kapatma gibi bir yetkisi yok bütün herşey yotube'nin elinde... tek partner kanallar yaşamıyor kapanmayı adsenselerde aynı durumda

herşeyi quiz den biliyorsunuz quizin kapatma gibi bir yetkisi yok bütün herşey yotube'nin elinde... tek partner kanallar yaşamıyor kapanmayı adsenselerde aynı durumda

Ben de dahil birçok kişi Quiz'in belli kanallara flag atıp kapattırdığını düşünüyoruz ki bu konuda anlatılan büyük ihtimalle bu. Yetki tartışmasından bahsetmiyoruz dostum.

Ben de dahil birçok kişi Quiz'in belli kanallara flag atıp kapattırdığını düşünüyoruz ki bu konuda anlatılan büyük ihtimalle bu. Yetki tartışmasından bahsetmiyoruz dostum.

quiz neden sizi fla***lasın atar partnerden olur biter sizinlemi ugraşacak gerçekden saçmalıyorsunuz. Tek quizdemi sanıyorsunuz kapanmalar Adsense büyük aboneli kanallarda kapanıyor aynı şekilde yotubemi fla*** atıyor bunada?? biraz mantıklı düşünün

quize baglı diye herşeyini quiz yönetiyor sanmayın herşey gene yt nin elinde

quiz neden sizi fla***lasın atar partnerden olur biter sizinlemi ugraşacak gerçekden saçmalıyorsunuz. Tek quizdemi sanıyorsunuz kapanmalar Adsense büyük aboneli kanallarda kapanıyor aynı şekilde yotubemi fla*** atıyor bunada?? biraz mantıklı düşünün

Forumda bir sürü örneği var. Yani üst üste yaşanan olayların tesadüf olamayacağından bahsediyorum. Neyse doğru ya da yanlış inanmak zorunda değilsin. Bu benim ve bazı diğer arkadaşların düşüncesi. Sonuç olarak elden bir şey gelmiyor orası ayrı.

Abi anlamadigim tek sey var.4 haneyi niye bekletiyorsunuz ki.Hemen çekmeye çalışın diğer aya bırakmayın

Abi anlamadigim tek sey var.4 haneyi niye bekletiyorsunuz ki.Hemen çekmeye çalışın diğer aya bırakmayın

Arkadaş beklettiğini falan söylememiş ki. Ödeme yöntemi girmişsen istemesen de ödeme günü banka hesabına yatar bir aksilik olmazsa. Konuyu açan arkadaşın yakındığı nokta kesinleşmeye az bir zaman kala kanalının kapanması. Dolayısıyla parayı alamayacak olması. Yoksa kimsenin parayı beklettiği falan yok.

kaç gündür aksam adsenseye bağladığım kanal sabaha sağlam kalmıyor :D.valla şaştım kaldım.

Arkadaş beklettiğini falan söylememiş ki. Ödeme yöntemi girmişsen istemesen de ödeme günü banka hesabına yatar bir aksilik olmazsa. Konuyu açan arkadaşın yakındığı nokta kesinleşmeye az bir zaman kala kanalının kapanması. Dolayısıyla parayı alamayacak olması. Yoksa kimsenin parayı beklettiği falan yok.
Belli olmaz o parayı alabilir

Geçen ay 10k abone günlük xxx şeklinde kazanan 4 aydan fazladır ayakta olan ve hiçbir engel,telif olmayan quizdeki kanalım kapandı.Quizin yaptığını bende düşünmüyorum.Ayın ortasında gitti kanal.Ben hala flagcıların yaptığını düşünüyorum çünkü kanal kapanır kapanmaz arkasından hemen kanal resmide dahil birebir kopyasını yaptı birileri.Tüm videoları önceden çekmiş benden sonrada flagla kapattırınca hemen aynı kanalı yapmış.Millet forumda işte efendim flagcımı kaldı diyor.Evet hala var hemde birsürü...

Mobil olarak gönderildi.

yüksek izlenim alanı uçuruyorlar artık bu sistem bu şekilde ilerliyor.

Hala quizde binlerce boş kanal var video yüklenmemiş, şimdi senin dediğin gibi 4 hane olunca kanalı partnerden atıp ödemeyi yapmasalar kimse o kanallara video yüklemez.

Bu şekilde olunca quiz ile alakası yokmuş gibi oluyor.Rusların kafası da bizimkiler gibi üçkağıda iyi çalışıyor.

Sen quiz kanallara yüklemeye devam et.

Hala quizde binlerce boş kanal var video yüklenmemiş, şimdi senin dediğin gibi 4 hane olunca kanalı partnerden atıp ödemeyi yapmasalar kimse o kanallara video yüklemez.

Bu şekilde olunca quiz ile alakası yokmuş gibi oluyor.Rusların kafası da bizimkiler gibi üçkağıda iyi çalışıyor.

Sen quiz kanallara yüklemeye devam et.

birde şöyle düşün 4 hane gelir diyoruz quiz her ay %20 alıyor neden kapatsın bunu? 1 kerekte 4 haneyi alıcagına ellemese kat kat fazla alır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri