care olarak quiz kanal satısı yasaklansın denilmis. sorunun cevabı bumu gercekten? konulara bakıyorum ve anladıgım kadarıyla daha sorunun ne oldugu bile belli degil. yada ben cop olan konularda goremedim.
sadece tahmini bir sey soylemek istiyorum. sorun sadece kanal satısı olduguna inanmıyorum. bana kalırsa herseyden biraz vardır diye dusunuyorum. sorunun onune gecmek isteniliyorsa herseyin durdurulması lazım ve buda bir cok kisinin para kazanamaması demek olur. ancak yeni yontemler elle yukleme yani cok is az kazanc belkide
botlar var, sunucular var, izlenim satısları ve abone satısı, 1001 tane program var, sadece kanal satısına yonelmek buyuk yanlıs bence,
kanallar neden kapanıyor sorusuna cevap bulup sorunu kaldırmak sart, ya kullanılan yontemlerin hepsini yada direkt kendini,
cok para kazanmak icin 2 3 gun icinde telif yiyen videoları yuklemek ve bunu surekli yapmak, surekli kanal kapansın acılsın,
bence herkes sapkasını onune alsın diyecem ama kimse bunu yapmaz
insallah kimseyi etkilemiyecek guzel sonuclar ortaya cıkar
(moralim cok ama cok bozuk (youtube ile alakalı degıl) yanlıs bisey yazdıysam herkesten pesinen ozur dilerim)