Quiz Kanal Satışı Yasaklanmalı mı (anket)

Yasaklanmalı mı

• Evet

Oy: 401 85,9%
  • Hayır

Oy: 66 14,1%

• Kullanılan toplam oy
    467
bu kadar satıldıgı halde (cop olacagı bılınıyordu nerde cokluk orda...) kımse karısmadı sımdı quizde sorunlar cıktıgı ıcın mı yasaklanacak sacmalık bence.
(nacizane fıkrımdır polemık yaratmıyalım)
!kendı fıkrımce yasaklanmalı bence!

Arkadaşlar Life az önce mesaj attı 5-6 saate kadar düzelecek. o zaman kanal sokabilirsiniz diye .. şu satış konusu artık yasaklansın ve bu konu bi daha da gündeme gelmesin. Herkese şimdiden hayırlı ve bol kazançlar

ustam senin bütün kanalların kapanırsa özgün değilsin sanırım spamcısın peki boş kanal yani onaylı onaysız yasaklansın die bağırıyorsunuzda peki kapandıktan sonra nasıl açmayı düşünüyorsun kanalları dostum

Arkadaşlar atığınız videolar 1 hafta içinde 1k izlenme 10 aboneyi geçtiği zaman soksanız kanalları ne olur? Bu kadar pahalıya quiz kanal almak nedir yahu? Akıllı olun azcık :D

ustam senin bütün kanalların kapanırsa özgün değilsin sanırım spamcısın peki boş kanal yani onaylı onaysız yasaklansın die bağırıyorsunuzda peki kapandıktan sonra nasıl açmayı düşünüyorsun kanalları dostum

sana söyliyeyim o zaman @onlineonay 'na telefon dogrulamak için telefon başı ödeme yapıyorum kanala video yüklüyorum kanal 1000 izlenime geldiginde ise kanalı quize sokuyorum ve yoluma devam ediyorum . 8-9 aydır bu yöntemi kullanıyorum ve + Quiz hazır kanal satın alıyordum ve böylece devam ediyordum .. Artık satın almayıp tüm kanaları kendim ayarlayacağım ..

Quiz çöp olup biteceğine benim kazancım 1000 tlden 500*600 TL ye düşsün razıyım

Tabiki kesinlikle yasaklanmalı onay sistemleride hepsi yasaklanmalı adamlar 300-500 numara yapıyor sonra satıyor yav kardeşim başkalarınıda düşünün bu kadar şey yapıyorsunuz böyle giderse ilerde bu günleri mum gibi ararız ne partner kalır ne onay sistemleri.

Arkadaşlar atığınız videolar 1 hafta içinde 1k izlenme 10 aboneyi geçtiği zaman soksanız kanalları ne olur? Bu kadar pahalıya quiz kanal almak nedir yahu? Akıllı olun azcık :D

adamların çalışma şekli farklı olduğun için bas geç yapıyorlar. her kanalıda quize atıyorlar. hepsini aynı dashboard altına toplayıp sözde sürümden kazanıyorlar...

Tamam skypeden de almam artık
Kurtlar vadisi misali geceyarısı Ormanlık bir alanda buluşup Quizleri bir flash diskten teslim alırım

care olarak quiz kanal satısı yasaklansın denilmis. sorunun cevabı bumu gercekten? konulara bakıyorum ve anladıgım kadarıyla daha sorunun ne oldugu bile belli degil. yada ben cop olan konularda goremedim.

sadece tahmini bir sey soylemek istiyorum. sorun sadece kanal satısı olduguna inanmıyorum. bana kalırsa herseyden biraz vardır diye dusunuyorum. sorunun onune gecmek isteniliyorsa herseyin durdurulması lazım ve buda bir cok kisinin para kazanamaması demek olur. ancak yeni yontemler elle yukleme yani cok is az kazanc belkide

botlar var, sunucular var, izlenim satısları ve abone satısı, 1001 tane program var, sadece kanal satısına yonelmek buyuk yanlıs bence,

kanallar neden kapanıyor sorusuna cevap bulup sorunu kaldırmak sart, ya kullanılan yontemlerin hepsini yada direkt kendini,

cok para kazanmak icin 2 3 gun icinde telif yiyen videoları yuklemek ve bunu surekli yapmak, surekli kanal kapansın acılsın,

bence herkes sapkasını onune alsın diyecem ama kimse bunu yapmaz

insallah kimseyi etkilemiyecek guzel sonuclar ortaya cıkar

(moralim cok ama cok bozuk (youtube ile alakalı degıl) yanlıs bisey yazdıysam herkesten pesinen ozur dilerim)

temiz çalismayi ôgrenemedik gitti.Ben 2-3 ayda 10 kanal aliyorum hepsinede ôzen gôsteriyorum sûkûr 2 kanaldan biri tutuyor ve yetiniyoru. Bu duruma dûsûlecegini tahmin etmistim 1 ay ônce kanallar sahte izlenimlerle çogalmaya basladi, bi kaç saat ônce atilan onlarca video 10 bin izlenimlerdeydi, olacagi buydu. Herkez mail creator olmus qalité ônemli degil quize sokulsunda kimin elinde patlarsa patlasin o ziniyetteydi bu gûne kadar. Evet biseylerin degismesi gerek en guvendigimiz Quizdi ondanda olmayalim.

önûne gelen mail creator olmasin qalite çalissin qualiteye gôre fiyatlarda artarak sorun degil ônemli olan temiz çalismak. Bu benim gôrûsûm tabiki herbirinizin gôrûsûne saygim var.

Son düzenleme:
care olarak quiz kanal satısı yasaklansın denilmis. sorunun cevabı bumu gercekten? konulara bakıyorum ve anladıgım kadarıyla daha sorunun ne oldugu bile belli degil. yada ben cop olan konularda goremedim.

sadece tahmini bir sey soylemek istiyorum. sorun sadece kanal satısı olduguna inanmıyorum. bana kalırsa herseyden biraz vardır diye dusunuyorum. sorunun onune gecmek isteniliyorsa herseyin durdurulması lazım ve buda bir cok kisinin para kazanamaması demek olur. ancak yeni yontemler elle yukleme yani cok is az kazanc belkide

botlar var, sunucular var, izlenim satısları ve abone satısı, 1001 tane program var, sadece kanal satısına yonelmek buyuk yanlıs bence,

kanallar neden kapanıyor sorusuna cevap bulup sorunu kaldırmak sart, ya kullanılan yontemlerin hepsini yada direkt kendini,

cok para kazanmak icin 2 3 gun icinde telif yiyen videoları yuklemek ve bunu surekli yapmak, surekli kanal kapansın acılsın,

bence herkes sapkasını onune alsın diyecem ama kimse bunu yapmaz

insallah kimseyi etkilemiyecek guzel sonuclar ortaya cıkar

(moralim cok ama cok bozuk (youtube ile alakalı degıl) yanlıs bisey yazdıysam herkesten pesinen ozur dilerim)

sabahtan anlatmak istedim malesef sorun kanalların satışıyış gibi yasaklanması vs sonra boş kafalıda 13 oy verilmiş onlarda kanal satanlar dior allahım ya

вαттυѕαу;1034730' Alıntı:

ne demek hayır? yani şur da bir anket yapılıyor 200 e 10 oy gibi açık ara bir farkla herkes yasaklanmasını istiyor ve siz üyerlerinizin söylediklerini dikkate almayacağınızı mı söylüyorsunuz?

Quiz kanal satışı yasaklanacaksa, forum üyelerinin Quiz'e kanal sokmaları da yasaklansın o zaman. Böyle bir şey olabilir mi? Hadi burada yasakladınız, yurtdışındaki forumlarda diğer forumlarda abanan kişiler ne olacak? Onları nasıl engelleyeceksiniz? Ayrıca bu işten ekmek kazanan bir sürü mail satıcısı arkadaşımız var, kendi kazancınızı düşünürken onları neden düşünmüyorsunuz?

İlla bir çözüm getirilecekse, Quiz kanalların minimum fiyatı 7 değilde 18-20 lira olsun, arkadaşlar daha dikkatli davransınlar kanal açarken, sipariş sayısı azalsın kanallar daha kaliteli olsun. Yasaklamak çözüm değildir. Burada Quiz kanal satışı 7 liraya inince bayram edenler yasaklanmasını belirtiyor hiç samimi değil. Normalde 100-200 sipariş gelirken 7 liraya inince 600 tane sipariş almış arkadaşlar, o zaman yapın 20 lira sipariş azalsın ihtiyacı olan o meblağı gözüne kestirsin gene alsın.

ne demek hayır? yani şur da bir anket yapılıyor 200 e 10 oy gibi açık ara bir farkla herkes yasaklanmasını istiyor ve siz üyerlerinizin söylediklerini dikkate almayacağınızı mı söylüyorsunuz?

tamam artık yasaklayalım nasıl olsa sadece bu forum quız ile çalışıyor ya sadece bu forum youtubeyi kurtarır ya ne kadar mesele ettinizbu konuyu ya

Bu Ne CELAL . "Sadece" Bu anket ile hareket edilmicek , alıntıladıgım mesaja dikkat edin . Bizde arka planda konuşup tartıp biçiyoruz .

Quiz kanal satışı yasaklanacaksa, forum üyelerinin Quiz'e kanal sokmaları da yasaklansın o zaman. Böyle bir şey olabilir mi? Hadi burada yasakladınız, yurtdışındaki forumlarda diğer forumlarda abanan kişiler ne olacak? Onları nasıl engelleyeceksiniz? Ayrıca bu işten ekmek kazanan bir sürü mail satıcısı arkadaşımız var, kendi kazancınızı düşünürken onları neden düşünmüyorsunuz?

İlla bir çözüm getirilecekse, Quiz kanalların minimum fiyatı 7 değilde 18-20 lira olsun, arkadaşlar daha dikkatli davransınlar kanal açarken, sipariş sayısı azalsın kanallar daha kaliteli olsun. Yasaklamak çözüm değildir. Burada Quiz kanal satışı 7 liraya inince bayram edenler yasaklanmasını belirtiyor hiç samimi değil. Normalde 100-200 sipariş gelirken 7 liraya inince 600 tane sipariş almış arkadaşlar, o zaman yapın 20 lira sipariş azalsın ihtiyacı olan o meblağı gözüne kestirsin gene alsın.

boş yapma arkadaşım ekmek parasıymış. bu kadar insanın ekmek parası ne olacak? quiz elden gidiyodu hala şu yazdıgına bak nasıl yazabiliyosun bunu ya? illa kanalmı satacaklar biz nasıl kazanıyosak ekmeğimizi onlarda kapansın kusura bakma kimseyi düşünecek durumda değilim quiz gidiyo diye kaç gündür morallerim sıfırdı, 2 3 kişi kesesini dolduracak diye binlerce kişi ekmeğinden olacaktı. Hem onların şuana kadar kazandıkları yeterde artar bile!

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

вαттυѕαу;1034810' Alıntı:
Bu Ne CELAL . "Sadece" Bu anket ile hareket edilmicek , alıntıladıgım mesaja dikkat edin . Bizde arka planda konuşup tartıp biçiyoruz .

pardon diyeyim o zaman ama bu anketide dikkate alırsanız sevinirim

boş yapma arkadaşım ekmek parasıymış. bu kadar insanın ekmek parası ne olacak? quiz elden gidiyodu hala şu yazdıgına bak nasıl yazabiliyosun bunu ya? illa kanalmı satacaklar biz nasıl kazanıyosak ekmeğimizi onlarda kapansın kusura bakma kimseyi düşünecek durumda değilim quiz gidiyo diye kaç gündür morallerim sıfırdı, 2 3 kişi kesesini dolduracak diye binlerce kişi ekmeğinden olacaktı. Hem onların şuana kadar kazandıkları yeterde artar bile!

Quızın şuanki sıkıntısı %100 kesinleştimi Kanal satışlarından die acaba

ben kanal satılsın satılmasın demiyorum sadece elde tutulur bi yazı varmı delil varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri