QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

bu tarla boşalmış....öğle arası ödeme yapmıyormu quiz ??????

Valla benim çok iyi ya. Hem ilk alanların arasında oluyorum hem de son alanların. Her ay iki duyguyuda yaşıyor Quizcim bana. :)Sorun yok önümüzdeki haftada alabilirim ben.. :)

Şuan Quizgroup dashboard'ına giriş yapabiliyor musunuz? Bende sıkıntı var girmiyorda?

imza sorunu olan bir kanalımın 13:04 te iki haneli ödemesini aldım.

VH1EKsk.png

2 tane 2 haneli ödediler 2 gün önce sonrasında ses soluk yok öbür kanallarda , bu nedir ya

2 tane 2 haneli ödediler 2 gün önce sonrasında ses soluk yok öbür kanallarda , bu nedir ya

Olacağı buydu birader. Geçen ay kampanya yaptılar forumda quize girmeyeni dövüyorlardı resmen. Adsense korkusu olan herkes buraya yanaştı. Kimi 50 kimi 100 kanal bağladı şimdi bizde böyle karın agrısı yasıyoruz sayelerinde. Hepi topu 3 kanalım var youtube olayında onlarında hepsi quiz. Adsense felan calısmam cektigimiz sıkıntıya bak. 500 kanalı olan adam sıkıntı yasamaz biz yasarız ama. Ben böyle olacağını biliyordum hatta gectigimiz aylarda dillendirince herkes paranoyaklık yaptıgımı söyledi ama gel gör ki ben haklı cıktım. Zaten konudaki mesaj sayısına bakınca gectigimiz aylarda olankilere kıyasla ne kadar faiş bir artış olduğu meydanda. Gectigimiz aylarda konu 20 sayfada kapanırken henüz basındayken konunun 90 sayfa oldu bile. Yok herkes kazansın da ac gözlü insanlardan oldum olası nefret ediyorum. :) Bırak geç yatmasını görün bakın bu ay kaç kişi ödeme alamayacak bu quiz'den. ;)

Beyto, senin parayla rakı balık yapacaklarmış :)

Doğru diyon papatyam benım parayla anca 1 kg balık alırlar ....inşAllah senınkıne bakmazlar bide farkederlerse senin parayla eyfer kulesinin tepesinde parti Mix felan organize ederler :):)

bi gelsin şu ödeme senle sonra görüşcem aga :D

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:05 ----------

sordum hocam öğle arasında siesta yapıyoruz ödemeyle uğraşamam dediler :cool:

Bu Quiz beyto33 denilince ayaklarını denk alacaklarını bilmiyorlar anlaşılan...am ben öğretirim dostum .......AÇILIN ULEYNNNN.............. :D

Eskiden dashboard da sözleşmesi olan kanalların yanında Signed yazarken şimdi SignedSR gibi bişi yazıyor bu herkes de böyle mi şuan arkadaşlar bir kontrol eder misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri