QuizGroup Network Mart Ödemeleri

bana ödeme falan gelmedi?

kontrol paneli falan var mı?

paypal ayarları falan yapmamıştım zaten..Forumdan konu açan arkadaş gerek yok demişti..Ödeme gelmemiş şimdi? ne yapayım?

QuizGroup ödemeleri yaptı ve 23 nisanda sevince boğdu :) teşekkürler QuizGroup :) bu arada tarihi en eski olan kanalımın ödemesi gelmiş, diğer kanallarımın daha gelmemiş, ödeme bekleyen arkadaşlar haberiniz olsun :)

Dostum şu paypal ayarı falan nerden yapılıyor link verde bizde ayarını yapalım..

quiznetworkun bi awe gibi sitesi yok mu ? kontrol paneli falan görelim en azından

bana ödeme falan gelmedi?

kontrol paneli falan var mı?

paypal ayarları falan yapmamıştım zaten..Forumdan konu açan arkadaş gerek yok demişti..Ödeme gelmemiş şimdi? ne yapayım?

ben size gerek yok vs demedim hiçbir zaman, mailindeki sözleşme PDF inin son sayfasına bak orda paypal adresin yazmakta. bu şekilde suçlaman hoşuma gitmedi.

ben size gerek yok vs demedim hiçbir zaman, mailindeki sözleşme PDF inin son sayfasına bak orda paypal adresin yazmakta. bu şekilde suçlaman hoşuma gitmedi.

seni suçladığım falan yok..Kızdığım nokta kontrol paneli falan olmaması koskoca şirketin. Paypalı nerden kontrol edecem onu soruyorum.

QuizGroup ödemeleri yaptı ve 23 nisanda sevince boğdu :) teşekkürler QuizGroup :) bu arada tarihi en eski olan kanalımın ödemesi gelmiş, diğer kanallarımın daha gelmemiş, ödeme bekleyen arkadaşlar haberiniz olsun :)

Hocam kapanan kanallardan alan kişilerde var demiştiniz quiz'den alan olmuş mu gercekten . :(

Benim de odememisler. Mail mi atsak napsak? :)

Arkadaslar acele atmeyin, adamlar 1 gün icinde tamamlayamazlar. ödemleri

Arkadaşlar benim 3k aboneli kanalıma davet gönderdiler fakat aweye bağlıyım geçiş yapabiliyormuyum ?

banada şimdi geldi ödeme.

ödeme gelmeyenler beklesin.

forela mart ödemeleri ne zaman yapılıyor bilen varmı arkadaşlar?

parasız kaldık yaw ))

forela mart ödemeleri ne zaman yapılıyor bilen varmı arkadaşlar?

parasız kaldık yaw ))

Ayin 10unda gonderir turkiyeye gelmesi 2 is gunu surer sonrasinda araya hafta sonu girmezse gelen para banka havuzunda bekler. Sen buyuk heyecan icinde para bugun yarin yatacak diye beklersin ama nafile bankalar 2-3 gun havuzda bekletirler parayi. Sen subeyi arar kavga edersen belki erken yatirirlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri