Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
QuizGroup ödemeleri yaptı ve 23 nisanda sevince boğduteşekkürler QuizGroup
bu arada tarihi en eski olan kanalımın ödemesi gelmiş, diğer kanallarımın daha gelmemiş, ödeme bekleyen arkadaşlar haberiniz olsun
![]()
anlaşılan net bilgi yok bu konuda bazı arkadaslarda 30$ yükselmiş diyor. teşekurlerSanırsam 5$
bana ödeme falan gelmedi?
kontrol paneli falan var mı?
paypal ayarları falan yapmamıştım zaten..Forumdan konu açan arkadaş gerek yok demişti..Ödeme gelmemiş şimdi? ne yapayım?
ben size gerek yok vs demedim hiçbir zaman, mailindeki sözleşme PDF inin son sayfasına bak orda paypal adresin yazmakta. bu şekilde suçlaman hoşuma gitmedi.
QuizGroup ödemeleri yaptı ve 23 nisanda sevince boğduteşekkürler QuizGroup
bu arada tarihi en eski olan kanalımın ödemesi gelmiş, diğer kanallarımın daha gelmemiş, ödeme bekleyen arkadaşlar haberiniz olsun
![]()
Benim de odememisler. Mail mi atsak napsak?![]()
Ben attımama kaleğe alırlar mı bilmem
![]()
Yok hocam ben sakasina dedim onuoderler illa ki bugun yarin
![]()
2. kanalımın da ödemesi geldi, sıra diğerlerinde![]()
forela mart ödemeleri ne zaman yapılıyor bilen varmı arkadaşlar?
parasız kaldık yaw ))
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.