QuizGroup Network

şimdi dashboarda giriş yaptım her kanal için ayrı ayrı sözleme kabul edip submit dedim.
davetiyede gelmedi ++

Dashboarda girildiğinde sözleşme geliyor. Alt kutucuğu işaretleyip gönder diyorum tekrar aynı şekilde sözleşme geliyor ve defalarca denememe rağmen bu ekranı aşamadım. Bilgisi olan yeşillendirebilirse sevinirim.

Dashboarda girildiğinde sözleşme geliyor. Alt kutucuğu işaretleyip gönder diyorum tekrar aynı şekilde sözleşme geliyor ve defalarca denememe rağmen bu ekranı aşamadım. Bilgisi olan yeşillendirebilirse sevinirim.

her kanalınız için tek tek çıkacak ve hepsini kabul edip submit yapmanız gerekli. en sonuncusundan sonra bir daha çıkmayacak

IDM'yi devre dışı bırakmayı denedinmi?

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] [MENTION=8093]amkde[/MENTION] Teşekkürler beyler sağolun. Ben tüm kanallar için 1 sözleşme veriyor ve o ekranı geçemiyorum sanıyorum. Her kanal için kabul etmem gerekliymiş. Akşama kadar sözleşme kabul edeceğim sanırım.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] [MENTION=8093]amkde[/MENTION] Teşekkürler beyler sağolun. Ben tüm kanallar için 1 sözleşme veriyor ve o ekranı geçemiyorum sanıyorum. Her kanal için kabul etmem gerekliymiş. Akşama kadar sözleşme kabul edeceğim sanırım.

şimdiden kolay gelsin ozaman :)

Aynı durumla karşılaşan arkadaşlarda bu mesajı okursa iyi olur boşuna aynı sorulara cevap vermeyelim, yeni birşey olduğu için bilmeyebilirsiniz ama lütfen konudaki mesajları takip edin.

Ay sonu yaklaştı kapananları bekleme başladık bakalım tahminimce en geç cuma günü hesapta olur kapananların parası

paypallar hala yok bu ne arkadaş ya kapanan kanalların ödeme tarihine yaklaştık nerdeyse

Paypal ödemesi için mail attım. 1 gün oldu. Adamlar cevap vermedi daha.

Bu yeni sözleşme olayı nedir? Zaten her kanala sözleşme imzalamıştık. Sözleşmenin içeriğini gözden geçiren oldu mu? Yani değişik yaptırımlardan söz etmiyorlardır umarım, kapanan kanallar ödenmeyecek vs. gibi? :)

Bu yeni sözleşme olayı nedir? Zaten her kanala sözleşme imzalamıştık. Sözleşmenin içeriğini gözden geçiren oldu mu? Yani değişik yaptırımlardan söz etmiyorlardır umarım, kapanan kanallar ödenmeyecek vs. gibi? :)

Öyle olsa ne olacak ticklemicen mi sözleşmeyi ? :) Mecbur.. Kapalı kanal ödemeleri var bir sürü riske atamayız durduk yere.. Ben yapabildiğim kadarını yaptım artık..

Davetiyeler gelmiyor hala kanallara. Quiz hep yeni birşey çıkartıyosun yeter. :)

şimdiden kolay gelsin ozaman :)

Aynı durumla karşılaşan arkadaşlarda bu mesajı okursa iyi olur boşuna aynı sorulara cevap vermeyelim, yeni birşey olduğu için bilmeyebilirsiniz ama lütfen konudaki mesajları takip edin.

eskı baglanan kanallar ıcınde gerekıyormu bu ıslem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri