Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dashboarda girildiğinde sözleşme geliyor. Alt kutucuğu işaretleyip gönder diyorum tekrar aynı şekilde sözleşme geliyor ve defalarca denememe rağmen bu ekranı aşamadım. Bilgisi olan yeşillendirebilirse sevinirim.
Dashboarda girildiğinde sözleşme geliyor. Alt kutucuğu işaretleyip gönder diyorum tekrar aynı şekilde sözleşme geliyor ve defalarca denememe rağmen bu ekranı aşamadım. Bilgisi olan yeşillendirebilirse sevinirim.
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] [MENTION=8093]amkde[/MENTION] Teşekkürler beyler sağolun. Ben tüm kanallar için 1 sözleşme veriyor ve o ekranı geçemiyorum sanıyorum. Her kanal için kabul etmem gerekliymiş. Akşama kadar sözleşme kabul edeceğim sanırım.
Bu yeni sözleşme olayı nedir? Zaten her kanala sözleşme imzalamıştık. Sözleşmenin içeriğini gözden geçiren oldu mu? Yani değişik yaptırımlardan söz etmiyorlardır umarım, kapanan kanallar ödenmeyecek vs. gibi?![]()
Kendi kendimize ref oluyor muyuz ?
Refin kazancı ne kadar?
şimdiden kolay gelsin ozaman
Aynı durumla karşılaşan arkadaşlarda bu mesajı okursa iyi olur boşuna aynı sorulara cevap vermeyelim, yeni birşey olduğu için bilmeyebilirsiniz ama lütfen konudaki mesajları takip edin.
eskı baglanan kanallar ıcınde gerekıyormu bu ıslem
evet dashboarda girerken karşınıza çıkacak zaten, onaylamadan dashboarda geçemeyeceksiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.