Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanallari atmaya başladi Screenshot by Lightshot ... bugun atmalari bitirirlerse tahmnimce yarın kesinleşmeler başlar atmalar bittikten 1 gün sonra kesinleşmeler başlıyo
kanallari atmaya başladi Screenshot by Lightshot ... bugun atmalari bitirirlerse tahmnimce yarın kesinleşmeler başlar atmalar bittikten 1 gün sonra kesinleşmeler başlıyo
Hocam Video atılmamış boş kanallar var sence onlarıda atarlarmıBu atılan kanallar ile ilgili benim görüşüm, örneğin; Quiz de 1,5 m kanal mevcut bunları bir sistem ile süzüyor, az kazandıran, etkin olmayan, tabiri caizse çöp olan kanalları çıkarıyor, bunların içinde günlük 1 tl kazanan kanallar dahil. Toplam 600 bin çöp kanal çıkıyor ve bunları patnerden atıyor, yüksek getirisi olan kanaldan zaten kendisi de kazanıyor, benim ldığım yüksek kazancın %20 sini zaten hiç birşey yapmadan cebine atıyor, durup dururken kendi kafasına sıkmaz. Bence bunlar göz boyama, sonra google' a bir rapor sunuyor bak yüce google benim 1,5 m mevcut kanallarımdan 750 k sını attım bunlar hem size hem bana zarar veriyor diye rapor ediyor ve kalanlarla devam ediyor..
Tabii bu benim düşüncem katılırsınız yada katılmazsınız o da ayrı..
Kanalı patnerden atılan her hangi bir arkadaş şunu diyebilir mi, atılan kanalın aylık kazancı yüksekti..
Kimsenin parası Quizde kalmaz, adamlar sonuna kadar ödüyor ki her ay aynı şeyi yaşıyoruz. Quize geçtiğimiz aylarda laf sayanlar, 15 inde ödemeleri yatmaya başlayınca Quiz adamsın der
Herkes için hayırlısı,
iyi forumlar..
Bencede öyle çünki attığı kanallar hep izlenim alamamış kanallarBu atılan kanallar ile ilgili benim görüşüm, örneğin; Quiz de 1,5 m kanal mevcut bunları bir sistem ile süzüyor, az kazandıran, etkin olmayan, tabiri caizse çöp olan kanalları çıkarıyor, bunların içinde günlük 1 tl kazanan kanallar dahil. Toplam 600 bin çöp kanal çıkıyor ve bunları patnerden atıyor, yüksek getirisi olan kanaldan zaten kendisi de kazanıyor, benim ldığım yüksek kazancın %20 sini zaten hiç birşey yapmadan cebine atıyor, durup dururken kendi kafasına sıkmaz. Bence bunlar göz boyama, sonra google' a bir rapor sunuyor bak yüce google benim 1,5 m mevcut kanallarımdan 750 k sını attım bunlar hem size hem bana zarar veriyor diye rapor ediyor ve kalanlarla devam ediyor..
Kanalı patnerden atılan her hangi bir arkadaş şunu diyebilir mi, atılan kanalın aylık kazancı yüksekti..
Kimsenin parası Quizde kalmaz, adamlar sonuna kadar ödüyor ki her ay aynı şeyi yaşıyoruz. Quize geçtiğimiz aylarda laf sayanlar, 15 inde ödemeleri yatmaya başlayınca Quiz adamsın der
Herkes için hayırlısı,
iyi forumlar..
Bu atılan kanallar ile ilgili benim görüşüm, örneğin; Quiz de 1,5 m kanal mevcut bunları bir sistem ile süzüyor, az kazandıran, etkin olmayan, tabiri caizse çöp olan kanalları çıkarıyor, bunların içinde günlük 1 tl kazanan kanallar dahil. Toplam 600 bin çöp kanal çıkıyor ve bunları patnerden atıyor, yüksek getirisi olan kanaldan zaten kendisi de kazanıyor, benim ldığım yüksek kazancın %20 sini zaten hiç birşey yapmadan cebine atıyor, durup dururken kendi kafasına sıkmaz. Bence bunlar göz boyama, sonra google' a bir rapor sunuyor bak yüce google benim 1,5 m mevcut kanallarımdan 750 k sını attım bunlar hem size hem bana zarar veriyor diye rapor ediyor ve kalanlarla devam ediyor..
Herkes için hayırlısı,
iyi forumlar..
kanal takip programından "kanalın partner bilgisini al" derseniz atılıp atılmadığını anlarsınız
kanalın atıldıgını nasıl anlıyorsunuz beyler
aynen atıldığında nerde yazıyor? inboxa falanmı geliyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.