dashboard a girilmiyor ki nasıl değiştirdin ödeme yöntemini ?
Bende giriliyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugun dashboard a girebildim nihayet.
Quiz yetkilisi oradaki checkbox'ı seçip tekrar denememi istedi.Tabi bu bağlı olduğun quiz kanalından yapıyorsun.Sonra hemen girmedi 1-2 saat geçtikten sonra denedim dashboarda bağlandı.
Aşağıya resimini attım denerseniz sizde bağlanabilirsiniz artık.
Screenshot
Hocam kanalınız alt kanal mı ?
Fotoğrafda burdaki tik işaretlenecek yazdığınız yer benim kanalda yok ,
Benim kanalda o sayfanın en altında yazan şunlar
Google hesabınızla kullanım için yetki verilmiş siteler
Kanalı sil
Kanalı sil
YouTube kanalınız silindiğinde Google Hesabınız kapanmaz.
Benim konu biraz alakasız ama arkadaşımın quizde 160k aboneli özgün bir kanalı var ve quiz saçma sapan paralar veriyor o kanala. Aynı içerik ile çalışan adsense e bağlı kanallar ondan 2-3 kat fazla kazanıyor. Bu quizden sözleşme dolmadan çıkmanın bir yolunu bilen var mı ? Yada kanala çok zarar vermeden bir şey yapsak atsalar![]()
günaydın , bahsetmiş olduğunuz hiçbirşey yok bende.. hiçbirşey anlamadım yardımcı olabilecek var mı ?
![]()
![]()
tek topluluk gelen kanalı atıyorlarmı arkadaşlar ? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
bana 5.5 ay önce telif geldi atmadılar ve hep ödeme yaptılar 6 gün sonra telif kalkacak ama ödeme yapmadılar bu ay
quiz kanallara sözleşme gönderdi imzalamadınız mı?
kanala girdiğiniz de otomatik olarak önünüze çıkan sözleşme.
bu hafta içi de ödemeniz gelebilir. bazı kanallar 30'unda da ödemesi yapılıyor.
daşboarda bağlı olan farklı bir kanalla girmeye çalışın, yine hata veriyorsa bi kaç gün bekleyin. düzelir. zaman zaman bu tarz sorunlar olur. kanalların para kazanması kapanmadı ise sorun zaten yoktur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.